Portrék...

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.08.19. 19:30:42

Te "Vén Repülő Ragadozó"!
Köszi a megkésett, de annál tartalmasabb bemutatkozást!
Az öreg ördög gondolta hogy ennyire beleharaptál a negyvenedik zsemlédbe!
Egy kicsit gyere és írjál többet hogy a fiatalság is tanulja meg az Élet
fortélyait!
Mi kissé idősebbek tartsunk össze!
Üdvözlöm a népes családodat is!
Igazi nagycsaládos madár vagy! :D
K.
Hawk
Jugador del Barça

2009.08.19. 18:55:31

Helló Mindenkinek!

2005-ben regisztráltam erre a fórumra, de most vettem észre, hogy van ilyen topik, ezért most pótolom a hiányosságomat.

Tóth Sándor a "böcsületes" nevem, 1967.08.25.-én láttam meg a napvilágot Balmazújvároson.
Az általános iskolát Balmazújvároson, a középiskolát Debrecenben a Mechwart-ban, a főiskolát a nyíregyházi Mezőgazdasági Főiskolán (akkor még ez volt a neve) végeztem. Azóta Balmazújvároson élek és dolgozok.
A foci igazából régebben nem nagyon érdekelt, gyerekkorom óta az Újpestnek szurkolok. Ha kikap egy kicsit bosszankodok, de nem kötöm fel magam miatta. A Forma-1 viszont nagyon érdekelt, nagy Schumi rajongó voltam/vagyok. Mióta visszavonult már nem érdekel annyira, de azért a Ferrari-nak szurkolok. Nagyon megörültem mikor szóba került most a visszatérése, de nagyon csalódott lettem, hogy mégse.
A fiaim 2002-2003 körül kezdtek focizni azóta járok velük minden hétvégén meccsekre, azóta nézem a TV-ben is a focit.
A nagyobbik fiam a Bayern-nek szurkolt és én is szerettem nézni a meccseit. A 2002-es VB-n a braziloknak és a németeknek szurkoltam.
A Barca meccseit akkor kezdtem nézni, amikor Ronaldinho ide igazolt.
Azóta nekik szurkolok, a középső fiamat is "beoltottam" és minden meccsüket megnézzük. Egyébként ő "2Barcafan2", aki a sig versenyben is részt vesz.
Mint látható a hozzászólásaim számából, nem vagyok egy bőbeszédű (most ezzel az írással ezt megcáfolom :lol: ). Naponta többször is itt vagyok az Eurobarca-n, minden cikket és majdnem minden hozzászólást elolvasok, de nem reagálok rá, legfeljebb magamban. Nem szeretek vitatkozni (bár sokszor lehetne), nem szeretem a hülyéket (azokból is szokott lenni bőven). Kifejezetten irritál, mikor ezren megkérdezik, hogy hol lehet nézni a meccset :twisted: . Csak vissza kellene olvasni egy oldalt és több elérhetőség is lenne ](*,) .
Tudatalattiban lehet, hogy az is ott van, hogy nem szeretném, ha 13-14 évesek lehülyéznének :lol:
A legtöbb hozzászólásom a tippversennyel kapcsolatban volt, mert azt én vezettem sokáig és végül meg is nyertem \:D/ .
Bevallom, hogy szoktam olvasgatni a madridista-t is a hírek miatt, de nem vagyok regisztrálva. Én nem utálom a csapatot, ha jól játszanak elismerem, de azért örülök ha a Barca legyőzi őket :wink: .
Most ennyi jut eszembe, és ezzel jó időre teljesítettem a hozzászólásaimat!
Aki ezt a hosszú szöveget elolvassa, az meg is érdemli! O:)
Kép
matyi02
Entrenador del Barça

2009.08.18. 13:17:26

socio66 írta:
maxilopez írta:1993-ban jöttem ki apuból,anyuból, meg 94" 06.25.-én :D kis szint akartam vinni a bemutatkozásba rem. sikerült.
:lol:
no,hát szerintem így még senki nem fogalmazta meg a mondandóját,grat.. :lol:
uramisten.. :)

maxilopez élénk állati fantáziád van:D

Szóval Laci grat a megfogalmazáshoz :wink:
Kép
kudu
Entrenador del Barça

2009.08.11. 23:08:02

Ezek a mai fiatalok :lol:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
socio66

2009.08.11. 23:01:57

maxilopez írta:1993-ban jöttem ki apuból,anyuból, meg 94" 06.25.-én :D kis szint akartam vinni a bemutatkozásba rem. sikerült.
:lol:
no,hát szerintem így még senki nem fogalmazta meg a mondandóját,grat.. :lol:
uramisten.. :)
Krojf

2009.08.11. 21:12:08

Az utóbbi pár napban olyan aranyosak voltatok, hogy ilyen szépen
bemutatkoztatok nekünk!
Köszöntöm mindazokat, akik köztük voltak és köszönöm nekik!
Kellemes további userkedést kívánok!
K.
maxilopez
Jugador d'estrella

2009.08.11. 20:24:16

Én meg a Vasasban boxoltam. :) De szerintem őszre megint vissza megyek.

