2016.03.14. 09:19:43
Leicester - Newcastle
Én az egész szezonját furcsállom a rókáknak és várom már a bakikat. Szezon vége van már, ilyenkor már csak a rutinos csapatok bírják a terhet és úgy gondolom, hogy a szarkák elvehetik azt a lendületet. A vendégeknél új edző Benitez, ilyenkor új motiváció új lelkesedés főleg a kiesés ellen. A Newcastle idegenben utoljára MU ellen x-elt még augusztusban. Ma szerintem rámennek a biztos 1 pontra.
Döntetlen és 2,5- 5.00
Granada - Espanol
A Granada otthon veszélyes kis csapat és mostmár ha bent akarnak maradni vmit villantani kell. Január elején láttam őket játszani a Camp Nou-ban sztem van bennük potenciál tetszik a játékuk, akárcsak a Las Palmasnak. Az Espanol full hullámzó kiszámíthatatlanok. Idegenben gólerős meccseket játszanak, de remélem ma kevesek lesznek.
H 2,5+ 3.50
Kaiserslautern - Bochum
A Bochum november óta veretlen, egyenletes teljesítményt nyújtanak idegenben és otthon is, ha nagy a baj akkor is döntetlenre mentik a meccset. Mindkét csapatnak más a célja, de nincsennek túlmotiválva, a lautern még kieső veszélyben van, de ezek az xek és a gyengébb csapatok elleni győzelem elég lehet a 2. osztályban. A Bochum 10 pontra van a agyon stabilan teljesítő Nürnbergtől, lassan elengedhetik az első osztályt.
X 3.10
További megfontolandó: Red Star - Auxerre H, Cagliari - Perugia H, Benfica - Tondela 2,5+, Plzen - Olomouc H (jégkorong)
Nem tudom, hogy a buliszeló kategóriában én most akkor írhatok v nem, de szívesen leírom a vélményemet. Sajnos csütörtökön nem volt gépnél pedig megindokoltam volna az EL meccseket, számomra full papírforma volt mind és le is jött 500-al, szívesen segítettem volna másoknak is. :wink: