Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tintint (sajnos? szerencsére?) nem láttam, viszont ha már mese, akkor a Rango-t tudom ajánlani (szigorúan eredeti hanggal), sztem meglepően kevesen hallottak róla (mondjuk akkor Te tuti hallottál róla, de háthalui1698 írta: Tintin mennyire jó? Mesés estét szeretnék Toy Story 3-mal meg ezzel.
Mert felszab a téma, és ugye nem kell ecsetelnem, hogy Kertész mi volt.... de ez már nem fórum téma...lui1698 írta:Mé'?REMY írta:ez egy !! ez egy !!! ******** soha többet ezt a filmet. Daniel Craig volt a csúcspont benne
Tintin mennyire jó? Mesés estét szeretnék Toy Story 3-mal meg ezzel.
Láttál Te ennél sokkal rosszabbakat is, sőt sokszor írsz is róluk.REMY írta:ez egy !! ez egy !!! ******** soha többet ezt a filmet. Daniel Craig volt a csúcspont bennekanty írta: Sorstalanság
Mé'? Én ezt még akkor láttam mikor suliban kötelező jelleggel elvittek rá mindenkit moziba, de akkor nem tűnt annyira vészesnek, sőt egész jó volt amennyire emlékszek rá.REMY írta:ez egy !! ez egy !!! ******** soha többet ezt a filmet. Daniel Craig volt a csúcspont benne
Combo breakersjd írta:Faust, Te lettél a Dicsőség zászlaja combo breaker![]()
![]()
Ha ennyire mondjátok (), lehet h én is megnézem, bár úgy vtam vele, h ha egy sztoriból van egy amerikai meg egy japán verzió, akkor kit érdekel az amerikai?
ez egy !! ez egy !!! ******** soha többet ezt a filmet. Daniel Craig volt a csúcspont bennekanty írta: Sorstalanság
A Max Manus is jó kis alulértékelt norvég produkció, kicsit másként megközelítve a második világháború tematikáját.Faust írta:Das Boot.
Mondjuk nem pont 15-20 év, de nem érződik rajta a kor.
ValkűrCali írta:Tudnátok ajánlani pár II. VH-s filmet az elmúlt kb. 15-20 évből? Tegnap néztem meg az ellenség a kapuknál című filmet (nem most láttam először), és egy kicsit megint rákattantam a témára.
Best. Nem is kell mást megnézni.sjd írta: Ryan közlegény megmentése (a legnagyobb alapfilm ebben a témában)
(OFF : Remélem örülsz MiihiiCali írta:Tudnátok ajánlani pár II. VH-s filmet az elmúlt kb. 15-20 évből? Tegnap néztem meg az ellenség a kapuknál című filmet (nem most láttam először), és egy kicsit megint rákattantam a témára.
Az Iwo Jima mellé nézd meg a Dicsőség zászlaját is.Cali írta:Láttam azért már egy párat, ezek közül már 3-at is. Ezzel a Levelek Iwo Jimáról már régebben is szemeztem, a "listámon" volt, de nem jutottam el addig, hogy megnézzem. Letöltöttem, pihent a gépemen, végül törölve lett. De gyors lekapom megint, így meglesz az esti program.
ui.: Jöhetnek a további filmek ebből a témából!
Láttam azért már egy párat, ezek közül már 3-at is. Ezzel a Levelek Iwo Jimáról már régebben is szemeztem, a "listámon" volt, de nem jutottam el addig, hogy megnézzem. Letöltöttem, pihent a gépemen, végül törölve lett. De gyors lekapom megint, így meglesz az esti program.sjd írta:Nem tudom mennyire vágod a témát, szóval kezdjük az alapoktólCali írta:Tudnátok ajánlani pár II. VH-s filmet az elmúlt kb. 15-20 évből? Tegnap néztem meg az ellenség a kapuknál című filmet (nem most láttam először), és egy kicsit megint rákattantam a témára.:
Ryan közlegény megmentése (a legnagyobb alapfilm ebben a témában)
A bukás
Schindler listája
Levelek Iwo Jimáról
Hagyok kibontakozási lehetőséget a többieknek is, majd ők kiegészítenek
Nem tudom mennyire vágod a témát, szóval kezdjük az alapoktólCali írta:Tudnátok ajánlani pár II. VH-s filmet az elmúlt kb. 15-20 évből? Tegnap néztem meg az ellenség a kapuknál című filmet (nem most láttam először), és egy kicsit megint rákattantam a témára.
