Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te igen bölcs vagyozsimiki írta:Basszús,nem kötekedni akarok,de ha van időd,akkor miért nem bírsz visszaolvasni...ez az egész topic arról szól,amiről infókat akarsz...most írjuk le megint előről? Visszaolvasol türelemmel,és az eddig tuti infókat memózódSINCE 1899 írta:Köszi a segitséget srácok!SINCE 1899 írta:Mondana valaki valamit ezzel a talival kapcsolatban? Tavaly sajna nem tudtam elmenni,de idén ott szeretnék lenni. Focit viszont nem vállalom,mert nem vagyok most olyan jó kondicióban:)A nyitott kérdések,meg majd zárttá válnak,és hurrá
![]()
(igen gurul....)
Basszús,nem kötekedni akarok,de ha van időd,akkor miért nem bírsz visszaolvasni...ez az egész topic arról szól,amiről infókat akarsz...most írjuk le megint előről? Visszaolvasol türelemmel,és az eddig tuti infókat memózódSINCE 1899 írta:Köszi a segitséget srácok!SINCE 1899 írta:Mondana valaki valamit ezzel a talival kapcsolatban? Tavaly sajna nem tudtam elmenni,de idén ott szeretnék lenni. Focit viszont nem vállalom,mert nem vagyok most olyan jó kondicióban:)
Köszi a segitséget srácok!SINCE 1899 írta:Mondana valaki valamit ezzel a talival kapcsolatban? Tavaly sajna nem tudtam elmenni,de idén ott szeretnék lenni. Focit viszont nem vállalom,mert nem vagyok most olyan jó kondicióban:)
Ezekkel tisztában voltamPerrero írta:emlékezetből: ÉN, elprat, anti, Vito, cápunci, b99, ozsimájki, SpieleNeunzig, Zozzy, Enrique, PetI, Szandi, Saviola, gyeptegla NEM (akiszerintszarataliszervezés, meg mert leakar csapni), Krojf, Ordog, stb
no meg a HFCB
Sztem is...V.T. köszi az ajánlatot, de szükségtelen, aki focizik, az fizessen a focijáért
Nem szükségtelen, Csongor!Perrero írta:Anti, valahogy nemet kell neked mondanom, vagy ugy h NEM, nem tudok neked nemet mondani, vagy NEM! jöhet b99
amugy már elöző talin az Íjász wcjében egyszer már nemet mondtam neked
V.T. köszi az ajánlatot, de szükségtelen, aki focizik, az fizessen a focijáért
foci...
ha 1 ember jáccikakkor 21ezer
2 ember 10,5ezer
3 ember 7ezer
4 ember 5,25ezer
5 ember 4,2ezer
6 ember 3,5ezer
7 ember 3ezer
8 ember 2,625ezer
9 ember 2,333ezer
10 ember 2100
satöbbi
Bálint, semmi HA, jössz és kész!!!
Ha Medici lennék, akkor minden felmerülő költséget állnék. De, sajna nem vagyok az.grecki írta:Jesszus, Tamás! Feltörtél Medicinek vagy mi a lótúró?varga tamás írta:Sziasztok!
Én nem tudok menni. Viszont, ha a költségekbe be lehet szállni, szívesen megteszem. A Barca családért mindent megtesz az ember - márpedig MI egy nagy CSALÁD vagyunk. Ha adtok egy címet egy jelképes összeggel be tudok szállni az összköltségbe. Mondjuk a 21000 Ft 1/2-ed részét szívesen állom. (ez most komoly)
JÓ SZÓRAKOZÁST! FORCA BARCA!
BAJNOKOK LESZÜNK!!!!![]()
![]()
Amúgy nagylelkű ajánlat!
Jesszus, Tamás! Feltörtél Medicinek vagy mi a lótúró?varga tamás írta:Sziasztok!
Én nem tudok menni. Viszont, ha a költségekbe be lehet szállni, szívesen megteszem. A Barca családért mindent megtesz az ember - márpedig MI egy nagy CSALÁD vagyunk. Ha adtok egy címet egy jelképes összeggel be tudok szállni az összköltségbe. Mondjuk a 21000 Ft 1/2-ed részét szívesen állom. (ez most komoly)
JÓ SZÓRAKOZÁST! FORCA BARCA!
BAJNOKOK LESZÜNK!!!!![]()
Nem vagy pofátlan, majd én lerendezem. Tőlem fél Csongor, úgysem tud nekem nemet mondanibarca99 írta:Ha nagyon pofátlan lennék, elkérhetném Ati szállását?Mert ő már mondta priviben, hogy van hol aludnia... én meg eddig nem gondoltam rá, hogy szerezni kéne.
![]()
Anno itt olyanokról volt szó, hogy addig tart a tali, amíg mindenki el nem indul haza. Mert ha van kivel maradni, nekem szállás sem kell. Viszont magamba, ott a pesti nagy éjszakában...
Nekem van, add barca99-nek!Perrero írta:Anti neked van szállásod![]()
Te még elfésrhetsz
Hát nemZozzy 5 írta:Ha jól vettem ki, akkor még nem biztos a létszám...