Feketeszakáll szelleme
Bocsi, hogy csak most hozom az értékelésem. Az ügynök halálát pedig megnézem vasárnapig és írok arról is. Még nem tudom, hogy mit fogok ajánlani, túl sok filmet írtam össze, amiből választanom kéne.
Nos... én nem rajongok ezért a humorért, de értem és meg is mosolyogtam párszor. A gondom az volt, hogy legalább ennyiszer fogtam a fejem, hogy mikor lesz már végre vége egy fájdalmas jelenetnek.
Többet szerettem volna írni, de ötletem sincs, hogy mit hozhatnék még szóba. Meglepetésemre
5 pontot adok rá, mert bár nem egy műremek, de nem öregedett rosszul a film és tényleg jó élmény volt összességében. Nálam ez nem egy rossz érték. Suzanne Pleshette pedig egy szimpatikus színésznő volt.
Köszönöm az ajánlást, nem is tudtam ennek a filmnek a létezéséről és én nem találtam volna rá. A megnézéséig pedig biztosan nem jutottam volna el.
szerk.: Ráböktem 3 filmre, hogy talán mit lenne érdemes ajánlani, sikítsatok, ha valamelyiket láttátok:
Ha nem is tömegfilmek, de azért nincsenek teljesen periférián kívül, szóval látok rá esélyt, hogy számotokra sem ismeretlenek. Ha túl sokan láttátok őket, találok valami még kevésbé ismertet.