Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ha le van tiltva a torrentezés akkor ezzel menni fog? Mert a sima utorrentel nem tudok leszeni.sjd írta:http://portableapps.com/apps/internet/utorrent_portableL.Messi 10 írta:Help pls! A suliba 10 mb/s-el szed (fixen). Tökéletes torrenthez, de le van tiltva. Valaki megírhatná PM-be hogy tudnám kijátszani (+ telepíteni csak rendszergazda tud, ezt csak úgy tudom áthidalni ha rendszergazdaként lépek be? (feltörni tudnám, csak nem akarom))
ilyenkor mindig megoldást jelentenek a jó öreg USBs portable cuccok
(am kiváncsi vok h h lehetne feltörni?)
http://portableapps.com/apps/internet/utorrent_portableL.Messi 10 írta:Help pls! A suliba 10 mb/s-el szed (fixen). Tökéletes torrenthez, de le van tiltva. Valaki megírhatná PM-be hogy tudnám kijátszani (+ telepíteni csak rendszergazda tud, ezt csak úgy tudom áthidalni ha rendszergazdaként lépek be? (feltörni tudnám, csak nem akarom))
Ultimate-ben (meg asszem az eggyel gyengébb verzióban) lehet XP-t emulálni virtuális gépként, de mivel nem tudom, hogyan kell pontosan, ajánlom a Google-t e tekintetbenMessidona10 írta: a nyomtató driverjét nem tudom feltelepíteni, mivel a cd, amit adtak hozzá még régen, az nem megy windows 7-en.
Nekem is ez van, csak a bejelentkezésnél. Lehet, hogy magával a fészbúkkal van baj. Nincs kizárva.Messa írta:Olyankor mivan, mikor 2 napja próbálok feltenni képeket facebookra, és csak tölt, tölt és tölt, órákon keresztül, és semmit nem csinál? Ha frissítem, semmi. Valaki segítsen. plíz.
programról nem tudok,de itt szoktak tippek lenni,ha ez segít: http://www.goal.com/en/news/1715/match- ... /archive/1Corvy írta:Valaki segítsen plz. Melyik az az oldal ahol meccsek eredményeit jósolgatja 1 program a csapatok alapján? Régen csomót használtam de már elfelejtettem
ez attól függ,hogy milyen géped van. tudni kéne az alaplap típusát,mert attól függ a ram ára. am ajánlom az ipon.hu-t. ott mindent megtalálsz.MessiFan írta:Nekem az lenne a kérdésem hogy ha azt szeretném hogy a gépemen ne 1 GB ram legyen hanem 2 vagy több akkor azt meg lehet csinálni? Mármint azt akarom tudni hogy lehet-e fejleszteni és ha igen akkor mennyibe kerülne.
Nem nagyon volt fejlesztve csak 1 gépem abban is csak a videókártya volt fejlesztve.
Akkor meg PES BaLsjd írta:Sztem nem, de imádkozni mindig lehetL.Messi 10 írta:Akkor ha nagyon imádkozok talán el megy a fifa minimumon?
+kössz a gyors választ
Sztem nem, de imádkozni mindig lehetL.Messi 10 írta:Akkor ha nagyon imádkozok talán el megy a fifa minimumon?
+kössz a gyors választ
Akkor ha nagyon imádkozok talán el megy a fifa minimumon?gergo9 írta:6200sorozat tuti támogatja a 3.0-átL.Messi 10 írta:nVidia GeForce 6200 128 bit... Csak azért kérdezem mert a FIFA10 max grafon akadás nélkül megy, és fölöslegesen nem akarom leszedni se a FIFA-t se a PES-t...
6200sorozat tuti támogatja a 3.0-átL.Messi 10 írta:nVidia GeForce 6200 128 bit... Csak azért kérdezem mert a FIFA10 max grafon akadás nélkül megy, és fölöslegesen nem akarom leszedni se a FIFA-t se a PES-t...
Error Message E0001 = This game requires a shader model 3 (or better) cardgyuri03 írta:Sziasztok! Ti vagytok az utolsó mentsváram letöltöttem a fifát (11) és feltelepítettem mindent annak rendje és módja szerint. De valamiért nem indul. ezt írja ki: http://kepfeltoltes.hu/view/101002/f3e0 ... es.hu_.jpg
Valaki segítsen mert mentem kidobom a gépet az ablakon Confused Confused Confused
Kösszsjd írta:GPU amúgyL.Messi 10 írta: CPU vagy mi a rák? (nem értek hozzá :S)
GPU amúgyL.Messi 10 írta: CPU vagy mi a rák? (nem értek hozzá :S)
Hát a vezérlőpult-rendszer szrt se ir ki. Everest Home-ba megnézem, hogyan keressem? CPU vagy mi a rák? (nem értek hozzá :S)gergo9 írta:A videókártyát ha esetleg leírnád milyen van benne. Már elég régóta Shader Model 4.0 val készülnek az új vga-k , visszafelé persze kompatibilisL.Messi 10 írta:valaki help! hol tudnám megnézni hogy a gépem pixel shader 2.0 vagy 3.0-e? remélem érthető voltam
A videókártyát ha esetleg leírnád milyen van benne. Már elég régóta Shader Model 4.0 val készülnek az új vga-k , visszafelé persze kompatibilisL.Messi 10 írta:valaki help! hol tudnám megnézni hogy a gépem pixel shader 2.0 vagy 3.0-e? remélem érthető voltam
üdvronaldinho89 írta:Sziasztok! egy két vélemény kéne vagy tanács. tönkrement a videokártyám geforce 7300 . egyik napról a másikra. ez már elég régen volt. 4-5 hónapja. azota nem is használom a gépet, inkabb laptop. nézegettem a neten, meg vateran. de ki milyet használ mostanság, vagy milyen lenne a jó? ami az ujabb játékokat is bírja, meg nem is túl drága? vélemények?