Helló Mindenkinek!
2005-ben regisztráltam erre a fórumra, de most vettem észre, hogy van ilyen topik, ezért most pótolom a hiányosságomat.
Tóth Sándor a "böcsületes" nevem, 1967.08.25.-én láttam meg a napvilágot Balmazújvároson.
Az általános iskolát Balmazújvároson, a középiskolát Debrecenben a Mechwart-ban, a főiskolát a nyíregyházi Mezőgazdasági Főiskolán (akkor még ez volt a neve) végeztem. Azóta Balmazújvároson élek és dolgozok.
A foci igazából régebben nem nagyon érdekelt, gyerekkorom óta az Újpestnek szurkolok. Ha kikap egy kicsit bosszankodok, de nem kötöm fel magam miatta. A Forma-1 viszont nagyon érdekelt, nagy Schumi rajongó voltam/vagyok. Mióta visszavonult már nem érdekel annyira, de azért a Ferrari-nak szurkolok. Nagyon megörültem mikor szóba került most a visszatérése, de nagyon csalódott lettem, hogy mégse.
A fiaim 2002-2003 körül kezdtek focizni azóta járok velük minden hétvégén meccsekre, azóta nézem a TV-ben is a focit.
A nagyobbik fiam a Bayern-nek szurkolt és én is szerettem nézni a meccseit. A 2002-es VB-n a braziloknak és a németeknek szurkoltam.
A Barca meccseit akkor kezdtem nézni, amikor Ronaldinho ide igazolt.
Azóta nekik szurkolok, a középső fiamat is "beoltottam" és minden meccsüket megnézzük. Egyébként ő "2Barcafan2", aki a sig versenyben is részt vesz.
Mint látható a hozzászólásaim számából, nem vagyok egy bőbeszédű (most ezzel az írással ezt megcáfolom

). Naponta többször is itt vagyok az Eurobarca-n, minden cikket és majdnem minden hozzászólást elolvasok, de nem reagálok rá, legfeljebb magamban. Nem szeretek vitatkozni (bár sokszor lehetne), nem szeretem a hülyéket (azokból is szokott lenni bőven). Kifejezetten irritál, mikor ezren megkérdezik, hogy hol lehet nézni a meccset

. Csak vissza kellene olvasni egy oldalt és több elérhetőség is lenne
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
.
Tudatalattiban lehet, hogy az is ott van, hogy nem szeretném, ha 13-14 évesek lehülyéznének
A legtöbb hozzászólásom a tippversennyel kapcsolatban volt, mert azt én vezettem sokáig és végül meg is nyertem

.
Bevallom, hogy szoktam olvasgatni a madridista-t is a hírek miatt, de nem vagyok regisztrálva. Én nem utálom a csapatot, ha jól játszanak elismerem, de azért örülök ha a Barca legyőzi őket

.
Most ennyi jut eszembe, és ezzel jó időre teljesítettem a hozzászólásaimat!
Aki ezt a hosszú szöveget elolvassa, az meg is érdemli!