Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VILLARREAL - BARCELONAvisca el barca írta:jó, akkor hogy minden résztvevő tudja, külön leírom, hogy a hétvégén, egyszeri alkalommal partyzunk, csak 3.00 feletti odds mehet.
krisz, bali meg rolkó 3x is nézze meg mit játszik, mert ugye ők most aut. résztvevők
Én is ilyenkor tudom hozni a kötelezőt gólszám 2,5+ Sevilla - Villarreal 4:2 mikor nem játszok, nekem ez dupla bosszúság mert mióta bevetettek mindig megrakom 2,5+ a ti meccseiteket is, még azét is aki kimarad a 7en.Most a Rayo Vallecano - Eibar 1:1 mérkőzésen ment csak el úgy hogy ez már félidei eredmény volt, 9210 HUF nyerhettem volna.A másik gólos szelómat a Chievo - Milan 0:0 vitte el 8690 HUF, ha a Benfica - Tondela lesz 3 találat az még 3400 HUF lehetett volna.visca el barca írta:megint egy meccsen hasaltunk el...![]()
a rák egye meg a vallecanot hogy minden meccsükön van vagy 20 gól, tegnap meg semmi... kár érte... pedig a roma is hozta a kötelezőt...
Szólj még valakinek legyünk azért minimum 5-6-an + hátha innen is belevágna még valaki.Én is tudok talán hozni 1-2 embert, heti 200 HUF-ot megér.Fosszuk ki a ZRT-t.balinteer írta:Krisz dobj egy üzenetet, facebookon összerakhatjuk a döntetlenes szelónkat.
Szakíts már rá 6 percet az életedből hetente.visca el barca írta:szerintem bőven elég itt ez az egy, működjön ez olajozottan.
Én benne vagyok, hiszen kisebb oddsokkal sem nyerünk, így legalább nagyobbat szakíthatunk.visca el barca írta:szerintem bőven elég itt ez az egy, működjön ez olajozottan.
én inkább arra gondoltam, hogy jövő7en, egy egyszeri, kivételes alkalommal csinálhatnánk lazításképpen egy vicces szelót, ahol a min odds mindenkinél 3.00
ebben benne vagytok? nem kell feltétlen döntetlennek lennie, lehet meglepi, vagy valami gólszámos fogadás (tegnap nekem pl jött egy ajándék-papírforma, mtk-hali H 2.5+ 4.7-ért)
Miért is?visca el barca írta:mondtam én, hogy ez lesz. közös szelónak is szevasz, rögtön az első meccsel