2018.12.16. 12:26:38
Das finstere Tal
Az ajánlás most is jó volt, én sem tartozom a Western fanok közé, viszont a minőségieket szeretem. Voltak a filmnek periódusai amikor odaszegezett a képernyő elé, de a műfaj sajátosságának is köszönhetően, az eleje nagyon lassú volt, és csak vakartam a fejem, hogy most mi van, és mi lesz. A képek tényleg gyönyörűek, ha jól tudom a testvérem lakóhelyétől pár percre forgatták. Egyszer mindenképpen nézhető, semmi kiemelkedőt nem tudok mondani, se pozitív, se negatív irányban, a történettel és a színészekkel kapcsolatban. Sajnos magyarul néztem meg, lehet ez egy kicsit elvett az élményből.
Pontszámom: 5
Egyelőre még jó pár értékelés várat magára, illetve látom, hogy elfáradt a csapat, így egy 1,5 órás könnyed filmet tervezek hozni, remélem sokan nem láttátok. Címe: A robot és Frank (2012), kérlek jelezzetek vissza ezzel kapcsolatban.
Viszont ha jól láttam nem voltak értékelések a film topikban, a Testről és Lélekről című magyar filmről, ha innen senki nem látta, akkor szívesen ajánlanám azt is, mert szerintem az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb magyar filmje.
Ha egyik sem opció, akkor tudok olyan filmet, amit valószínűleg szinte senki nem látott, nyugodtan szóljatok.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho