Walking dead
Annyit írtok róla, hogy elkezdem nézni én is, már jön is le az első rész!
Showder Klub
Aranyosi tényleg kicsit leadta a szintet, de remélem ez csak ilyen pillanatnyi képzavar volt. Felméri
óvodás jelenetén sírtam, meg a Szomszédnéni
csajjal sétálóson is

Brutinak nekem egyetlen egy sztorija tetszett, mikor
a csövet lopta a munkahelyéről, és vitte a buszon
Alcatraz
Láttam már jobb sorozatot, de lényegében érdekesnek tűnik, és a maga módján még tetszik is. Nyolc részt láttam, most jön a többi is, meg fogom nézni az első évadot végig, az biztos.
Bones
Sokat hallottam már róla, egy hónapja kb el is kezdtem nézni, és már a hatodik (!) évadnál járok, egyszerűen nem bírom abbahagyni, ekkora hatást talán a Dexter és a HIMYM óta egy sorozat sem gyakorolt rám

Mindenkinek tudom ajánlani, aki még nem ismeri.
Két pasi, meg egy kicsi
Számomra kellemes meglepetés az új évad, Ashton Kutchertől nem vártam ekkora színvonalat. Charlie Harper "távozása" után sokezred magammal temettem a sorozatot, de pozitív csalódás számomra az egész. De azért a jó öreg Charlie marad az igaiz
De így is jó nagyon, azt kell mondjam.
Sherlock
Nagyon eltalálták a szereplőket!
Egy rész másfél órás, mint egy igazi film, mondhatni felér egy Sherlock Holmeshoz méltó film színvonalával. Az első évadot láttam ebből, az három rész, de nagyon tetszett mind. Szintén csak ajánlani tudom.
Így jártam anyátokkal
A téli szünetben ledaráltam hat évadot belőle, egyszerűen a legjobb vígjátéksorozatnak tituláltam. Azóta már az aktuális évad legújabb részét is láttam (hetedik évad, 19. rész).
Azt kell mondjam, a hatodik és a hetedik évad eddig kilógott a sorból, nem a poénra, inkább a drámai részre helyezték a készítők a hangsúlyt, nem is hozta az előző öt évad színvonalát... Most, ez az új rész újra visszahozta a régi hangulatot, nagy örömömre.
Vámpírnaplók
Én mindig is a lehető legtávolabb próbáltam tartani magam a vámpíros dolgoktól, mert egyszerűen nem az én világom... Ezt is még egy csajszival kezdtem el nézni, állítása szerint nagyon fog tetszeni, mert nagyon jó, hát mondom jóvan' nézzük akkor...

Igazából az első három rész nem tudom miről szólt, nem a TV-vel voltam elfoglalva

De utána egyedül megnéztem a továbbiakat, és azok elnyerték a tetszésem... Eleinte fenntartásokkal kezeltem a sorozatot, de mikor elkezdték ölni benne a vámpírokat, akkor rákaptam.

Azóta is nézem

Nem rossz ez sem!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!