2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem kell ezt túlparázni. Avast mellet is benyalod a vírusok jó részét, mint nélküle.Barcaádám írta:köszi a segítséget, elvileg 1 napon belül küldik a kulcsot remélem addig nem kapok egy vírust![]()
![]()
jó a tutorial vidi is csak nekem teljesen más fajta avastom van sárga, és free antivirus de azt már szerintem meg tudom oldani csak van egy ilyen menüpont![]()
még egyszer köszi
Regisztrálsz a következő honlapon, kitöltöd az űrlapot és a válasz e-mailben van egy regisztrációs kulcs, amit be kell másolnod az avast megfelelő mezőjébe, és egy éves reget kapsz.Barcaádám írta:nekem most az a gondom hogy lejárt a trial időtartama az avast vírusírtómnak ami eddig állandó védelmet nyújott.*és most kiírja hogy AZ ÖN RENDSZERE NEM BIZTOSÁGOS..
![]()
![]()
aztán regisztrálni kell de akkor meg kell venni ?
vagy mit tegyek?
előre is hálás köszönet!
Egy szónál hosszabbat én se bízok rá, de ha egy szó kell csak akkor tökéletes (egyébként meg Sztaki)chonggy írta: Nem szeretem a google forditot,össze-vissza fordit...
Am köszi..
Nem szeretem a google forditot,össze-vissza fordit...sjd írta:wisechonggy írta:hogy mondják angolul,hogy bölcs?tudom,de most nem jut hirtelen eszembe...
(google fordító a barátod amúgy)
wisechonggy írta:hogy mondják angolul,hogy bölcs?tudom,de most nem jut hirtelen eszembe...
szedj le egy live módban induló linuxot (én eztteszteltem korábban )és azzal indítsd el (tehát azzal be kell bootolnia és egy működő linux rendszert kapsz, ami nem lassú!), és próbálj meg minden fontos anyagot leszedni róla és format+reinstall kombó...Slither írta:Van egy kis problémám a gépemmel: lefagyott az explorer ezért újraindítottam a gépet, de most nem akar rendesen elindulni. Bootolás során mindig megáll a "Starting Windows" résznél és egyszerūen nem akar továbblépni akárhányszor resetelem. Jelenleg még lekapcsolni se tudom, max ha a tápot kinyomnám, azt pedig csak végső esetben akarom megtenni. Mit csináljak most ebben a helyzetben?
Szerk.: Windows 7 fut a gépen.
kérdezd meg itthátha tudnak segíteni. ha ki tudnád kapcsolni,akkor indítsd el csökkentett módban és végezz el egy alapos vírusirtást.Slither írta:Van egy kis problémám a gépemmel: lefagyott az explorer ezért újraindítottam a gépet, de most nem akar rendesen elindulni. Bootolás során mindig megáll a "Starting Windows" résznél és egyszerūen nem akar továbblépni akárhányszor resetelem. Jelenleg még lekapcsolni se tudom, max ha a tápot kinyomnám, azt pedig csak végső esetben akarom megtenni. Mit csináljak most ebben a helyzetben?
Szerk.: Windows 7 fut a gépen.
Internet Explorer v explorer.exe?Slither írta: lefagyott az explorer
Lényeg: menj el eurobarca-talira, haverkodj össze a modikkal és készS.Agüero írta: Jól szórakoztok?
![]()
kurdt írta:Kimentettem 37 Real-szurkolót egy égő házból.S.Agüero írta:Na és te Kurdt miért kaptad a Megmentő:) rangot?
Jól szórakoztok?lui1698 írta:Vadászott.S.Agüero írta:mit tett Ő azért?
meglepődnék,ha a zene minősége miatt nem játszaná le. próbáld meg esetleg konvertálni(wma-t a legtöbb mp3 lejátszik) vagy tényleg marad az újraletöltés. nekem egy szám van amit soha nem játszott le az mp3,de azóta sem teszi,viszont leszedtem újra egy más méretű mp3-ba és így már ok.Barcaádám írta: nem mappába van
az baj hogy 320 kbpsbe van fent?
nem mappába vanmessideco írta:Nem vagyok biztos benne, de szerintem ne mappába tedd fel az mp3-ra. A második tippem a nem megfelelő formázás vagy bitráta.Barcaádám írta: előre is köszönöm a választ!!!