Bár nekem Bödőcs a NO1, de nagyon szorosan követi őt Zoli. Sőt, szinte már egy szint

basszus, ezt nagyon beszoptam...ferninho írta: ezt nem értem...
hisz már ezer éve kijött a második évad.akkor minek várod?
nem értem
ezt nem értem...Deus írta:Már nem aktuális
jó hosszú promo volt, 1 mpsoadroli írta:Dexter 7. évad promo
Amúgy valaki nem tud róla valami infót? Nincs az a sorozat ami annyira lekötne, mint ez
Ejj tényleg.barca99 írta:Írek lesznek azok.kanty írta:amikor sok angol szereplő lesz benne, na ott tényleg fontos, h eredeti hangon nézze az ember.Egyébként Chibs ír akcentusát sem szabad kihagyni, nagyon jó, ahogy Jackie boynak hívja állandóan a főszereplőt.
Írek lesznek azok.kanty írta:amikor sok angol szereplő lesz benne, na ott tényleg fontos, h eredeti hangon nézze az ember.
Hatalmas sorozat, egyik kedvencem. Alig várom, h jöjjön a legújabb évad. Ha lenne szinkron, akkor sem ajánlanám, h azzal nézd. Majd lesznek olyan részek, asszem 3. évad(ha eljutsz odáig), amikor sok angol szereplő lesz benne, na ott tényleg fontos, h eredeti hangon nézze az ember.miihii írta:Elkezdtem nézni a Sons of Anarchy-t.
Eddig cs az első részt láttam,de tuti folytatom majd,ígéretes.
Ez eddig nem volt tv-ben,ugye?Illetve mostanában kezdték el nyomni (asszem az AXN-en talán) és 3 rész van szinkronizálva vagy rosszul tudom?Nem bánnám ha nem kellene olvasni,de ha még szűz itthon a sorozat,akkor tuti beelőzöm majd
A Tig-est nem tudom,az még nem volt említve asszem,de a hollózás az biztos.barca99 írta: Cool-on megy, tegnap volt a harmadik rész. Nekem a szinkron nagyon nem tetszik, szerintem érdemesebb eredeti nyelven nézni. Ha jól hallottam, Tig-et (vagy Tigger-t) Tigrisnek fordítják, a klubot (Sam Crow, SAMCRO) hollónak. Amikor meghallottam, azt hittem el kezd folyni a fülemből a vér (egyébként a holló nem raven, a crow pedig a varjú?).
Ezt én is így tudom, de egy érdekesség, két film:barca99 írta:(egyébként a holló nem raven, a crow pedig a varjú?).
Cool-on megy, tegnap volt a harmadik rész. Nekem a szinkron nagyon nem tetszik, szerintem érdemesebb eredeti nyelven nézni. Ha jól hallottam, Tig-et (vagy Tigger-t) Tigrisnek fordítják, a klubot (Sam Crow, SAMCRO) hollónak. Amikor meghallottam, azt hittem el kezd folyni a fülemből a vér (egyébként a holló nem raven, a crow pedig a varjú?).miihii írta:Elkezdtem nézni a Sons of Anarchy-t.
Eddig cs az első részt láttam,de tuti folytatom majd,ígéretes.
Ez eddig nem volt tv-ben,ugye?Illetve mostanában kezdték el nyomni (asszem az AXN-en talán) és 3 rész van szinkronizálva vagy rosszul tudom?Nem bánnám ha nem kellene olvasni,de ha még szűz itthon a sorozat,akkor tuti beelőzöm majd
Én is néztem már mindkettővel és valóban nem volt igazán észrevehető a különbség,max a gyorsaságbansjd írta:Én sztem néztem már mind2 csapat fordításában is részt, de nekem nem tűnt fel a különbség, nincs hiba egyikben sem, a feliratok.info-s általában gyorsabban elkészülferninho írta:
valakinek esetleg tapasztalatai mindkettőről ?
Én sztem néztem már mind2 csapat fordításában is részt, de nekem nem tűnt fel a különbség, nincs hiba egyikben sem, a feliratok.info-s általában gyorsabban elkészülferninho írta:most nézem, hogy 2 team is fordítja a Trónok Harcát.
Noresfatu, Merthin és halamita (hosszupuska)
Bruzsy & darkspell & Gaines (feliratok.info)
valakinek esetleg tapasztalatai mindkettőről ?
Imádom ahogy kombináltok..sjd írta:Nekem gyanús, hogy a feka csávó csak át akarja vágni Daenerys-t, és nincs semmi az ajtó mögött. Esetleg racionálisabb magyarázat, hogy a trónigényét és a népszerűségét próbálja meg felhasználni, hogy megszerezze a vastrónt. Opció 3: a sárkánytűz véletlenül nem olvasztja meg a valyriai acélt? (és igazi dothraki virtus is lenne lelépni a cuccal)Sanama írta:Trónok Harca 2x05
Daenerys szála ami érdekes most, gondoltam hogy a fekete csávó rá fog "hajtani", de nem értem hogy miért akar megnősülni. Az pedig,hogy simán 1 hajóval el fognak onnan lécelni, na azt kizártnak tartom![]()
Amúgy ez a nő egyre szebb.
Arya meg még ugye mondhat 2 nevet, kíváncsi vagyok kik lesznek azok.
King Joffrey? Queen Cersei?![]()
Direkt visszanéztem a előző részben Arya listáját, és még Ilyn Payne és a Véreb volt rajta, nem lepődnék meg, ha valamelyik hirtelen feltűnne Harrenhal-ban