2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kemény idők voltak az biztos: a csodacsere Vázci Zoli; a kezdőkört és annak 10 m-s sugarát sosem elhagyó Galaschek,aki kb. 100m-t futott egy meccsen; az ukránok a Stadlerben pl.:Jeremejev; a nem éppen bonyolult lelki világú Márton Gábor Pécsen; Aranyos Imre Vácból;a debreceniek:Sándor Tamás;Arany Laci; a kispesti Duró,Hamar;Lendvai Miklós zte-ből; a lepke király Balogh Tonó;stb.Bob_Marley írta:Amúgy nekem is ezért ugrott be inkább ő, mert abban az időben nagyon rugdosta a gólokat. Nem véletlen tettem be azt a hat részes összeállítást a góljairól, akik esetleg nem emlékeznek rá, vagy szimplán nem éltek akkor. Fejjel, jobbal, ballal, védőt átverve, kapásból, büntetőből, átemelve....mindenhogy belőtte...Aztán az MTK-ban annyi is lett neki, gyakorlatilag 1-2 jó éve volt összesen a palinak.visca el barca írta:
sándor amugy nagy játékos volt, ha emlékeim nem csalnak két egymást követő évben is gólkirály volt a zte-vel. nbII, majd rögtön feljutás után is. vicc amúgy h ilyen hülyeségekre emlékszek, de ha valaki azt mondaná soroljam fel az 5 évvel ezelőtti barca gálakezdőt, 3 név nem jutna eszembeTöbb volt benne pedig, de amúgy a gyerekkori memória rögzülés miatt nekem is rengeteg élményem van a jó 90-es évek focijából. Ha már te Koszta képével hódítasz,, azért onnan is lehetne sorolni neveket a 93-as bajnokcsapatukból. Nyilas, Romanek, Víg.....Ha valaki nem tudná, akkor ez a Vác és az edző Csank.
Aki még eszembe jutott és először őt akartam szintén gólkirály volt és szintén rövid ideig volt "toppon", a jó öreg Tiber Krisztián a Gázsszerből.....Valaki azt se tudja, hogy volt ilyen csapat.
Amúgy nekem is ezért ugrott be inkább ő, mert abban az időben nagyon rugdosta a gólokat. Nem véletlen tettem be azt a hat részes összeállítást a góljairól, akik esetleg nem emlékeznek rá, vagy szimplán nem éltek akkor. Fejjel, jobbal, ballal, védőt átverve, kapásból, büntetőből, átemelve....mindenhogy belőtte...Aztán az MTK-ban annyi is lett neki, gyakorlatilag 1-2 jó éve volt összesen a palinak.visca el barca írta:
sándor amugy nagy játékos volt, ha emlékeim nem csalnak két egymást követő évben is gólkirály volt a zte-vel. nbII, majd rögtön feljutás után is. vicc amúgy h ilyen hülyeségekre emlékszek, de ha valaki azt mondaná soroljam fel az 5 évvel ezelőtti barca gálakezdőt, 3 név nem jutna eszembe
V.V. - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villavisca el barca írta:helyes, Bobban nem csalótdam, bár azt hittem odaver egyet a pisont, mracskó vonalból![]()
sándor amugy nagy játékos volt, ha emlékeim nem csalnak két egymást követő évben is gólkirály volt a zte-vel. nbII, majd rögtön feljutás után is. vicc amúgy h ilyen hülyeségekre emlékszek, de ha valaki azt mondaná soroljam fel az 5 évvel ezelőtti barca gálakezdőt, 3 név nem jutna eszembe
Így van, ő az. A jutalma:TripleH írta:Akkor a Kubalás avatár is helytálló, mégiscsak játszott a Fradiban és a Vasasban.
Preisinger Sándor, várom a kekszet.Bob_Marley írta: Én rögtön nem aprózom el és magyar gólkirállyal indítok!!!! Aki felismeri képről, jár a keksz.
Preisinger Sándor, várom a kekszet.Bob_Marley írta: Én rögtön nem aprózom el és magyar gólkirállyal indítok!!!! Aki felismeri képről, jár a keksz.
Nagyon helyes!!!!!visca el barca írta:nem baj, kitartok
hajjajMessias2 írta:Nem "régi" játékos, de számomra LIPCSEI PETI a legnagyobb!
Régi szép időkvisca el barca írta:inkább kellene csinálni megint egy frankó kis bosh vs. szétplasztikázott nők vs barátok közt avatár háborútvagy mondjuk kitehetne mindenki egy "régi idők nagy mb1-es spílerei cuccost"
inkább kellene csinálni megint egy frankó kis bosh vs. szétplasztikázott nők vs barátok közt avatár háborútPCsabi írta:Amúgy azon csodálkozok, hogy még nem lett mindenkinek Verratti-s avatarja
kanty írta:De igazán akkor lettem volna boldog, ha az egyik moderátoruk szerzeményével ünnepelt volna a válogatott:
https://www.youtube.com/watch?v=XGLutFAh1bg" target="_blank
Nem érted, hogy azt csak pusztán szakmai okokból linkeltem?visca el barca írta:kanty mindenkit hazavág a kis grofos linkjeivelcsababarca írta:Tim helyett? Még egy régi motoros távozik?
Tim írta:Valóban..Pedig nyugdíjas vagyok. Ha már így alakult,van nekem egy marha hosszú listám,ha jól emlékszem valami S.Agüero nevű illetővel kezdődik. Szépen véglegesen kirakok mindenkit aki szerepel rajta,természetesen jelszóval levédem,és miután elvesztem újra a jogosultságom ezek szépen kint rekednek.messideco írta: Ha jól látom Tim is visszazöldült![]()
Palesznek meg kitartást!
Valóban..Pedig nyugdíjas vagyok. Ha már így alakult,van nekem egy marha hosszú listám,ha jól emlékszem valami S.Agüero nevű illetővel kezdődik. Szépen véglegesen kirakok mindenkit aki szerepel rajta,természetesen jelszóval levédem,és miután elvesztem újra a jogosultságom ezek szépen kint rekednek.messideco írta: Ha jól látom Tim is visszazöldült