Portrék...

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.03. 22:40:43

Tényleg kudu, mi elég közel lakunk egymáshoz :D .
RobertFCB - kudu - V_V triumvirátus :lol: V.Namény - F. Gyarmat - M.szalka :D .
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
kudu
Entrenador del Barça

2009.07.03. 22:36:50

Gondoltam rakok fel egy képet magamról, Gyulán voltunk nyaralni, és este azért a Barcás felső befigyelt :P

remélem nem gond,h teljes méretben raktam be :oops:

Kép
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.27. 01:24:28

lionel_messi írta:Azt hiszem még tartozok egy bemutatkozással:Szamosvölgyi Bence a nevem és június 10.-én töltömbe a 13. életévemet
Végre vki aki fiatalabb nálam, nyilván van más is, de most téged szúrtalak ki :)
Ja '96.05.21-én születtem.
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.06.22. 23:39:15

Forcabarca8 írta: köszi!
ha nem baj, akkor én ezt fel is vettem aláírásnak :D
:shock: persze, hogy nem baj, sőt inkább örülök neki :lol: :lol: !
végre egy "okosság" amit mondtam :!: :lol: :lol:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.06.22. 23:30:43

Puyol05 írta:köszöntelek titeket a fórumon Forcabarca8 és Barcagirl24 !!!!! :lol: :lol:
tudom, hogy már itt vagytok egy ideje, de így lett "hivatalos". :wink:
köszi!
ha nem baj, akkor én ezt fel is vettem aláírásnak :D
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2009.06.22. 23:26:06

Na akkor én is bemutatkoznék.:
Szabó Dánielek hívnak, 1994 Április 27.-én láttam meg a napvilágot Pécsett, majd nm sokára Dunaújvárosba költöztünk, ahol 3 évig éltünk ezután 1 évig Pakson is laktam és immár 11 éve Pécs városában élem mindennapjaimat. Apukám sokáig profi labdarúgóként kereste kenyerét(többek között ezért is költöztünk olyan sokat), ezért igen közel áll hozzám a foci, mondhatni futball világba születtem és még mindig abban élek.

Tanulmányaimról: 2006 szeptembere óta Ciszterci Rend Nagy Lajos gimnáziumába járok, ahol idén kezdem meg a 10. osztályt. Tanulmányi eredményeim közepesen jónak mondhatók, 9. évvégi átlagom 4.3 lett. Továbbtanulási szempontból érdeklődök az Informatika és a Közgazdaságtan(pénzügy) iránt.

Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, vízipipázni, sportolni(futni,focizni,kézizni,kosarazni,nyáron biciklizni,télen korcsolyázni), netezni, meccsre járni(legyen az kosár vagy foci) és Barca meccset nézni és a Fifához kiegészítőket gyártani.

Zenék terén nm vok túl válogatós a rapp-et kivéve mindent meghallgatok, ami igényes. Kedvencek: Tankcsapda,Pokolgép,Gorrillaz,Coldplay,Basshunter,Kispál és a Borz,Kiscsillag,Ska-P.

A Barcelonának 2003-2004 óta szurkolok, kedvenc játékosom Thierry Henry. Más országokból, csak a Hertha Bsc nek szurkolok.

Iwiw adatlapomat itt találod.

Köszönöm h elolvastad! :wink:
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.06.22. 23:22:48

köszöntelek titeket a fórumon Forcabarca8 és Barcagirl24 !!!!! :lol: :lol:
tudom, hogy már itt vagytok egy ideje, de így lett "hivatalos". :wink:
Koorpiklaani - Tequila
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.06.22. 23:09:48

a bemutatkozásom kiegészítéseként:

fse_fülöpjakab

erről csak annyit: vmi csoda, h másodikok lettünk, mivel a bajnokságban mi vunk a legkevesebb lakossal rendelkező község, a legkisebb a ktgvetésünk(400e ft, míg a többi csapaté átlagban 1 és 1,5 millió, de van több maxos is: 4milla). am ha megnézitek, ennyit le lehet róla venni: nem erőssége a csapatnak a védekezés :D kicsit barcás(naja, magyar megye IIIas szinten, de akkor is :) , ahol én lennék yaya touré :lol: 8) a posztom szerint
Kép
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.22. 17:14:27

Na akkor én is bemutatkozom :)

