Minjárt beleszerkesztem Tim, egy srácnak ugyis elküldtem már pü-ben. Ő megértette. Remélem te is.
De előbb: Amikor már negyediknapos az ember, és ugyanolyan rosszul van mint másnap, akkor mi van?

Természetesen haveron segítenék.

Remélem érthető volt.
------------------------------------------------------------------
Minden hónapba újra kell aktiválni a 30 napos próbalicencet. Amit egyszerűen nem lehet. De nem is olyan bonyolult. Leírom:
Ha XP-d van: Start, futtatás, beírod: regedit, ott kiválasztod a HKEY_LOCAL_MACHINE mappát, abba a Softvare mappát, és ott lesz egy Kaspersky Lab mappa, megnyitod, abba törlöd a Licstorage nevezetű mappát.
Ezután, HKEY_LOCAL_MACHINE mappa újra, abba a Softvare mappa megint, és kiválasztod a Microsoft mappát, abban van egy ilyen hogy: SystemCertificates és abban van egy SPC mappa, megnyitod és törlöd a Lic Storage mappát.
Mindezek előtt, letörlöd a Kasperskyt, ha megcsináltad a felül említett cuccost, felinstalálod, és kidobja újra, hogy 30 napig használhatod.
Ha win7, vagy vista van a gépen csak beírod a starmenü keresőjébe, hogy regedit.
Mellesleg, elvileg nem kell kikapcsolni a kaspersky-t csak az önvédelmet kell leállítani, és kilépni a KAS/KIS -ből, de nekem ugy nem működött. Csak amikor uninstalláltam.
Szerk.: Az infóért egy korsó sör a jól megérdemelt jutalmam, és még szerény voltam.