Real - Sevilla H
Rangers - Hearts H (1:0)
Roma - Brescia H (1:1)
Udinese - Bologna H (1:1)
A vaddisznó az várható volt, hogy nem lesz túl életképes, de, hogy ez sem...

Ha, azokat véletlen döntetlenre húzom.

Fernando írta:Végülis nem ezt raktam meg, hanem:Fernando írta:Én a Samp-ot X-re húznám, de szurkolok. 200-as alaptéttel dobok egy nemnormálisatNem is szoktam 200-al játszani.
![]()
AEK Athén vs. Panathinaikosz V 2.53 (első meccs 2-0)
Palermo vs. Juventus 2-3 gól D 1.93
Birmingham vs. Man. City 2-3 gól D 1.93
Blackpool vs. West Ham D 3.20
Odds: 30 fölött
B'pool vs. WHU D
Birmingham vs. ManCity 1. fi D
Charleroi vs. Beerschot D
AEK vs. Pana V
Odds: 52
Szerk.: Megrohadhat a Sochaux ott ahol van.![]()
![]()
Végülis nem ezt raktam meg, hanem:Fernando írta:Én a Samp-ot X-re húznám, de szurkolok. 200-as alaptéttel dobok egy nemnormálisatNem is szoktam 200-al játszani.
![]()
AEK Athén vs. Panathinaikosz V 2.53 (első meccs 2-0)
Palermo vs. Juventus 2-3 gól D 1.93
Birmingham vs. Man. City 2-3 gól D 1.93
Blackpool vs. West Ham D 3.20
Odds: 30 fölött
(0-1) Lille - Nantes H 1,86S.Agüero írta: fcbarca0827! Hogy jött ki ennek ilyen nagy odds? Nem egy lehetetlen meccsek.
hajrá!
Úgyis bejön neki... Mennék én ezt feladni, de már bezárt a lottózó.Fernando írta:B'pool vs. WHU D
Birmingham vs. ManCity 1. fi D
Charleroi vs. Beerschot D
AEK vs. Pana V 2.53
Odds: 52
Sikeresen összeállítottam egy 172-es oddsot.Fernando írta: Odds: 30 fölött
nagyon esélyesnek tűnik,tegnap sikerült -1400ft-tal zárni a napot,remélem ma nem lesz ilyen,bár csak 4 szelvényt tettem és csak 2 max 3 meccs van egy szelvényen.Fernando írta:Most nem vaddisznultam be annyira, nem akarom, hogy elszaladjon a láó:
Chabery vs. Sochaux V 1.40
Genk vs. St. Truiden H 1.27
Liverpool vs. Stoke City H 1.52
Roma vs. Brescia H 1.22
Odds: 3.3
Inkább dobtam erre egy picivel többet.
Takarodj.Fernando írta: Vaddisznóóó:
HV71 vs. Linköping H 1.96 (4-3)
*(0-1)Arsenal vs. Everton D 3.45 (2-1)
Bournemouth vs. Swindon H 1.68 (3-2)
Exeter vs. Southampton V 1.88 (1-2)
Odds: 21
Egy ezresből fincsi ma!
Csak meccs elött pár órával szokta DN kihirdetni, de valószínüleg ilyesmi lesz:Initom írta:esetleg tudsz várható kezdőket?L.Messi 10 írta:Hát elég rizikós lesz. Matri elvileg kezd, még nem sokat volt a csapattal, ki tudja mire lesz képes. Remélem megteszed V-re és nyersz is. Hajrá!Initom írta: Palermo - Juventus 2.13 / 3.00 / 3.25 ez mi szorzó
megköszönném
esetleg tudsz várható kezdőket?L.Messi 10 írta:Hát elég rizikós lesz. Matri elvileg kezd, még nem sokat volt a csapattal, ki tudja mire lesz képes. Remélem megteszed V-re és nyersz is. Hajrá!Initom írta: Palermo - Juventus 2.13 / 3.00 / 3.25 ez mi szorzó
fellelkesítettéldaffy írta:ha megteszed a tippem,akkor felesleges már mérkőzést keresniInitom írta:köszi a tanácsokat
egy ilyenen is gondolkodom:
*(1-0) Almería - Barcelona H
*(0-1) Real Madrid - Sevilla D (by:daffy)
csak valamit még keresnem kéneannyira azér nem biztos,hogy akár egy forintot is rátegyek,de ez a legjobb "ár-érték" arányú lehetőség
Hát elég rizikós lesz. Matri elvileg kezd, még nem sokat volt a csapattal, ki tudja mire lesz képes. Remélem megteszed V-re és nyersz is. Hajrá!Initom írta: Palermo - Juventus 2.13 / 3.00 / 3.25 ez mi szorzó
ha megteszed a tippem,akkor felesleges már mérkőzést keresniInitom írta:köszi a tanácsokat
egy ilyenen is gondolkodom:
*(1-0) Almería - Barcelona H
*(0-1) Real Madrid - Sevilla D (by:daffy)
csak valamit még keresnem kéne