Deák Júliának hívnak, a barátoknak csak Julcsi. 1996 január 24.én születtem, és Győrben élek. A Gárdonyi Géza általános suliba járok és mivel év vesztes vagyok csak jövőre megyek 7.-be. Lány létemre imádom a focit, és persze emellett a divat érdekel a legjobban :) 6 éve szurkolok a Barcának. Kedvenc színem a rózsaszín és a fehér. Régen kézisztem ám egy térdsérülés miatt abba kellett hagynom :? Kaják terén elég finnyás vagyok, emellett persze kimondottan lusta is :D Imádok netezni és zenét hallgatni. Zeneileg sem vagyok egy mindenevő, kedvenc előadóm John Dahlback. Na azt hiszem mást nem tudok írni :)
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.31. 00:52:28

Titinho, messideco, lacisac és choongy komáimnak nagyon szépen
köszönöm a bemutatkozásukat!
Ugye milyen jó dolog bemutatkozni?
Sok minden érdekeset tudtunk meg Rólatok, amelyek később az
alapját szolgáltatják a későbbi beszélgetéseinknek!
K.
chonggy
Capitá del Barça

2009.05.30. 10:50:24

na,szerintem itt az idő,hogy én is bemutatkozzam...

becsületes nevem Papp Csongor,1994.09.20-án születtem a Nagybecskereken.Tehát (sajnos) szerbiai vagyok.Mint leirtam,15 éves vagyok,tegnapp ballagtam el... (nem tudom,Magyarországon hogy van,de Szerbiában a nyolcadikosok körbesétálják az egész iskolát,nagy éneklés és sirás közepette.igy búcsúzunk az általános iskolától.).
A Barcelonának kb a Ronaldinho-éra kezdete óta szoritok,vagyis 2003-tól...azóta majdnem minden blaugrana meccset megnézek,életem legboldogabb pillanata az volt,amikor Iniesta belőtte a Chelsea ellen...ekkor,szégyen vagy nem,de elsirtam magam örömömben...
amatőr szinten focizgattam,csatárposzton,de azután valahogy nagyon meguntam az egészet.egyszóval ,eszméletlenül lusta vagyok...a focit azért imádom nézni,a barcán kivül ay As Roma,a Werder Bremen,az Ajax és a Liverpool élvezheti szurkolásomat.
na,ennyi szerintem elég volt,csak még annyi,hogy a Barcelonát,a vörösbort és a lányokat szeretem,minden mást csak kedvelek...
képet később teszek fel.

bye,remélem nem volt unalmas...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.25. 21:43:30

Hát magyarán szólva még fogalmam sincsen, hogy hova fogok menni :oops: :) . Jah s még annyit, hogy melyik osztályba jársz :?:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
lacisac
Jugador del Barça

2009.05.25. 21:06:53

Oda járok,de passz :D Te is ide fogsz jönni? :)

Szerk: 10.D-be járok :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lacisac 2009.05.26. 12:54:26-kor.
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.25. 20:46:07

Kossuthba jársz :?: :) Ha igen akkor ismersz olyan személyt, hogy Víg Bianka s Nádosy Gergő :?: :D
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
lacisac
Jugador del Barça

2009.05.25. 19:40:42

Úgy érzem itt az ideje, hogy bemutatkozzak:

Lakos László az igazi nevem 1992. június 25-én születtem Cegléden azóta is itt élek. 10. osztályos vagyok a helyi gimiben eddig sikerült összehoznom egy angol írásbeli felsőfokú nyelvvizsgát, a szóbelire most júniusban fogok menni. Most írtam 2 előrehozott középszintű érettségit az angol 98% lett a földrajzot még nem tudom.
Igazából apukám nevelte belém a Barca szeretetét úgyhogy nem tudom megmondani, hogy pontosan mióta drukkolok nekik. Mint sokan én is fociztam - 7 évig voltam kapus -, de mostmár jó ideje kézilabdázok a ceglédi serdülő és ificsapatban.
Szinte mindenféle sportot nézek és a legtöbben akad is pár kedvencem: Barca, Sacramento Kings, Patriots, MKB Veszprém, Roddick, Leipheimer és még sokan mások :)
Zenéről annyit, hogy főleg amerikai punk/rock bandákat hallgatok, de sztem kevés embernek mond vmit az, hogy Story of the Year vagy hogy Rise Against. Egyébként egész jól gitározok is :)

Akkor még egy kép rólam: http://cegled-albertirsa-kezimeccs.dife ... id/6776717
Most nyertük meg az ifi nb2 keletet a csappatal,felső sor jobbról 3. vagyok a 20as mezben.