En is ezt terveztem a birkozasal multkor voltam lenn egy edzesen es nagyon meg jött a kedvem
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára maxilopez 2009.08.13. 08:15:52-kor.
Ercsike
Barça B

2009.08.11. 17:28:47

köszike mindenkinek a bókokat :D :D
aranyosak vagytok!!!
"Katalán a szív, kék a lélek, BARCELONA FAN maradok,amíg élek!"
martin120
Jugador del Barça

2009.08.11. 17:12:01

maxilopez írta:
5 evet birkoztam a vasas-ba ezzel parhuzamosan fociztam is ugyan abba az egyeseületbe

Én meg a Vasasban boxoltam. :) De szerintem őszre megint vissza megyek.
maxilopez
Jugador d'estrella

2009.08.11. 16:19:26

Üdv!
Lehet, hogy a Nemet környezet hatasa a bemutatkozasom...
Mas a levegö mint otthon, vagy a rokonok hatasa nemtudom.
Szoval Jakab Laszlo a nevem 1993 ba jottem ki apubol anyubol, meg 94" 06.25. en :D kis szint akartam vinni a bemutatkozasba rem. sikerült.
5 evet birkoztam a vasas-ba ezzel parhuzamosan fociztam is ugyan abba az egyeseületbe, de apu szerint kihatott a birkos teljesitmenyemre a foci, es mivel nem azt üztem regebb ota a focinak kellet bucsut inteni.
Kesöbb probalkoztam az ujpestbe de ott nem bizonyultam eleg jonak ezert a foci hobbi szinten maradt a birkozast is abbahagytam szoval maradt a semmi. :shock:
5-6 eve szurkolok a Barcanak apu val kezdtem el nezni mikor Saviola Kluiver Overmars stb.. alkottak a csapatot.
Azota is ha tehetjük együtt nezzük a meccseket.
Szeptemberbe kezdem a tanulmanyaimat az UMSZKI-ba.
Ugyanis Ujpesti lakos vagyok
több mint 1 eve vagyok itt regisztralt tag, csak a kivalo tanulmanyi eredmenyeim kovetkezteben az internet eltiltas gatolta a hsz-ek gyarapodasat, igy csak 3001 ig jutottam, de ugyse ez a lenyeg.
Ja es figyeljetek oda 15-16 ev mulva az öcsem bemutatkozik a Barca felnott keretebe, 1 eves de mar jobb nalam is. 8)
A nevem fura lehet egyeseknek mert tortenelmet nem irt maxi, de engem az Argentinaba nyujtott teljesitmenyevel szeretette meg magat!
Üdv innen Platlinbol M.Lopez
gonosz
Jugador d'estrella

2009.08.11. 14:10:19

Nos, én is bemutatkozom. Kovács Géza a becsületes nevem, 1984. aug. 1-én születtem. A Barcának 1998-tól drukkolok, ne kérdezzétek, hogy miért azt a csapatot szerettem meg...talán a támadó-szekció miatt:). Történész-hadtörténészként végeztem a PPKE-BTK-n idén tavasszal. Szeretem a focit, de csak az egyetemi bajnokságban és az egyetemi válogatottban míveltem, valamint a barátokkal, kapus voltam/vagyok, én kedvelem ezt a posztot, noha elég hálátlan "munka" tud lenni. Hobbim komolyabb (még) nincs, szabadidőmben hallgatok zenét, olvasok, aktívkodom:)). Tömören ennyi.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
matyi02
Entrenador del Barça

2009.08.11. 13:47:53

Na most amúgy is sokan mutatkoznak be, én is régóta tervezem de mindig volt valami más... most meg van rá időm :D

Na kezdjük el valahol. :)
Teljes nevem: Dékány Mátyás László. (Lászlót nem használom)
1994.08.28.-án születtem (kinek ismerős a hónap,nap? :roll: (az év 1990) ).
Nagytéténybe lakok. És jövőre leszek 9.-es a Szent István Közgazdasági Szakközépiskola Informatika szakára fogok járni. (Ebbe az iskolába jártak volt Barcelona játékosok ki tudja hogy kik?:P)
Imádok focizni a Nagytétény S.E serdülő csapatába játszok mint szélső.
Elmondom hogy sokáig kosaraztam pedig nem vagyok egy nagy növésű olyan 172cm vagyok most.
Aztán egyik este jöttem ki a fürdésből anyám szólt hogy gyere Matyi nézd mi van itt! Lehmann kiszalad Eto'o-t felrúgja Lehmann PIROS lap, anyám magyarázta hogy ez fociba valamilyen döntő van! Másnap már tudtam a meccs végeredményét onnantól érdekelt a foci és onnantól kezdve lettem Barcelona drukker abba hagytam a kosarat és azóta focizok!
Két kedvenc játékosom: ALVES!, Messi.
Szeretek haverokkal lenni, zenét hallgatni, foci meccseket nézni, Forma1-et sasolni 8)

