Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
erre én a DVD shrink nevű programot használtam mindig.VIII.Henrik írta:Segítségetekre szorulok ismét! 4.38 GB méretű , dvd formátumú filmet szeretnék lemezre írni, de a nero 4.7 gigának érzékeli írás előtt. Milyen programmal szedhetném ki az angol hangot a dvd-ből? Így gondolom már nem volna probléma a mérettel.
Nem biztos, h az új telód is tud kezelni akkora memkártyát, mint a régi (nekem pl. 4 gb a max.), de nekem már az is előfordul, hogy egyszerűen leejtettem a telót és utána nem ismerte fel a kártyát, 6x kivettem és visszaraktam,és aztán tudta használnioregem21 írta:Sziasztok,
van egy samsung L700-as telom és az a problémám hogy nem ismeri fel a micro sd kártyát!berakom de nem reagál semmire!nokia 6120 classicból lett kivéve, abban tökéletesen működik! arra gondoltam hogy ha leformázom talán jo lesz de semmi....
mi lehet a hiba? aki tud segítsen pls...
köszi
Mikor volt utoljára újratéve a rendszered? Ja és milyen OP rendszert használsz?levproff írta: Van erre valami megoldás a szerelőn és a kukán kívül?![]()
![]()
Aki tud valami segítséget, annak előre is köszönöm!
Köszi szépen,de ha minden igaz,akkor megoldódik a héten a dolog.A leányzó bátyja vágja elvileg a témát,uh megoldja a héten.Én sajna nem tudok dolgozni rajta (mármint a gépenmessi6502 írta:...
VirtualDubbarca99 írta:Már nem emlékszem, hogy kértem-e régebben ezzel kapcsolatban segítséget, vagy csak akartam, de most tutira megteszem.
Tehát van egy DVD-ről rippelt avi fájlom, egy sorozatról készült. A probléma az, hogy a DVD egy fájlba van rippelve, tehát a 7 rész jön egymás után. Ezt akarom 7 részre vágni, külön-külön minden részt. Mi ehhez a legegyszerűbb program?
Nos, köszi, hogy elmondtad ezt a kis tippet-trükköt.miihii írta:A billentyűzet beallításainál a harmadlagos funkció beállításánál belőttem ALT-ra és így oké.
Csak nekem elég furi ez az ubuntu cumó,így nem volt könnyű rájönnöm
Na meg amúgy sem vok egy nagy pro ámítástechnikában,inkább lelkes amatőr![]()
Viszont van helyette másik dilemmám.
Ez pedig letöltéssel kapcsolatos.Ha megpróbálok vmit (mondjuk filmet) leszedni mondjuk a hotfile-ról (v más ilyen megosztó oldalról),akkor ráklikkelek a letöltésre,bejön egy kisablak,h kívánom e menteni a fájlt.Klikk az igenre,aztán semmi sem történik.Nem látom,h elkezdene tölteni,a mentés helyét sem tudom belőni itt.Körülnéztem minden mappában,de sehol nincs nyoma,h letöltötte volna esetleg a háttérben a dolgot.Fel kellett adnom,mert jöttem melózni,de a csajit meg nem akarom kielégítetlenül hagyni.![]()
![]()
Erre vmi megoldóképlet?
(Arra is gondoltam,h mivel ilyen Ubuntu oprendszer van fent,lehet,h vmi Linux alapú dolog kellene nekem,ahonnét engedi letölteni?Vagy ez nagy baromság?Csak mert pölö volt pár játék,amit megpróbáltam átrakni az enyémről,de nem ismerte fel.Gondolom azért,mert nekem Windows kompatibilis gém van meg.Mondjuk semmi komolyabb,csak ilyen Governor of Poker meg ilyenekről van szó...)
Hát, nekem a francia középfokú a célom. Köszönöm a segítséget Sanama - nak is.....kudu írta:Attól függ milyen nyelvből, meg hogy milyen körzetben.nagyjudit89 írta:Valamelyikőtök meg tudná mondani, hogy hol a legérdemesebb nyelv vizsgázni?????
Mert pl angolból nekem Debrecenben sikerült a DEXAM-el![]()
Azt ajánlani tudom
szerintem tuti nemVIII.Henrik írta:Üdv! Coca Cola-s poharat hol lehetne vásárolni McDonald's-os akción kívül?
Rendben köszönöm szépen:) de hogy télleg nem kamu a google fordító, és nem haraxol meg rám megvárom Titinho-t:)Fecooo írta:vive tu vida sea libreroy69 írta:Valaki letudja nekem fordítani ezt a szöveget spanyolra? De ha lehet ne webforditás.hu-val, mert az nem ér semmit. igazából Titinhoban bízok:P:) Előre is köszönöm:)
"live your life be free"
a google fordító hidd el, h jól teszi a dolgát, ha nem magyarra kell vele fordíttatni
(ha tévednék, akkor elnézést kérek előre is! )
vive tu vida sea libreroy69 írta:Valaki letudja nekem fordítani ezt a szöveget spanyolra? De ha lehet ne webforditás.hu-val, mert az nem ér semmit. igazából Titinhoban bízok:P:) Előre is köszönöm:)
"live your life be free"
Én Origo-nál (Rigó utcai) tettem le az angolt. Bár ahhoz menj amit elismernek nemzetközileg is, vagy vmi ilyesmi ha jól tudomnagyjudit89 írta:Valamelyikőtök meg tudná mondani, hogy hol a legérdemesebb nyelv vizsgázni?????