Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Pi életét szinkronosan adják? Mert úgy nyomatták az előzetest, de a műsoron nincs odaírva, hogy szinkronossjd írta: Amúgy Felhőatlasz a jobb, de a Pi a moziban nézősebb. (Előbbi meg egyébként már van a "kölcsönzőben")
Az első kettőt már láttam,a Kertvárosi kommandó nagyon nem tetszett,de a 21 Jump Street egész jó voltsjay írta:Alexis Sanchez7 írta:üdv.
valaki mondana nekem pár jó vígjátékot?csak annyi hogy ne legyen túl régi
előre is köszi
Kertvárosi kommandó. Idei film, nem épp a zseniális kategória, de szerintem szórakoztat, még ha kicsit alpári is.
21 Jump Street, szintén az idei évből. Baromi nagy meglepetés volt, mérsékelt tapló poén , de baromi vicces jelenetek.
Halálos temetés . Talán filmen ennyit nem nevettem még, mint ezen. A brit verzió egyenesen kötelez .
Mindkettőt.soadroli írta:Szerintetek a Pi életét, vagy a Felhőatlaszt nézzem meg holnap moziba? Melyiket érdemesebb?
Alexis Sanchez7 írta:üdv.
valaki mondana nekem pár jó vígjátékot?csak annyi hogy ne legyen túl régi
előre is köszi
Azt nagyon jól tetted. Ehhez tényleg hangulat kell és pihent állapot, mert elég bonyolult a vonalvezetés meg az idősíkok váltakozása, a ki-mikor-mit-miért-kivel dolog agymunkát igényelCapon írta:Tegnap csak éppen bele néztem az első talán negyed órába és annyira kusza volt, hogy mondom ezt elrakom későbbre, mert ehhez a filmhez külön hangulat kell különben csak végig fogom szenvedni. Annak meg nincs értelme.Deus írta:Cloud Atlas
Igaz, hogy első 10-20 percnél kusza volt az egész, hogy most mi hogy van, de szép lassan összeáll a történet egy szállá.
Ezzel sokáig én is így voltam. Pontosabban én már olyan régen láttam, hogy nem emlékeztem rá, ezért a napokban megnéztem megint. Szerintem akkor sem unnám magam, ha most megint meg kellene néznem!Capon írta:
Én még nem is láttam egyben az egész filmet. Lassan 20 éves film, de mindig csak jeleneteket láttam belőle.
Tegnap csak éppen bele néztem az első talán negyed órába és annyira kusza volt, hogy mondom ezt elrakom későbbre, mert ehhez a filmhez külön hangulat kell különben csak végig fogom szenvedni. Annak meg nincs értelme.Deus írta:Cloud Atlas
Igaz, hogy első 10-20 percnél kusza volt az egész, hogy most mi hogy van, de szép lassan összeáll a történet egy szállá.
messideco írta: van olyan, akinek a Forrest Gump nem tetszik?
Na basszussjd írta:Matyi osztálytársaimessideco írta:más:
van olyan, akinek a Forrest Gump nem tetszik?![]()
Matyi osztálytársaimessideco írta:más:
van olyan, akinek a Forrest Gump nem tetszik?
Éppen ez fogalmazódott meg bennem a napokban, hogy ez lehet ennek az évnek az egyik nagy fordulata, hogy a közönségnek megjön az ízlése. John Carter, Wrath of The Titans, Battleship, Total Recall bukta, Avengers, TDKR, Hunger Games, Pókember siker egyértelműen azt mutatják, hogy már csak úgy nem lehet egy blockbustert eladni.sjay írta:de az utóbbi évek intelligens-blockbusterei (hogy ilyen képzavarral éljek)
Na, meg is van a karácsonyi ajándékmessideco írta: Amúgy a könyv a torrenteken fellelhető magyar nyelven
Amúgy sztem nem az a bajuk, hogy konyhafilozófia, hanem az, hogy mindenki azt várta a trailer alapján, hogy akkor most megtudják a kérdést a 42-re, aztán meg nem. Mert ilyen film nincs is. De az emberekről, társadalomról, bátorságról stb. egy rohadt jó film.messideco írta:Hát egy-két sznobnak még ez sem tetszik, és konyhafilozófiának tartják...
amúgy tényleg vicces, hogy van pár olyan ember, akinek semmi nem tetszik. Csak tudnám, hogy akkor minek filmeznek?? Mindenbe belekötnek, és a megváltást várják.messideco írta:Hát egy-két sznobnak még ez sem tetszik, és konyhafilozófiának tartják...
Karácsony után mindenképpen megnézem. Tegnap már be is szereztemDeus írta:Cloud Atlas
REMY -től várok egy írást róla!