Remélem nem lett túl unalmas :)
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.05.15. 18:41:08

"Legjobban az olaszokat és a németeket utálom."
Hát, ezzel nem csak te vagy így. :lol:

De még mennyire h nem. L.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
messideco
Presidente del Barça

2009.05.15. 12:44:21

Helo. Akkor en is be,mutatkoznek...

Fazakas Elod vagyok. Erdelyi vagyok, 17 eves.

A Barcanak nem is tudom miota szurkolok. Arra emlekszem, viszont hogy a focit a 2000-es holland-belga rendezesu Eb-tol kovetem. Akkor csak annyit tudtam, hogy a legjobbak a franciak. :oops: A dontot mar vegigneztem. Csodaltam Zidane jatekat... Kisse karorvendo voltam, mikor a franciak veresegre alltak az olaszokkal szemben.

Innen kezdve vallom magamat fociorultnek. Kedvenc jaekosaim (van, aki mar visszavonult): Zidane, Deco, Pires, Messi, Hleb, Titi, Iniesta, Marquez, Nesta, Del Piero, Abidal, Kluivert, Bergkamp, Davids,. Tehat foleg az olyan focistakakat szeretem, akik nem istenitik magukat(C. Ronaldo stb.). Nem szeretem a kov. focistakat: Materazzi, C. Ronaldo, Ronaldo, Torres, Drogba, Schweisteinger

Valogatott szinten a hollandoknak szoritok. A legjobban az olaszokat es a nemeteket utalom.

Mas szeretett klubcsapataim: Man U, Arsenal, Ajax, Juventus, Fc. Porto, Schalke.

Nem szeretem az <<ujgazdag>> csapatokat...

Kb ennyi lenne. Remelem nem untattalak :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.15. 11:56:50

Titinho nagyon örülök, h a felsorolt csapataid 9x%-ban megegyeznek az enyéimmel :D

(ld. sign ;) ) +Werder, amelyikkel szimpatizálok.
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.15. 11:13:39

Remélem nem gond, hogy új hsz-ben írom, de ez más téma. :wink:

Most jöttem rá, hogy még én be sem mutatkoztam itt, pedig már itt vagyok egy ideje... :wink:

Egy pár infó rólam:

Valódi nevem Tibi, 23 éves vagyok, Nyíregyházán élek egy társasházban 21 éves öcsémmel (aki madridista :? ) és édesanyámmal. Becenevem Titi kb. 5 éves korom óta, ami abból adódik, hogy öcsém 3 éves korában még nem tudta kimondani, hogy Tibi csak azt, hogy Titi (még családi felvétel is van róla :) ), de igazából az utóbbi 4-5 évben használom rendszeresen. :)
Jelenleg, immár 2,5 éve egy patikában dolgozok mint informatikus-adminisztrátor. Szeretem csinálni, tervben van majd egy gyógyszerész-asszisztensi képzés elvégzése is, de majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.
Szeretek bulizni, általában egy héten 1x-2x meg is ejtem, szeretek az éjszakába lenni, főleg nyáron. Imádom a zenét, pláne a trance áll a szívemhez a legközelebb, de meghallgatok mindenfélét egyébként. A nagyon nagy kedvencem az Armin van Buuren, Tiesto és régen ATB (az ő zenéjével keltem és feküdtem), illetve a holland trance és elektro vonal.
Szeretek a barátaimmal lenni, van is belőlük hála az égnek, ebből az egyik Fevernova nevű új felhasználónk. Tényleg jó barátom...

A Barcát '99-ben szerettem meg, Kluivert miatt, nekem ő marad minden idők egyik legjobbja! De Rivaldo, Xavi és Messi is mindig is kedvenceim lesznek, egy időben azt hittem, hogy ezt Ronaldinho-ról is elmondhatom, de csalódnom kellett. Minden esetre tisztelem amiatt amit a csapatért tett.

Más bajnokságokból szeretem még az Ajax-ot, (így a hollandokat is), de az Arsenal, az AS Roma, a Benfica, valamint a Werder Bremen is szimpatikus csapat, hazájuk bajnokságában nekik szorítok. Az angolokat és a németeket egyébként nem szeretem nemzetközi szinten.

