Oké, akkor hamár portré meg minden, akkor adjuk meg neki a módját:
Sziasztok!
Imi vagyok, 83-as születésű és lényegében gyerekkorom óta a barcának szorítok és hogy honnan a kötődés...apumnak volt egy régi könyve, ami a magyar labdarugás legnagyobb alakjairól szólt, benne rengeteg - elsősorban, szórakoztató, vicces - sztori, többek között Kubala (itt kell, h megjegyezzem, hogy számomra Ő volt minden idők legjobb magyar focistája, persze itt a Puskás rajongók a szívükhöz kapnak...)pályáfutásáról, lenyűgözött ez az ember, pedig csak olvastam róla, barcelonai tetteiről, ez adta meg a kezdő lökést, utána katalónia és a klub története, szerethetősége, ezekkel könnyen tudtam, tudok azonosulni...több, mint egy klub:).
CV rar.: Zrínyi Ilona áltsuli, Gábor Dénes Gimn, és Szakközép-informatika, SZTE-SZÉF VM-logisztika, SZTE-GTK VF.szak KKV fejl.
Magamról zip: szeretem a focit:), ha magyarország, akkor csak a fradi, ha foci, akkor csak a barca:), szabaidőmben hébehóba focizok volt kollégákkal, játékstílusomat tekintve olaszosan védekezősös kicsi finesszel megspékelve, azonban a magyar focira jellemző hibák rajtam is megfigyelhetők a kommentátorok által is kritikusan kezelt 15perc játé után:), mintpl minimális állóképesség, sétálva és inkább szemmel fedezem az emberem, valamint nagyokat tudok köpni. 4évet kéziztem, középsuliban, állítólag egész jól toltam, de aztán benőtt a fejemlágya és inkább az egyetem mellett döntöttem...mostanság a (reklám) kettlebell fertőzött meg, tudom ajánlani mindenkinek. Imádom a floorballt, bár a balbokámban bekövetkezett szakadás sokat elvett a játék élvezetéből, de azért ez is egy kemény játék.
Most márciusban végeztem a GTK-n VF szakon (szóval nyáron 2 diplomás lángossütő leszek a szigeten:), szóval megeshet, h ismerjük is egymást, max látásból, habár az elmúlt 2 évben nem túl sűrűn fordultam meg az egyetemen, mert végig melóztam pesten és egy rövid intermezzot leszámítva megint készülök fő"költözni a a nagyvárosba, lényegében rengeteget melózok (habár felmondás alatt vagyok, nade ilyenkor szokták még jól megdolgoztatni az emberfiát) és melót keresek, állásinterjúkra mászkálok, kevés szabadidőmben általában meglátogatom a humor topikot, ill. barcás info.éhségemet csillapítom itt. Nem tartozom a sűrűn fórumozók közé, mert úgy gondolom, hogy a többiek, nagyon jól kifejezik az álláspontom, ismételni meg nem szeretném az általuk leírtakat, ill. tartózkodom a triviális, felesleges fórumozástól.
Terveim a jövőre: szeretnék rengeteg eurót, hogy én is aggódhassak egy picit az árfolyamingadozás miatt, szeretnék lakáshitelt, meg egy kiskutyát a lakásba.
Örülök, h ráleltem évekkel ezelőtt az eurobarcára, nélkületek ma nem tudnám telitorokból üvölteni a barca himnuszt meccsek előtt, alatt, után a szomszédok nagy örömére, jók az írások, köszönöm a lehetőséget, hogy megalkothattam a leghosszabb hsz.emet és magyarország én még mindig szeretlek.