Ja, tehát lesz 2. rész?sjd írta:A könyvhöz képest egy egészen apró dolgot változtattak, és sztem a film vége még jobb is így, amúgy meg valamivel fel kell pörgetni a nézőket a folytatásra. Úgyhogy végső soron a pénz miatt lett ilyenSanama írta:Nyilván nem komolyan gondoltam, hogy a pénz miatt lett vége...
Attól függetlenül eléggé érdekes lezárás volt.
Nekem mindkettő tetszett.Sanama írta: Jól van, de mi köze a kettőnek egymáshoz?
A könyvhöz képest egy egészen apró dolgot változtattak, és sztem a film vége még jobb is így, amúgy meg valamivel fel kell pörgetni a nézőket a folytatásra. Úgyhogy végső soron a pénz miatt lett ilyenSanama írta:Nyilván nem komolyan gondoltam, hogy a pénz miatt lett vége...
Attól függetlenül eléggé érdekes lezárás volt.
Nyilván nem komolyan gondoltam, hogy a pénz miatt lett vége...(könyvadaptációnál ne mondj ilyeneket, mert még visszafelé sül el )
Amúgy az sem volt százas, aki ezt a Törvénytisztelő polgárhoz hasonlította
Jól van, de mi köze a kettőnek egymáshoz?Értem. Ha láttad az Amerikai pitét, akkor nézd meg Sátántagót, biztos tetszeni fog.
Értem. Ha láttad az Amerikai pitét, akkor nézd meg Sátántagót, biztos tetszeni fog.Sanama írta: Hát én nem tudom, gondolom az illetőnek tetszett mindkettő, a viadal jobban, azért mondta
Ezt felírtam a listára.lui1698 írta: Élet és halál városa
Nagyon jó kis film, a nanking-i mészárlásról, tudom ajánlani mindenkinek.
Anno találkoztam egy hasonlóval a Flowers of War volt a címe, azt is lehet meglesem majd.
(könyvadaptációnál ne mondj ilyeneket, mert még visszafelé sül elSanama írta: A vége meg mi? Utálom az ilyen lezárásokat, hogy na nincs több pénz, itt vége.
Hát én nem tudom, gondolom az illetőnek tetszett mindkettő, a viadal jobban, azért mondtakanty írta:Az Éhezők Viadalának és a Törvénytisztelő Polgárnak mi köze egymáshoz? Két teljesen más film.Sanama írta:Éhezők Viadala
Csak nekem nem tetszett? Egyszerűen majdnem elaludtam mire beindult, aztán meg annyira érdektelen volt nekem az egész... A vége meg mi? Utálom az ilyen lezárásokat, hogy na nincs több pénz, itt vége.
Ajánlották, hogy ha a Törvénytisztelő Polgár tetszett, akkor ez még annál is jobb. Hát nekem egyáltalán nem tetszett.
A sztori egyébként jó nagyon, a kivitelezés nem jött be.
Számomra szórakoztató volt, nem egy klasszikus, de lekötött arra két órára.
Az Éhezők Viadalának és a Törvénytisztelő Polgárnak mi köze egymáshoz? Két teljesen más film.Sanama írta:Éhezők Viadala
Csak nekem nem tetszett? Egyszerűen majdnem elaludtam mire beindult, aztán meg annyira érdektelen volt nekem az egész... A vége meg mi? Utálom az ilyen lezárásokat, hogy na nincs több pénz, itt vége.
Ajánlották, hogy ha a Törvénytisztelő Polgár tetszett, akkor ez még annál is jobb. Hát nekem egyáltalán nem tetszett.
A sztori egyébként jó nagyon, a kivitelezés nem jött be.