Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez de nagyon amatőrSlither írta:Lol, ez a kérdés minden új Fringe nézőnél felmerül.![]()
Egyszerűen arról van szó, hogy azt a rész nem adták le az 1. évadban, és egyszerűen bedobták ide.
Lol, ez a kérdés minden új Fringe nézőnél felmerül.Deus írta:Aki nézi a Fringe sorozatot, annak szánom a kérdést. Második évadnál tartok, máris hatalmas WTF van, amit nem értek:
Mi a fenét keres Charlie a 11. epizódnál, mikor az alakváltó már rég megölte őt és bedobta a kemencébe?!
EZ egy hasznos oldal,tudom ajánlani. Itt vannak a térképek a beazonosításhoz,évadonként lebontva,másrészt az egyes házak családfája is.messideco írta:Ajajaj
Ott tartok, amikor Catelyn viszatér Északra, és egy fogadoban elfogatja a törpét, ott jelenik meg 3-4 család, plusz a lovagi tornán is a Véreb-család (Clegane)
Amúgy köszi, h mindig válaszolsz a kérdéseimre
Kb az,h ki melyiktől fog kapni támogatást és egyáltalán melyik ház ura száll be a címért,amikor elkezdődik a Trónok harcamessideco írta:Got:
A másodlagos házaknak milyen szerepük van a történetben? Gondolok itt Tyrell, Frey, Greyjoy, Tully, Mormont, Clegane?
Nem,fattyú nem ülhet a trónra,ha tudható róla,h az.Igen,ez a poén akkor lelőve,Ned tényleg fejvesztve távozik a Trónok harcábólmessideco írta:Ma végignézem az első évadot, legalább is szeretném, de hétvégén mindenképp
Amúgy a Kultúra topicban vázoltátok:
Jon Snow nem lehet király ugye? Hála pár haveromnak, azt is tudom, hogy Ned meghal... És állítólag a törpe jó arc, de én utálom
Eddig két karakter szimpatikus: Jon Snow és Jorah Mormont.
miihii írta:
HalmozottanSőt,elég maradandó nyoma is van,meg is koronázzák ezt a teljesítményt
De ezt majd később érted meg
![]()
Halmozottangeridoss írta:Szemrebbenés nélkül.messideco írta:Amúgy
Jaime Lannister meg... a testvérét (a királynét?)
Szemrebbenés nélkül.messideco írta:Amúgy
Jaime Lannister meg... a testvérét (a királynét?)
Deus írta:CsacsMate írta:
Amiről beszéltem, Fringe.
Bár Fringe -ben nincs szellem meg démon, illetve ufók. De akkor is nagyon ütős krimi sorozat, ami a tudomány és áltudomány között mozog. Gyilkos technológiák, amire nincs magyarázat hogy hogyan működik vagy ki készítette, stb. Minden szál valahogy egy bizonyos multicégre vezet vissza. Szóval van itt minden. Pl most olyan epizódnál tartok, amely áldozatok agya elfolyik az orrlyukon keresztül egy számítógép vírus miatt. Ütős nagyon
Amiről beszéltem, Fringe.CsacsMate írta:Amúgy én most fejezem be az Odaát 7-dik évadát. Utána milyen sorozatot ajánlanátok? Persze tudom, hogy ősszel jön a következő évad ebből is.
Mindenképpen valami ilyesmi vonalon maradnék. De jöhet más ajánlás is természetesen.
DE.Game90 írta:Miért, nem így van?Bob_Marley írta:Bob is szórakozik néha, komoylan néha szerintem úgy gondoltok rám mintha egy szerzetes lennék egy őrtoronyban és VHS kazettákról nézném az albán 7ik ligás meccseket![]()
![]()
![]()
Miért, nem így van?Bob_Marley írta:Bob is szórakozik néha, komoylan néha szerintem úgy gondoltok rám mintha egy szerzetes lennék egy őrtoronyban és VHS kazettákról nézném az albán 7ik ligás meccseket![]()
Télen, ilyen unalmas napjaimon szerintem én is megnézem még1x az első 2 évadot, már nem igazán emlékszem a részekreBob_Marley írta:Meg is nézem az első évadotNekem az egészből a futó volt az egyik kedvencem, de ő pont csak az első évadban volt benne
Bob is szórakozik néha, komoylan néha szerintem úgy gondoltok rám mintha egy szerzetes lennék egy őrtoronyban és VHS kazettákról nézném az albán 7ik ligás meccseketGame90 írta:
Agyzsibb.asztó sorozat, nem is értem, hogy Bob hogyan nézte végig, semmi értéket és pluszt nem ad![]()
Kár, hogy nem lesz 4. évad, Moran, Thad, Sammy, Harmon hatalmas formák.
Tegnap fejeztem be a 3. évadot, ez a 13 epizód is elmebetegre sikerültdavi10 írta:Na haverom nekem is ajánlotta a Blue Mountain State-t.
Ez a sorozat egy remekmű !!!
tegnap kezdtem, most a 2.évad közepén vagyok. Egyszerűen tényleg zseniális.
Viszont akkor törölték a 3.évad után? És az mikor jön magyarul?
Az sztem új,amikor Deb fekszik az asztalon.Mert ilyen ugyan volt,de akkor Dex tesója terítette ki,most meg Dex-nél volt a kés,miközben a brada osztotta az eszet neki.A többi valóban múltidézés,ami gondolom előjön majd újra,most h lebukott a hugi előtt.CsacsMate írta:Nem látok én benne semmi új tartalmat. Az előző évadok képeit vágták össze nem?miihii írta:Újabb Dexter előzetes
Nem hosszú,de elég velősÉrdekes dolgok lesznek itt asszem.Már csak 2 hónap