Segítség kéne
- albicelesteX
- A Vadász
Valaki nem tudja,hogy az az oldal,hogy futballmezek.try.hu van e még?Nekem nem adja be.Ha nem akkor más ilyesmi oldalt ahonnan mezt lehetne rendelni nem tudtok?

-
- Llegenda del Barça
Köszi, felesleges volt aggódnom egyiken 2 másikon 4 GB a RAMkanty írta:My computerbence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h a RAM memóriát meg lehet nézni valahol? Vagy szét kell szerelni a gépet, h megtudjam?
Csak mert láttam, h Fifa 11-hez min 1gb RAM kell és nem vagyok biztos benne, hogy van-e ennyi a gépbenview system information
general

- Bobán
- Jugador del Barça
Köszi szépen!El fanático írta:A tanfolyamot indító képzési központtól függően akár még támogatást is kaphatsz, mialatt tanulsz - mindenképpen a munkaügyiben érdeklődj utána - csak ott tudják megmondani, hogy jogosult vagy-e ingyenes továbbképzésre és hol indul támogatott képzés, nem érdemes elhamarkodni...Bobán írta:Hátha valaki jártas ebbe: Munkaügyin keresztül tudok ingyenes Vagyonőri vizsgát kezdeni? Mik a feltételek?
Szeptember 11.-én kezdődik egy tanfolyam(fizetős) nekem meg decemberbe jár le a munkaszerződésem! És kérdés h fizessek e vagy várjak az ingyenes lehetőségre inkább... Még nincs szakmám és úgy tudom,h az első ingyenes!
Az első szakma kitanulása valóban ingyenes, akiknek csupán a 8 általánosuk van meg ill. 9.-10. osztály, ebben az új oktatási rendszerben.
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
My computerbence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h a RAM memóriát meg lehet nézni valahol? Vagy szét kell szerelni a gépet, h megtudjam?
Csak mert láttam, h Fifa 11-hez min 1gb RAM kell és nem vagyok biztos benne, hogy van-e ennyi a gépben

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Llegenda del Barça
Azt szeretném kérdezni, h a RAM memóriát meg lehet nézni valahol? Vagy szét kell szerelni a gépet, h megtudjam?
Csak mert láttam, h Fifa 11-hez min 1gb RAM kell és nem vagyok biztos benne, hogy van-e ennyi a gépben
szerk.: Asztali gépen XP fut, laptopon Windows 7! Inkább az XP-n játszanék, de ha ott nem megy, akkor a laptop is jó, így ha lehet mindkettőnek írjátok meg.

szerk.: Asztali gépen XP fut, laptopon Windows 7! Inkább az XP-n játszanék, de ha ott nem megy, akkor a laptop is jó, így ha lehet mindkettőnek írjátok meg.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2010.08.23. 11:55:52-kor.
- El fanático
- Entrenador del Barça
A tanfolyamot indító képzési központtól függően akár még támogatást is kaphatsz, mialatt tanulsz - mindenképpen a munkaügyiben érdeklődj utána - csak ott tudják megmondani, hogy jogosult vagy-e ingyenes továbbképzésre és hol indul támogatott képzés, nem érdemes elhamarkodni...Bobán írta:Hátha valaki jártas ebbe: Munkaügyin keresztül tudok ingyenes Vagyonőri vizsgát kezdeni? Mik a feltételek?
Szeptember 11.-én kezdődik egy tanfolyam(fizetős) nekem meg decemberbe jár le a munkaszerződésem! És kérdés h fizessek e vagy várjak az ingyenes lehetőségre inkább... Még nincs szakmám és úgy tudom,h az első ingyenes!
Az első szakma kitanulása valóban ingyenes, akiknek csupán a 8 általánosuk van meg ill. 9.-10. osztály, ebben az új oktatási rendszerben.

-
- Jugador del Barça
Hali,
olyan valakinek kérném a segítségét, aki igen csak jártas a német nyelvben,
a magyar motivációs levelemet kellene lefordítani. Ha valaki érez magában elég erőt kérem szóljon.
Fél éve még nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de dolgozni akarok!
- ehet kérném a segítségeteket
olyan valakinek kérném a segítségét, aki igen csak jártas a német nyelvben,
a magyar motivációs levelemet kellene lefordítani. Ha valaki érez magában elég erőt kérem szóljon.
Fél éve még nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de dolgozni akarok!

- ehet kérném a segítségeteket
Barca més que un club
Sziasztok.Tudna nekem valaki segiteni?? ...Szlovakiarol vagyok,es a magyar műsorokat csak antennarol nezem..es mivel mar ez igy sokaig nemlessz..ezert akarok venni valamilyen kartyat a szatelitomba. Es azt szeretnem toletek megkerdezni,hogy nem-e tudjatok,hogy hol is tudnak venni olyat...Miskolchoz vagyok a legkozelebb. Vagy valami oldalt ha feltennetek ide..ahol megnezhetnem,hogy milyen műsorok jonnek be azzal a kartyaval...1000 köszönet Smile
- Bobán
- Jugador del Barça
Hátha valaki jártas ebbe: Munkaügyin keresztül tudok ingyenes Vagyonőri vizsgát kezdeni? Mik a feltételek?
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
ehhez nem értek,de tudom ajánlani a pokerstrategy oldalt,ahol egy teszt helyes kitöltése esetén 50$-t kapsz vagy az everestpokert,ami nekem nagyon bevált. bocs h nem a kérdésre válaszoltam,de ez is ad bónuszt(az első)
Nekem olyan segítség kellene hogy van egy linkem: http://www.machopoker.hu/user/register/157226
Erre kellene kamu regisztrációkat csinálni,mert faterom szeretne játszani csak nincs zsetonja.Minden egyes regisztráció 1000 zsetont ér.Ha nem lehet ilyet akkor töröljétek a hsz-t!Aki segít annak megköszönöm!
Erre kellene kamu regisztrációkat csinálni,mert faterom szeretne játszani csak nincs zsetonja.Minden egyes regisztráció 1000 zsetont ér.Ha nem lehet ilyet akkor töröljétek a hsz-t!Aki segít annak megköszönöm!

Ma a laptopomon nem tudtam már használni a webkamerát, az eszközkezelőben a következő írja ki a win7.
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Acer AS5536g laptopról van szó, gyári cdről próbáltam drivert visszarakni, illetve frissíteni is, de nem működik. Mit tudok csinálni vele?
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Acer AS5536g laptopról van szó, gyári cdről próbáltam drivert visszarakni, illetve frissíteni is, de nem működik. Mit tudok csinálni vele?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
.../letoltes.php?mire=supernatural s03&aktiv_inaktiv_ingyenes=mindehol

- Hunter91
- Capitá del Barça
Valaki tudna adni nekem egy torrent linket az Odaát 3.évadjához?
Fontos hogy magyar legyen a szinkron(nem baj ha alatta egy kicsit hallható az angol) Nagysága maximum 2dvd méretű legyen ha kérhetem.
Természetesen vissza is tölteném.
A linket PÜ-be várnám,hogy illetéktelenek ne tudják használni.
Ha segítesz akkor kérlek jelezd nekem itt a fórumon.
(a magon néztem,de 24gigásat találtam csak, más oldalakra pedig nincs jogosultságom)
Fontos hogy magyar legyen a szinkron(nem baj ha alatta egy kicsit hallható az angol) Nagysága maximum 2dvd méretű legyen ha kérhetem.
Természetesen vissza is tölteném.
A linket PÜ-be várnám,hogy illetéktelenek ne tudják használni.
Ha segítesz akkor kérlek jelezd nekem itt a fórumon.
(a magon néztem,de 24gigásat találtam csak, más oldalakra pedig nincs jogosultságom)
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Az LG telefonomnál úgy van,hogyha rakok egy játékot az EGYEBEK-be,a MEMÓRIAKÁRTYÁRA,akkor automatikusan átrakja a telefonra is az EGYEBEKRE,és ha kitörlöm kitörli mindkettőt. Ezt valahogy nem lehet kikapcsolni? 

Valaki meg tudná mondani, hogy milyen görög csatorna adja a holnapi meccset? Épp Görögországban nyaralok és sehol nem találtam erről infot.
Előre is kösz.
Előre is kösz.

- chonggy
- Capitá del Barça
Ment PÜ.13l4cks!d3 írta:Szükség lenne e-mail címre és jelszóra ! Szerintem intézzük PÜ-benchonggy írta:Azt is megpróbáltam már....Regisztrálj,kérlek...13l4cks!d3 írta:Nos, regisztráltam, tovább megy, akkor nem tudom mi lehet a gond. Zárd be a böngészőt és nyisd meg újra ! (vagy ha gondolod regisztrálok Neked)
Papp Csongor
Szerbia
VojvodinaKöszi!
+ van még pár lépés a regisztráció sikerességéig !

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Szükség lenne e-mail címre és jelszóra ! Szerintem intézzük PÜ-benchonggy írta:Azt is megpróbáltam már....Regisztrálj,kérlek...13l4cks!d3 írta:Nos, regisztráltam, tovább megy, akkor nem tudom mi lehet a gond. Zárd be a böngészőt és nyisd meg újra ! (vagy ha gondolod regisztrálok Neked)
Papp Csongor
Szerbia
VojvodinaKöszi!

+ van még pár lépés a regisztráció sikerességéig !

- chonggy
- Capitá del Barça
Azt is megpróbáltam már....Regisztrálj,kérlek...13l4cks!d3 írta:Nos, regisztráltam, tovább megy, akkor nem tudom mi lehet a gond. Zárd be a böngészőt és nyisd meg újra ! (vagy ha gondolod regisztrálok Neked)
Papp Csongor
Szerbia
Vojvodina

- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nos, regisztráltam, tovább megy, akkor nem tudom mi lehet a gond. Zárd be a böngészőt és nyisd meg újra ! (vagy ha gondolod regisztrálok Neked)

- chonggy
- Capitá del Barça
Kipróbáltam máár vagy ezret..13l4cks!d3 írta:Nem regisztráltam, próbálj meg egy másik felhasználónevet !chonggy írta:Próbáltam...És továbbmegy?13l4cks!d3 írta: Próbáltad legalább ? Nekem is halvány, de rá lehet kattintani !

- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nem regisztráltam, próbálj meg egy másik felhasználónevet !chonggy írta:Próbáltam...És továbbmegy?13l4cks!d3 írta:Próbáltad legalább ? Nekem is halvány, de rá lehet kattintani !chonggy írta:Hogyan tovább?Nextet nem lehet...
http://www.erepublik.com/sr/register

- chonggy
- Capitá del Barça
Próbáltam...És továbbmegy?13l4cks!d3 írta:Próbáltad legalább ? Nekem is halvány, de rá lehet kattintani !chonggy írta:Hogyan tovább?Nextet nem lehet...

- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Próbáltad legalább ? Nekem is halvány, de rá lehet kattintani !chonggy írta:Hogyan tovább?Nextet nem lehet...