Hát ennyi lennék Én, nem sokminden, bár itt a legtöbben már amúgy is ismernek! :wink:

Na szép napot mindenkinek!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.15. 10:46:50

Fevernova írta:Titinho a legjobb barátom...
Nem...nem az! Milyen naív... :lol:
Üdv a fórumon tesó, most vajon meddig bírod? :)
1 hét: 1,80x odds
2 hét: 8,00x odds
3 hét: 22,00x odds

Az aláírásod jó, de az avatarod... :? :roll: ( :D )

Na majd este ütközünk, jó munkát!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.05.14. 23:39:47

Ha már egy ideje itt vok közöttetek akkor nem árt bemutatkoznom:

Kovács László vok és 1989. 08. 16-án születtem. 2006-ig Géderlakon éltem, de most már Kecskeméten rontom a levegőt. ( amugy Géder 2002-ben Európa legszebb faluja lett, és még egy rózsát is elneveztek róla)
Bajára az MNÁMK-ba járok/jártam, mert én is most érettségiztem sok más diakkal hasonlóan. Szolnokra jelentkeztem, remélem felvesznek majd. alapjában véve én egy kókedvű rocker srác vok, de nem vetek meg semmilyen zenei stílust.

nem tom bölcs dolog-e de elmondom:
régebben még a Real Madridnak szorkoltam, de akkor se volt olyan nagy szurkolás, mert csak egy ember miatt néztem a maccseket, és ő nem más volt, mint Roberto Carlos. nagy nyomást gyakorolt rám a játéka. mondhatjuk úgy is, h csak miatta tanultam meg bal lábbal játszani. :oops: mikor bekerültem ebbe a gimibe és koleszos lettem a szobatársam eléggé hatással volt rám, ő ugyanis BARCÁS volt. akkoriban sokat vitatkoztunk a fociról, és rájöttem, hogy neki van igaza. a BARCA a világ legjobb csapata. most már teljes teljes szívvel és lélekkel csak a barcának szurkolok és élek.

forca BARCA!!!!!!!!!

byebye :wink:
Koorpiklaani - Tequila
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.14. 16:15:48

Szeretettel üdvözöllek kedves Fevernova koma!
Érezd magad kiválóan köztünk!
Antiimperialista koma is biztosan nagyon örül majd Neked, hogy egy
újabb "erősítés" érkezett hozzánk Tirpákiából!
A neved kicsit hasonlatos a Renova női labdarúgó csapathoz is,
bár tudom hogy ez valószínűleg az adidas egyik labdamárkája,
amely valamelyik vb hivatalos labdája is volt!
Ha pedig így van, akkor rengetegszer gurulj felénk!
Üdvözöl Téged a Te palócföldi Krojf komád.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.05.14. 12:34:38

HELLO MINDENKINEK! Gergő vagyok Nyíregyhzáról! Szeretem a csapatot szeretem a klubbot és szeretem a játékosokat:) Titinho a legjobb barátom...
Szeretem a focit focizom is kicsit sajátos egos stílusom van de azért jöttem ide ,hogy együtt örűlhessek veletek vagy sírjak...
Üdv: Innen Nyíregyről :)
Jah... inkább visszatértem...
SEX N MONEY...
igeorgy
Jugador del Barça

2009.04.30. 16:03:23

Fecooo írta:
lui1698 írta:
Lassan indíthatunk egy nehéz az iskolatáskatopikot!
hanyadéves vagy, és milyen szakos? :D

mert a kar nagyságából adódóan lehet, h ismerjük is egymást :D :D :D :lol:
Oké, akkor hamár portré meg minden, akkor adjuk meg neki a módját:

Sziasztok!

Imi vagyok, 83-as születésű és lényegében gyerekkorom óta a barcának szorítok és hogy honnan a kötődés...apumnak volt egy régi könyve, ami a magyar labdarugás legnagyobb alakjairól szólt, benne rengeteg - elsősorban, szórakoztató, vicces - sztori, többek között Kubala (itt kell, h megjegyezzem, hogy számomra Ő volt minden idők legjobb magyar focistája, persze itt a Puskás rajongók a szívükhöz kapnak...)pályáfutásáról, lenyűgözött ez az ember, pedig csak olvastam róla, barcelonai tetteiről, ez adta meg a kezdő lökést, utána katalónia és a klub története, szerethetősége, ezekkel könnyen tudtam, tudok azonosulni...több, mint egy klub:).
CV rar.: Zrínyi Ilona áltsuli, Gábor Dénes Gimn, és Szakközép-informatika, SZTE-SZÉF VM-logisztika, SZTE-GTK VF.szak KKV fejl.
Magamról zip: szeretem a focit:), ha magyarország, akkor csak a fradi, ha foci, akkor csak a barca:), szabaidőmben hébehóba focizok volt kollégákkal, játékstílusomat tekintve olaszosan védekezősös kicsi finesszel megspékelve, azonban a magyar focira jellemző hibák rajtam is megfigyelhetők a kommentátorok által is kritikusan kezelt 15perc játé után:), mintpl minimális állóképesség, sétálva és inkább szemmel fedezem az emberem, valamint nagyokat tudok köpni. 4évet kéziztem, középsuliban, állítólag egész jól toltam, de aztán benőtt a fejemlágya és inkább az egyetem mellett döntöttem...mostanság a (reklám) kettlebell fertőzött meg, tudom ajánlani mindenkinek. Imádom a floorballt, bár a balbokámban bekövetkezett szakadás sokat elvett a játék élvezetéből, de azért ez is egy kemény játék.

