Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is XP-m van,és mióta kinn van,csak egyszer raktam újra,de akkor is csak azért,mert akartam frissíteni.ozsimiki írta:mondok jobbat, mióta kijött az XP fent van,és teljesen jóFecooo írta:ne haragudj, h ezt mondom, de a vista egy rakás hulladék, így javaslom, h rakj fel Windows 7-et, sokkal gyorsabb a telepítése, kevesebb a memóriaigénye, tehát jobban optimalizálták...
szánj rá egy kis időt (nekem egy Win 7 ultimate kb 10 perc-negyed óra alatt fenn van) és utána jó esetben nagyon sokáig nem kell majd hozzányúlnod
(mióta kijött a a Win 7 teljes verziója, 1x telepítettem és még mindig jó...)
szerk: tudom, h azt kérted, h ne javasoljuk az újratelepítést, de hosszú távon ezzel járnál a legjobban, időleges megoldással csak elodázod az elkerülhetetlent... (előbb-utóbb úgyis meg kell tenned, akkor inkább tedd meg előbb...)![]()
![]()
de komolyan...majd talán akkor váltom csak le,ha valami játék,progi-nak már nem lenne jó az xp...
mondok jobbat, mióta kijött az XP fent van,és teljesen jóFecooo írta:ne haragudj, h ezt mondom, de a vista egy rakás hulladék, így javaslom, h rakj fel Windows 7-et, sokkal gyorsabb a telepítése, kevesebb a memóriaigénye, tehát jobban optimalizálták...
szánj rá egy kis időt (nekem egy Win 7 ultimate kb 10 perc-negyed óra alatt fenn van) és utána jó esetben nagyon sokáig nem kell majd hozzányúlnod
(mióta kijött a a Win 7 teljes verziója, 1x telepítettem és még mindig jó...)
szerk: tudom, h azt kérted, h ne javasoljuk az újratelepítést, de hosszú távon ezzel járnál a legjobban, időleges megoldással csak elodázod az elkerülhetetlent... (előbb-utóbb úgyis meg kell tenned, akkor inkább tedd meg előbb...)
4-5 évig nekem sem volt, utána ment tönkreVictor_Valdes írta: Én maxtort vagy samsungot ajánlok. Nekem egy 160as maxtor megy a gépbe lassan 4-5 éve. SEmmi gond nincs vele.
Én maxtort vagy samsungot ajánlok. Nekem egy 160as maxtor megy a gépbe lassan 4-5 éve. SEmmi gond nincs vele.lui1698 írta:Igen. Tényleg bullshit.sjd írta:És ő is józan volt?![]()
És amúgy melyik vinyó márkát ajánlanátok?
Volt anno egy 40-es maxtorom. Azt nagyon szerettem. Kibírt 4 világháborúlt, 3 apokalipszist, de aztán csak megadta magát. De elég sokáig tette.
Most egy 250-es samsung van, nagy baj ezzel sincs, de néha olyan hangokat ad ki mint egy daráló, ami nem épp legmegnyugtatóbb.
A Maxtortól egy szakember gyakorlatilag eltiltottlui1698 írta: Volt anno egy 40-es maxtorom. Azt nagyon szerettem. Kibírt 4 világháborúlt, 3 apokalipszist, de aztán csak megadta magát. De elég sokáig tette.
Most egy 250-es samsung van, nagy baj ezzel sincs, de néha olyan hangokat ad ki mint egy daráló, ami nem épp legmegnyugtatóbb.
Igen. Tényleg bullshit.sjd írta:És ő is józan volt?
És ő is józan volt?lui1698 írta: Nem, tuti vinyóval mondta. Józan voltam emlékszek tisztán.
Nem, tuti vinyóval mondta. Józan voltam emlékszek tisztán.bullshit (sztem rammal mondhatta az illető)
pcfórumról:lui1698 írta:be akarok ruházni egy vinyóra, mert a mostani 250-eset már bőven "kinőttem".
annyi lenne, hogy mi a különbség a sata meg a sata2 között?
bullshit (sztem rammal mondhatta az illető)lui1698 írta:plusz mondta valaki, hogy az xp csak bizonyos méretű vinyót kezel? ez hogy van?
Innen akár ingyen is segíthetsz! Bevállalnám, csak jómagam sem leszek itthol.FtcSikiHun írta:Ha marad pénz a telómon, akkor én szívesen bevállalom.MR. TROMORT777 írta:
Senki?
Meg persze ha nem felejtem el
Az első linkkatalunya írta:Srácok,a segítségeteket kérném(futballlal kapcsolatos,csak hogy olvassátok tovább).
Cruyff 30 törvénye kéne nekem,és sehol se találom.Egyszerűen sehol.Hátha valaki megsajnál és "életrevalóbb" lesz mint én.Előre is köszi mindenkinek aki egyáltalán elolvasta![]()
És lehetőleg magyar nyelven,kicsit hiányos angol tudásom végett.![]()
Ha marad pénz a telómon, akkor én szívesen bevállalom.MR. TROMORT777 írta:
Senki?
Senki?MR. TROMORT777 írta:Hali!
Egy szívességet szeretnék kérni. A helyzet az, hogy augusztus 21-én külföldre megyek 2 hétre, és addig nem nagyon fogok hallani a Barcáról. Ezért szeretnék megkérni valakit, hogy küldje el a meccs eredményeket sms-ben, meg az igazolásokat(ha egyáltalán lesz(nek)).
Tudok linkelni olyan oldalakat, ahol regisztráció nélkül lehet sms-t küldeni ingyen.
A részleteket majd püben megosztom.
Nagyon örülnék neki, ha valaki segítene.
Én úgy FIFA-zok hogy Xfire megy, sőt néha még chatelek is game közben. Nekem csak akkor szaggat ha mikrofonon beszélgetek vkivel Xfire-en. mi a nicked ? felveszlek.FCBMessi19 írta:L.Messi 10 írta:FCBMessi19 írta:L.Messi 10!
Nem CoD,Fifa 09,Xfire-al is szaggat.
http://board.metin2.hu/index.php?page=T ... eadID=2361FCBMessi19 írta:L.Messi 10!
Xfire-nél ha belépek fifába,akkor az egész JÁTÉK szaggat mint a fene,szóval a videó se lesz különb.L.Messi 10 írta:xD akkor fingom sincsFCBMessi19 írta:L.Messi 10!
Mert cod-ba a record tuti nem szaggat, de fifa-t nemtom, egy csomó haveromnál látom hogy : xy új videót csinált, és vagy cod-ban vagy FIFA-ban, és nem szokott szaggatni amikor megnézek 1-2-őt.