Na és akkor a fotók:

Valamikor még tavasszal:
http://kepfeltoltes.hu/view/090811/P100 ... es.hu_.jpg

Ballagáson:
http://kepfeltoltes.hu/view/090811/DSC0 ... es.hu_.jpg

Most nyári táborba másik suli ellen meccs 2-1-re behúztuk. 2gólpasz 8) :
http://kepfeltoltes.hu/view/090811/DSC0 ... es.hu_.jpg
Sztem tetszeni fog az edzőmezünk... :wink:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.11. 13:29:28

Isten éltessen :) Én decemberben leszek 18 :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.08.11. 13:16:33

Fernando írta:Mennyi idős vagy?
vasárnap leszek 20 8)
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.11. 13:12:38

Puyol05 írta:tudom, hogy már egyszer bemutatkoztam, de eddig még képet nem raktam fel magamról. ennek is eljött most az ideje. bocsi, hogy a Myvip-ről van...

ez vagyok én :roll:
8)
Mennyi idős vagy?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.08.11. 13:03:52

miihii írta:
Puyol05 írta: ez vagyok én :roll:
Fain a kalpagod :wink:
Nekem is volt ugyan ilyenem.Egészen tavalyig,amikor is Vonyarcon odaajándékoztam egy gyönyörű leánygyereknek,aki olyan szépen kérte el,h nem lehetett nemet mondani.A köszönetnyilvánítása is igen tetszetősre sikeredett :P Szal vastagon megérte a napi jócselekedetem 8) :D
köszönöm :wink:
úgy látszik, hogy ezek a kalapok igen nagy csodákra képesek... :lol:
Koorpiklaani - Tequila
miihii
KHAL

2009.08.11. 12:59:35

Puyol05 írta: ez vagyok én :roll:
Fain a kalpagod :wink:
Nekem is volt ugyan ilyenem.Egészen tavalyig,amikor is Vonyarcon odaajándékoztam egy gyönyörű leánygyereknek,aki olyan szépen kérte el,h nem lehetett nemet mondani.A köszönetnyilvánítása is igen tetszetősre sikeredett :P Szal vastagon megérte a napi jócselekedetem 8) :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.08.11. 12:48:49

tudom, hogy már egyszer bemutatkoztam, de eddig még képet nem raktam fel magamról. ennek is eljött most az ideje. bocsi, hogy a Myvip-ről van...

ez vagyok én :roll:
Koorpiklaani - Tequila
Krojf

2009.08.11. 01:33:37

Slither írta:Sziasztok!

Most már én is rászántam magam a bemutatkozásra. Egy-két dolog meg fog lepni titeket... :)

Na akkor kezdjünk bele: a nevem Huy és 21 éves vagyok. Vietnamból származom, és 8 éves korom óta élek Budapesten. Kb. másfél éve van magyar állampolgárságom is.

Jelenleg a BME-n tanulok mérnök informatikus szakon, és ha minden jól megy jövő félévben már meg lesz a BSc-s diplomám.

Focit a 2000-es EB óta nézek komolyabban, imádtam az akkori holland válogatottat, s a hollandok miatt szerettem meg a Barcát is. Pár éve még elég fanatikusan követtem a foci és egyéb sport eseményeket, de mostanra a Barca meccsein kívül alig nézek más közvetítéseket.

Amit még szeretek csinálni: zenehallgatás (főleg fekete zenék), filmek/sorozatok nézése, grafika, póker, billiárd, stb.

