Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Támogatom jó ötlet.MessiFan írta:Sziasztok én nem bemutatkozni akarok hanem megkérdezni VV-t hogy lehetne-e megint csinálni egy videót amin a fórumozók képei lennének. 2 ilyen videóról tudok de azóta már sok "új" ember van a fórumon. Akikre én legalábbis kíváncsi vagyok. Ha VV nem ér rá akkor szívesen vállalnám.
Remélem jó helyre írtam
Valamelyik alpesi gigaalagút hatalmas tűzkatasztrófájában kiderült, hogy a margarin gyúlékony is!margarin írta:hoppá:így már értem........Akkor kijelenthetem:Szívbarát vagyok
Megoldódott a mai nap első rejtélye:)
Sherlock Holmes úr sem csinálná jobban!
Ez már inkább Da Vinci volt...margarin írta:hoppá:így már értem........Akkor kijelenthetem:Szívbarát vagyok
Megoldódott a mai nap első rejtélye:)
Sherlock Holmes úr sem csinálná jobban!
Gondolom a Flora reklám szlogenjére gondolt azzal hogy Szívbarát, ha nem akkor srymargarin írta:Festő az én sem voltam és valószínűleg nem is leszek,főleg hogy eddigi legnagyobb alkotásom kisiskolás koromban ,Technika álnéven közlekedő tanórán festettem egy csendélet nevű képet!!Két almát ábrázolt volna,nálam ez ufo körökbe ment át:)Mr Elit írta:HAli:)
Oksa
Bár soha nem voltam festő sőt még festeni is csak Ált. suliba festettem megcsinálom:)![]()
Itt csendesen megjegyezték"jobb ha más pályát választasz"![]()
![]()
Üdv Lio:)
Mi az a szívbarát?
10 kor keltem még nem tudom értelmezni a szavakat:))
Festő az én sem voltam és valószínűleg nem is leszek,főleg hogy eddigi legnagyobb alkotásom kisiskolás koromban ,Technika álnéven közlekedő tanórán festettem egy csendélet nevű képet!!Két almát ábrázolt volna,nálam ez ufo körökbe ment át:)Mr Elit írta:HAli:)
Oksa
Bár soha nem voltam festő sőt még festeni is csak Ált. suliba festettem megcsinálom:)
Üdv. a fórumon, remélem szívbarát vagy.margarin írta:Hi Kowa:)
Egy hét alatt újra festem a mona lisa-t![]()
![]()
Na ,de köszönöm a felajánlást, egyszer még szavadon foglak!
Addig gyakorolj mert szeretném a plafonra az összes játékos arcképét
Hi Kowa:)Mr Elit írta:HALI:)
A kifestésről annyit hogy 1 hétig vártam amíg kikeverték ezt a szint mert egyedi színkombinációjú!
1l:12-000 ft....////