Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zsu úgy gondoltam, hogy a Népliget után beülünk egy helyre az aluljáróbanelprat írta:Semmiféle aluljáró nem lesz
van egy csomó busz meg metrókovinho írta:hogy fogok eljutni oda ahova kell...ebből lesz vmi segítség vagy magadra vagy utalva...?
Ha pontosítani akarunk, akkor 24 (Csongor ezt te intézted, hogy pont 24 legyen?elprat írta:Ismerünk egy jó kis étteremfélét,vannak fullos hambijaik...huszonakárhányféle
Aztán go az aluljáróba?Sztem én is a buszos version-t veszem igénybe![]()
Csongor alszik....nem elérhetőozsimiki írta:Egyszerű! Gyere busszal,és akkor Népliget...ott meg lesznek kismillióan a többiek közül,és a főszervező: Perrero odamegy,és eligazit mindenkit,értsdd elvezet minket ahova kőőőő![]()
![]()
Igaz CSONGOR?
Egyszerű! Gyere busszal,és akkor Népliget...ott meg lesznek kismillióan a többiek közül,és a főszervező: Perrero odamegy,és eligazit mindenkit,értsdd elvezet minket ahova kőőőőkovinho írta:Köszi...![]()
![]()
Na de télleg kapok vmi eligazítást?
Ha a Népligethez vagy a Nyugatihoz jössz, akkor biztos lesz ott valaki a fórumozók közülkovinho írta:Na szal azzal lenne bajom hogy ott a pesti közlekedés, hogy fogok eljutni oda ahova kell...ebből lesz vmi segítség vagy magadra vagy utalva...?
Kapsz egy térképet és három napi hideg élelmetkovinho írta:Télleg![]()
![]()
Na szal azzal lenne bajom hogy ott a pesti közlekedés, hogy fogok eljutni oda ahova kell...ebből lesz vmi segítség vagy magadra vagy utalva...?
TéllegSharkinho írta:Nehogy higgggggyél ennek a szerencsétlennekkovinho írta:Hát azzal nekem sincs bajom, de én vííídééékkiiii vagyok, és az utazás stb...Nem 14 éves
Hát azzal nekem sincs bajom, de én vííídééékkiiii vagyok, és az utazás stb...Ordog írta:Én is 14 éves vagyok és természetesen ottleszek, nem érdekel mit mondanak a szüleim és részegre fogom inni arcomat. És ittavége
Reméljük most nem csak elprat fogja képviselni a gyengébbik nemet
Na, két órás késéssel megérkeztem Budapestre new yorki átszállással Beavertonból, Oregonból. Kemény négyórás üzleti vacsora keretein belül lezsíroztam Philip Knighttal, hogy augusztus 25-én a legújabb Nike szerelésben futhassatok ki a gyepre, valamint azt is, hogy álják az esti mulatást is. Közben sört ittunk és rákot toltunk az arcba. Limóval kocsikáztunk, és ellátogattunk Portlandbe is... Kicsit nehéz volt megszokni az időeltolódást, de a visszaállás még rosszabb... Addig is erőt gyűjtök, hogy ismét virtuális tollat ragadva részt vehessek az aktuális információmorzsák felporszívózásában...Game90 írta:Szted grecki hol van? Intézi az ügyeket...Zozzy 5 írta:Támogató?![]()
![]()
Csongi, én is megyek, de csak ha nem lesz éppen gólyatábor, vagy vmi egyetemes cuccPerrero írta:nah... ki jön 25énmihamarabb kéne fix létszámot tudnom, danke