És végezetül egy kép: LINK :oops:
Idefigyelj Slither Koma!
Meg ne próbálj nem eljönni a fórumtalira!!!
Hatalmas élmény lesz Veled is összejönni!
Én legalábbis izgatottan várom a Veled való találkát!
Szóval adj padlógázt és csatlakozz hozzánk!
Huy de nagyon frankó esténk lesz!!!
K.
House
Entrenador del Barça

2009.08.10. 21:05:39

Sziasztok!
Hosszú idő után már úgy éreztem, illene nekem is mondanom pár szót magamról. Homor Flóriánnak hívnak, 14 éves fiú vagyok, '94 november 17-én születtem. A Kassák Lajos 8 osztályos gimnázium 9.-es tagja leszek, szeptember után. Nagykanizsán születtem, majd Pécsre költöztünk, onnan Budapestre, és immár 6 éve Biatorbágyon lakom, 15 km-re Budapesttől. (Pesten, XIII. kerületbe járok suliba.) Szeretek focizni, (nézni a jót, és játszani) strandon lenni, (nem csak a víz miatt.. :P ), képeket szerkeszteni, videót csinálni, fórumozni, és a sorrend rossz, mert szurkolni a Barcának is. :wink: Körülbelül 6 éve szurkolok a Barcának, mint sokmindenmás culénak, eleinte Ronnie cselei, és hatalmas játéka tetszett meg, aztán kezdtem csak megszeretni a gránátvörös-kék mezt is. :) (Ebben az időben kezdtem érdeklődni a tv-s foci iránt.) Kedvenc játékosom a kis bolha, azaz Messi, szeretem Xavi, Iniesta, Gerrard, Lampard játékát, és tisztelem Puyol, Maldini, és Raúl klub odaadását. Kedvenc csapatom természetesen az FC Barcelona, kedvelem a Liverpool, Manchester, Marseille klubokat. Hozzáteszem, hogy a német-olasz futballt útálom. :D És szeretem, ha a Reál kikap. :twisted: Nagyjából ennyi, és résztveszek a jelenlegis tartó Eurobarca sigversenyen. :)
Köszi, hogy elolvastad a kissé hosszúra nyúló hsz-em. :D
Mindenkinek további jó nyarat, élvezzük ki ezt a kis időt, menjünk ki a Szigetre. :wink:
Megprobálok majd képet betenni. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2009.08.10. 19:27:46

Bemutatkozom én is, habár nem vagyok nagy fórumozó, leginkább csak olvaslak titeket :)

Tivi vagyok, 30 éves múltam május 1-jén, Dunabogdányban lakom és klímaszerelőként dolgozom egy éve. Átlagban évente váltok munkahelyet, de ez most tetszik és amíg csak lehet, maradni akarok ( haverom a főnököm :) ).
A Barcának a 92-es BEK-győzelem óta szurkolok - ha jól emléxem :) Nagyon nagy csapat volt az akkor!!!
Képet sajna nem tudok belinkelni, vagy bemásolni ide, pedig ma csináltam a telómmal egy egész elfogadhatót :P :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.10. 19:21:03

Slither írta:...
Üdv a fórumon! :lol: :lol:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.10. 19:21:02

bowlinggolyo írta: Pál Szabolcs vagyok 1992.aug.2án születtem
Utólag is boldog születésnapot! :wink:
Slither írta:És végezetül egy kép
Hát, durván meglepődtem! :shock: :) Amúgy, mint írtam itt a "portrék"-ban, én is szintén a holland válogatottnak köszönhetem a "Barca-fanatizmust"! :wink: Csak én a '98-as VB óta! 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.08.10. 19:22:13-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.08.10. 19:12:32

Sziasztok!

Így 767 hsz után én is bemutatkoznék :wink:

Pál Szabolcs vagyok 1992.aug.2án születtem Nyíregyházán lakom azóta is.A Krúdy Gyula Gimnáziumba járok már 4éve (6osztályoson vagyok).Az átlag 17 évesre vonatkozóak jellemzőek rám is(buli csajok fieszta :wink: ).Ezenkívül nagyon szeretek focizni(kapus),pókerezni és mindenem a zene ha nem lenne zene akk én nem tudnék élni 8) Egy jó zene mindig meg tud nyugtatni és fel tud vidítani vagy éppen a rosszabb időszakon átsegít.Szeretek barátkozni,. ismerősöket szerezni.A Barcának már 7 éve fanatikus szurkolója vagyok szinte minden dolgomat Barcásra szeretném csinál(tat)ni.

Nagyjából ennyi ha vmi még érdekel akk szívesen válaszok akár PÜ-ben akár itt is.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.10. 19:09:33

Slither!

Köszönöm!
Én csak a magam nevében beszélhetek!
Volt egy-két vitánk korábban, nem vérre menő, és nem túl erőteljes, de most komolyan meglepődtem! És kellemesen lepődtem meg!
Csak gratulálni tudok, és köszönettel tartozunk, hogy rászántad Magad erre a lépésre!

Köszönjük!
És én nagyon örülök!
Maximális tiszteletem a Tied!

És egy kérdés(ne haragudj, de lehet csak én vagyok ilyen hülye, vagy értetlen, vagy nehéz felfogású): a Huy a keresztneved? Szoktál hazajárni Vietnamba?
Ha nem szeretnél válaszolni, elfogadom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.08.10. 19:37:37-kor.
Kép
Válasz küldése