sjd írta:
1. részen vagyok túl. Hát az alapötlet kétségkívül nagyon jó és érdekes, de valami hihetetlenül gyökér módon van megírva az egész. Kb. az összes lehetséges klisét felvonultatták, 1 értelmes párbeszéd nem volt az egészben, minden egyes mondat hihetetlenül elcsépeltnek hangzott. Remélem Jorge Garcia-nak legalább írnak valami normális karaktert, mert bírom a srácot és tuti el tudná játszani.
Esélyt még adok a sorozatnak, de ha a 2-3. rész is így fog kinézni, akkor nálam kasza.
Összehasonlításképp meg lehet nézni a Person of Interest-et, ami talán sok lehetőséget nem hordoz magában, de messze intelligensebben van megírva.
Én is még csak az első részt néztem meg. Kb. az a véleményem, mint Neked. Bár én nem mondom rá, h kuka, valószínűleg legalabb az első évadot megnézem.
Tipikusan amerikai alkotás. A zsarunak meghal a társa, "véletlen" belecsöppen egy különösen titkos állami akcióba, majd a saját szakállára kezd el nyomozni. Persze kell az ilyen is, de ez túl sok volt egy részbe. Amúgy meg a sztori érdekel és van is fantázia benne.
Hány részes lesz az évad?
Lassan kezdődik Spartacus is. Adok neki egy esélyt. az első évad nagyon bejött, de aztán az a beillesztett nulladik csonka évad már jóval gyengébb volt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.