Most márciusban végeztem a GTK-n VF szakon (szóval nyáron 2 diplomás lángossütő leszek a szigeten:), szóval megeshet, h ismerjük is egymást, max látásból, habár az elmúlt 2 évben nem túl sűrűn fordultam meg az egyetemen, mert végig melóztam pesten és egy rövid intermezzot leszámítva megint készülök fő"költözni a a nagyvárosba, lényegében rengeteget melózok (habár felmondás alatt vagyok, nade ilyenkor szokták még jól megdolgoztatni az emberfiát) és melót keresek, állásinterjúkra mászkálok, kevés szabadidőmben általában meglátogatom a humor topikot, ill. barcás info.éhségemet csillapítom itt. Nem tartozom a sűrűn fórumozók közé, mert úgy gondolom, hogy a többiek, nagyon jól kifejezik az álláspontom, ismételni meg nem szeretném az általuk leírtakat, ill. tartózkodom a triviális, felesleges fórumozástól.

Terveim a jövőre: szeretnék rengeteg eurót, hogy én is aggódhassak egy picit az árfolyamingadozás miatt, szeretnék lakáshitelt, meg egy kiskutyát a lakásba.

Örülök, h ráleltem évekkel ezelőtt az eurobarcára, nélkületek ma nem tudnám telitorokból üvölteni a barca himnuszt meccsek előtt, alatt, után a szomszédok nagy örömére, jók az írások, köszönöm a lehetőséget, hogy megalkothattam a leghosszabb hsz.emet és magyarország én még mindig szeretlek.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.04.30. 12:59:07

én is bemutatkozom :D

1989. augusztus 2án születtem, Kiskunfélegyházán. Fülöpjakabon élek már 20. éve, kicsit unalmas falu, megye 3as csapattal, meg 1000 lakossal :D egyébként itt játszok, mostanában leginkább védőt vagy beállóst, de a testi adottságaim nem erre utalnak(170 cm, 60kg :D )
ide jártam általános iskolába, középiskolába pedig a közgébe, kkfházára. tavaly érettségiztem, most éppen az SZTE-JGYPK sportkommunikátori szakára tartok...

imádom a focit, és remélem nem is kell abbahagynom, habár a sérülések se engem, se legjobb haverjaimat nem kerülik el(megye 3ban könnyen törünk) szeretek(és sztem tudok is vmennyire) kosarazni, és persze ott is a barca a kedvencem (a bulls és celtics mellett).

a barcának való szurkolásomat 2 embernek köszönhetem: első sorban Patrick Kluivertnek, aki sztem az egyik legjobb képességű csatár volt, hihetetlen technikai tudással! a másik ember a bátyám, aki velem már kis korom óta ismertette, h barca a legjobb! úh köszönöm, mindkettőjüknek(tesómnak ezt könnyebb elmondanom :lol: )

,,Nincs reálos mezem, nem vagyok blanco és nem hordok robben mezt. A világ legszebben játszó csapatának szurkolok, és rajtam kívül még több millióan érték, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, Kubala. A kedvenc csapatom megelőzi a real madridot és nem örülök, hogy ha a túristák összekeverik Messit Lessievel. Büszkén gondolok Rijkaardra, az igazságosra, a Barca megmentőjére, Guardiolára és Titi Vilanovára. Szeretem a kezdő sípszót, Iniestát, Xavit, Cruyffot. Itt élek Európa szívében és egy katalán csapat a szivemcsücske! Kosárlabdában is mi vagyunk a császárok és igen is nálunk játszanak a világ legjobb focistái! Barcelona! Én így szeretlek."

kicsit fura, mert a reallal kezdtem, sorry.
Kép
Válasz küldése