Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
0-3. Ebbe szépen beleestünk...mindegy annyi baj legyen.visca el barca írta:lazio 20 perc alatt meg is borította az összes szelvényemetcsababarca írta:kösz az ihletet.
lazio 20 perc alatt meg is borította az összes szelvényemetcsababarca írta:kösz az ihletet.
Szerinted butasag, en meg mar nyertem jo par ezer forintot, nem egyszer.Robcsyy írta:butaság ennyit felrakni ilyen oddsértVictor_Valdes írta:leizzadtam...
kösz az ihletet.visca el barca írta:ez jó, ezeket küldöm én is braga-fener X-el, meg sevilla, lazio hendivelS.Agüero írta:Mai :
Man Utd v Liverpool H 2.62
Valencia v Athletic H 2.87
ez jó, ezeket küldöm én is braga-fener X-el, meg sevilla, lazio hendivelS.Agüero írta:Mai :
Man Utd v Liverpool H 2.62
Valencia v Athletic H 2.87
butaság ennyit felrakni ilyen oddsértVictor_Valdes írta:leizzadtam...
Nem találtam olyan oldalakat,ahol akkora odds különbségek lennének,így az általam eddig látottak alapján nem kivitelezhető. A bet365 oddsai magasabbak,mint a sportingbeté,ha ez segít elindulni(sőt,a tippmixpro-nál is)Nero. írta:Arbitrázs fogadásról van valakinek bármilyen tapasztalata, információja? Elég biztos taktikának tűnik.
Szerintem is.visca el barca írta:ez az krisz, tudsz te ha akarsz![]()
amugy figyeld meg, tutira jön a másik kettő, itt meg 0-3, vagy ilyen 5-0-s végeredmény lesz
Ennek már jónak kell lenni.S.Agüero írta:Na még egyet?
Roma (3) - Inter (5)visca el barca írta:de mi nem a tippmixpron játszunk.
TIPPMIXPROvisca el barca írta:én itt ilyet nem látok h 1x2 és mindkét csapat szerez gólt. ezt honnan vetted?
https://bet.szerencsejatek.hu/tippmix/esemeny?id=49397" target="_blank
PSV - Ajaxvisca el barca írta:barcelonára és real madridra tilos fogadni, légy oly kedves keress egy másik tippet
varnagykrisztian írta:VILLARREAL - BARCELONA
Írtam PÜ-t.balinteer írta:Krisz dobj egy üzenetet, facebookon összerakhatjuk a döntetlenes szelónkat.