Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én 50-90%ra mondom,szóval Csongi kezdd törölni a s*ggedGame90 írta:Ha ugyanolyan lesz, mint az előzőPerrero írta:kösz, bár elég rég csináltam, szal szenvedek majd picit vele![]()
, akkor nem csalódunk benned.
Ha ugyanolyan lesz, mint az előzőPerrero írta:kösz, bár elég rég csináltam, szal szenvedek majd picit vele
1. GamePerrero írta:nah... ki jön 25énmihamarabb kéne fix létszámot tudnom, danke
És a csaját?...Fabula...Perrero írta:most találtam ki, hogy hivják pinokkio lánytestvérét
pin@kkio
![]()
![]()
Ő kérhet, mert a fórum felét ő látja el zenékkelOrdog írta:Game ha nem kértél legalább 10 dolgot az elmúlt 1 napban akkor 1-et sem:DDD
Messze van még karácsony...
Nem volt az 10, max 3Ordog írta:Game ha nem kértél legalább 10 dolgot az elmúlt 1 napban akkor 1-et sem:DDD Messze van még karácsony...
Persze! Úgy látom, megéri a fórumon terjeszteni a igétGame90 írta:Ati![]()
Majd feltudnál dobni 1-2 Foo Fighters számot?![]()
Atiantiimperialista írta:Nagyon jó ötlet
Nagyon jó ötletZozzy 5 írta:MegyekMajd üvöltetjük a Blinket
![]()
![]()
Megyekantiimperialista írta:Srácok, valszeg Debrecemből megyek majd kocsival, akár jöhettek velem is!Zozzy 5 írta:Okézsokébarca99 írta:Akármi lesz, megyek a fórumtalira...![]()
Jah, majd Debrecenen keresztül megyek vonattal, de ezt majd megbeszéljük.
Srácok, valszeg Debrecenből megyek majd kocsival, akár jöhettek velem is!Zozzy 5 írta:Okézsokébarca99 írta:Akármi lesz, megyek a fórumtalira...![]()
Jah, majd Debrecenen keresztül megyek vonattal, de ezt majd megbeszéljük.