Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, szerintem a legkevésbé sem jó megoldás, hogy egy olyan vírusirtóra cserélem a mostani beváltat - ami néha valóban olyan esetben is jelez, amit más vírusirtók simán továbbengednek - csakhogy bejöjjön a Sportgfx.L.Messi 10 írta: Cseréld le sztem az Avastot NOD-ra és jó lesz a Face meg a SGFX is...
Cseréld le sztem az Avastot NOD-ra és jó lesz a Face meg a SGFX is...El fanático írta:Nekem is egy gondom lenne, mégpedig: a Facebookra már 5. napja nem tudok képeket feltölteni - egyik verzióval sem a három lehetséges közül, a Java automatikus frissítésre van állítva, vírus és bot nincs a gépen. Mindenki más az ismerőseim közül tud feltölteni, úgyhogy nem a Face rendszere a hibás.
Ezmiez?
Sajnos itt nem találtam. Azt se tudom h ilyen fajta cipőben egyáltalán lehet-e stoplit cserélni!?!?!L.Messi 10 írta:Itt próbáld meg, hátha: www.furgenyuszi.hutomabence írta:Srácok! Van 1 ilyen cipőm : http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo ... E=Heritage - abban kérném a segítségeteket, hogy a stoplisból kiesett 1-1 stopli és még nem találtam belevaló stoplit. Legyen oly szíves valaki küldjön már 1 oldalt ahol tudok belevaló stoplicsomagot venni. Nagyon megköszönném
Szerk.: Itt konkrétan cipő kiegészitők vannak: (stopli, fűző, krémek...) http://www.furgenyuszi.hu/kiegeszitok-c ... .html#list
Itt próbáld meg, hátha: www.furgenyuszi.hutomabence írta:Srácok! Van 1 ilyen cipőm : http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo ... E=Heritage - abban kérném a segítségeteket, hogy a stoplisból kiesett 1-1 stopli és még nem találtam belevaló stoplit. Legyen oly szíves valaki küldjön már 1 oldalt ahol tudok belevaló stoplicsomagot venni. Nagyon megköszönném
Úgy néz ki működik a ffdshow pluginnal. Köszönöm! Feliratot is lehet égetni ugyanezzel a programmal?Tim írta:A winavi ezt nem tudja.Ha jól emlékszem akkor a nandubnak kodek problémája volt.Erre két megoldás van az egyik hogy külső kódolót használsz
pld.:ffdshow,a másik hogy a virtualdub/nandub oldalán keresel hozzá plugint
(ezt majd a program plugin nevű mappájába kell másolni)ebből rengeteg féle van. Illetve ha a total video converterrel divx-et csinálsz a két fájlból azt már elfogadja a virtualdub.De legegyszerűbb az ffdshow ITT egy magyar nyelvű változat. Ja és egy jó tanács,ne felejtsd el "megvenni" a winavit,mert
különben vízjelet rak a filmre!
A winavi ezt nem tudja.Ha jól emlékszem akkor a nandubnak kodek problémája volt.Erre két megoldás van az egyik hogy külső kódolót használszLionel85 írta:Winavival szeretnék két fájlt (CD 1 és CD 2) egyesíteni, de nem tudok. Két moderátor asszem itt felajánlotta, hogy ha kell, segít
Remélem még időben reagálok.Ha egy fájlról van szó próbáld átnevezniBányász írta:sport-videóról letöltöttem egy meccset,de nem tudom megnyitni mert valami 001 a formátuma.
avi.001...mi a teendő,h meg tudjam nézni a meccset?
Le kell hozzá szedni egy crc fájlt is asszem.Bányász írta:A célfájlt nem lehet elkészíteni...![]()
Ezt írja ez a szemét.
húúú régen volt valami ilyesmi nekem is, total commanderrel azt hiszem simán egyesíteni kell,majd átnevezni, vagy fordítvaBányász írta:sport-videóról letöltöttem egy meccset,de nem tudom megnyitni mert valami 001 a formátuma.
avi.001...mi a teendő,h meg tudjam nézni a meccset?