Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Német felsőfokú alapján tudok válaszolni (Goethe):nagyjudit89 írta:kérem azok, akiknek volt nyelvvizsgájuk segítsen!
1.Tényleg nagyon nehéz a magnóhallgatás?
2.Nagyon szemetek a vizsgáztatók?
3.Ha félsz, akkor tényleg lőttek az egésznek??
Előre is köszi a válaszokat!!!!
[img]kép[/img]PMFC írta:Én szeretném megkérdezni, lehet h. ciki, de hozzászólás alá, h. lehet képet beilleszteni mert már próbáltam 1000x de semmi....
köszi mindenkinek elölre is a segítséget![]()
kb fél óráig kerestem, de sztem meglett!messideco írta:Nekem pedig egy olyan kérdésem lenne, hogy ki volt az 1994-es vb-döntős Olaszország csapatkapitánya? Tippem Roberto Baggio, de Maldinit is olvastam már. Aki tud segítsen, köszi!
Ez:Hunter91 írta:Alves táncol, Abidal gyerekei fáznak...-cikkben-->
A 3.videóban az első számnak mi a címe,és előadója?
Ezer köszönet:)
Marcelo Daniel Gallardo a River Plate, Martín Palermo a Boca Juniors csapatkapitánya. Amúgy király vizsga lehet, amiben ez szerepelkudu írta:Olyan kérdésem lenne, hogy ki a River Plate és a Boca Juniors csapatkapitánya jelenleg?
Egyik vizsgámra kellene
torrestoni írta:
Ez pedig egy nagyon fontos közérdekű információ, igazi kincs:
Mérd meg magad!
Éljenek a 140 G-s szőkék! (és ha lehet, nők)
Igen, végül is lemaradt...nagyjudit89 írta:Nagyon jó a versed, nagyon tetszik! Csak ez nem volt válasz a kérdésemre. Hova tegyem fel?
Hőha, ez a távozás most már minden szegletében biztos?nagyjudit89 írta:Írtam egy verset, mert Henry távozása nekem is betett. Hova tegyem fel? Az Offtopicba vagy Henry topicjába???
Mental_Theo. -tól kérdezd, dobd meg Pü-vel.davidvillabest írta:Véletlenül Spanyol idegenbeli mez nincsen?
Vaterára meg nem szeretnék regisztrálni!
davidvillabest írta:Oan segitség kellen hogy Spanyol válogatott mezt szeretnék venni és Vaterán kívül tud valaki valami oldalt ahol lehet venne mezt?!
Mental_Theo írta:ELADÓ!!!
2009/2010
Arsenal Hazai, Idegenbeli, 3.számú, Hazai hosszú ujjú, Idegenbeli Hosszú ujjú
Chelsea Hazai, Idegenbeli, 3.számú
Liverpool Hazai, Idegenbeli 3.számú,Idegenbeli Hosszú ujjú
Manchester Hazai, Idegenbeli
Juventus Hazai, Idegenbeli
Inter Milan Hazai, Idegenbeli
AC Milan Hazai, Idegenbeli, 3.számú
Barcelona Hazai, Idegenbeli, Hazai hosszú ujjú
Real Madrid Hazai, Hazai BL mez, Idegenbeli, 3.számú Bl mez
Manchester City Hazai
Spanyol Hazai
Brazil Hazai
Francia Hazai
Német Hazai
Anglia Hazai
Olasz Hazai
Argentína Hazai
Celtic
Saját névvel is ellátható, illetve bármilyen játékos nevével, számával, vagy akár saját számmal,névvel.
7490 Ft, ha érdekel, írj:
batikaa@freemail.hu
Vateran azért található sok hasznos holmi, például ez az egyik számodra, ha kommentelsz akkor egy minimálist figyelj már az irományodra.davidvillabest írta:Oan segitség kellen hogy Spanyol válogatott mezt szeretnék venni és Vaterán kívül tud valaki valami oldalt ahol lehet venne mezt?!