Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
végre volt egy jó napom, kár h a fener csak 1-0-ra nyert, ha begyötörtek volna még egyet, akkor lett volna nagy kaszavisca el barca írta:nekem ez a kettő megy ma, az első nagyobb, a második kisebb összeggel
08368 04 bvb-spu H 1.5+ 1.70
07650 04 fen-bra H 1.5+ 2.25
09774 04 sah-and H 1.5+ 1.95
08369 04 bvb-tot H 2.5+ 2.15
09794 04 sah-and H 2.5+ 2.55
11800 01 vil-lev H 3.5- 2.65
En 2-1re tippeltem azert gondoltam vagy ha nagyon beindulnak 3-1, nalam abszolut meglepi a PSG gyozelme. Alapbol egy nem eldolt 2 meccses visszavagon mindjg tobb gol szuletik.visca el barca írta:úgy látszik egyikünk tippe sem jött beBarcaforever írta:Hazai és 2,5+ 4.6 én nem is gondolkodnék a helyedben.
Békéscsaba - Fradi X2 1,11 és Chelsea - PSG 0,5 gól fölé. Végül ezeket tettem, igen, teljes bankrollal.Nero. írta:Bankroll 100%?Victor_Valdes írta:Akkor halva szuletett otlet volt, azert is lerdeztem, mert nem vagyok kepbe a mennyeivel. Marad a szokasos akkor, bl meccseken 0,5 gol fole.
úgy látszik egyikünk tippe sem jött beBarcaforever írta:Hazai és 2,5+ 4.6 én nem is gondolkodnék a helyedben.
Bankroll 100%?Victor_Valdes írta:Akkor halva szuletett otlet volt, azert is lerdeztem, mert nem vagyok kepbe a mennyeivel. Marad a szokasos akkor, bl meccseken 0,5 gol fole.
Attól,hogy ez a véleményem,még simán lehet 0-4.Victor_Valdes írta:Akkor halva szuletett otlet volt, azert is lerdeztem, mert nem vagyok kepbe a mennyeivel. Marad a szokasos akkor, bl meccseken 0,5 gol fole.
Semekkorát. Magyar meccs,a Fradi nagyon vezeti a bajnokságot. Egy hét múlva Debrecen elleni kupameccs. Hétvégén is bajnoki. Szerintem nem szakadnak meg.Victor_Valdes írta:Holnapi fradi gyozelemre mennyi eselyt lattok? Eleg vonzo az az 1.5-os szorzo, ahhoz, hogy nagyobb tettel megjatszam.
Egy oda-visszavágos meccs 2. meccse. A Chelsea magára talált ahogy Diego Costa is, sztem a Chelsea így vagy úgy de nyerni fog. Az első meccsen is jól játszottak sztem megérdemelt lett volna az 1-1. A PSG fog lőni gólt legalább 1-t de az angolok többet fognak. X:3.30 Hazai és 2,5+ 4.6 én nem is gondolkodnék a helyedben.S.Agüero írta:Nagyobb tét nálam = 2-3 ezer.
Azért teszem, mert beten ingyenes élőfogadás lesz.![]()
Korrekt?
Ha leírod, hogy miért akarod nagy összeggel megtenni az X-t én megírom miért ne tedd. Korrekt üzlet szerintem.S.Agüero írta:Keddi :
Wolfsburg(-1) - Gent H 2.20
Real Madrid(-2) - Roma H 3.25
Szerdai :
Zenit - Benfica H 2.10
Chelsea - PSG X 3.40
Illetve még a Chelsea-meccsen nagyobb téttel megy a döntetlen szerintem.