Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A gépemet én a www.extremdigital.hu oldalról szedtem össze és a futárszolgálat házhoz hozta - mondjuk ez akkor jó, ha össze tudod magnak rakni vagy ismersz valakit, aki ért ehhez. Sőt, azóta a sógorom gépét is onnan rendeltük, komplett mindent az utolsó billentyűzet-gombig.Titinho írta: Közben találtam még egy konfigot, ezzel a videókártyával amit te is javasoltál:
Próbálkozz az FDDShow Codeccel,(ha a telód MPEG4 be vesz fel, akkor FFDShow MPEG-4 félét szedj le) esetleg Nero Media Player.tomabence írta:Sziasztok Srácok.
Van 1 olyan gondom, hogy a számítógépem nem tudja lejátszani a telefonnal felvett videó fájlokat ( alapértelmezett lejátszó programokkal Wplayer, Winamp ) Óriási segítség lenne , ha elküldenétek 1 olyan program linkjét amivel ezeket meg tudom nézni ( esetleg még szerkezteni is /jó lenne/ ) .
Vaqy egyszerűbb lenne ezeket átkonvertálni ( azt sem tudok, szóval abban is elkél a segítség) ?!?!
Bízok bennetek, itt sosem akad megválaszolatlan kérdés![]()
Előre is köszi a segítséget
Puyol05 írta:1. sztem a gépeden van Windows Media Player Classic. ha nincs szedd le innen. az lejátsza, és ha jól tudom még hangot is ad hozzá. de ez nem biztos, csak a kép.tomabence írta:Sziasztok Srácok.
Van 1 olyan gondom, hogy a számítógépem nem tudja lejátszani a telefonnal felvett videó fájlokat ( alapértelmezett lejátszó programokkal Wplayer, Winamp ) Óriási segítség lenne , ha elküldenétek 1 olyan program linkjét amivel ezeket meg tudom nézni ( esetleg még szerkezteni is /jó lenne/ ) .
Vaqy egyszerűbb lenne ezeket átkonvertálni ( azt sem tudok, szóval abban is elkél a segítség) ?!?!
2. ha ez nem jönne be, akkor töltsd le a Format factory-t innen. ezzel mindent át tudsz konvertálni amivé csak akarod. olyan szerkesztgetős progit olyat nem tudok.
remélem segítettem
1. sztem a gépeden van Windows Media Player Classic. ha nincs szedd le innen. az lejátsza, és ha jól tudom még hangot is ad hozzá. de ez nem biztos, csak a kép.tomabence írta:Sziasztok Srácok.
Köszi szépen az infókat!retek írta:Ha már ilyen olcsót nézel, kapásból GT220, ugyanis árba nemsokkal több, mégis majd 2x ilyen gyors.
miihii írta:Udv!FtcSikiHun írta:sziasztok, én vagyok az caskbarca csak letiltottak már vagy 2 hónapja, és nem engednek vissza szóval csináltam egy újat, Üdv.Mindenkinek
Sztem ezt nem kellett volna.Egyreszt ujraregelni tiltas alatt,masreszt meg reklamozni is.
Sanszos,h igy lesznek szankciok,de te tudod...
próbálkozz a speaker beállításainál. nemtom h van e.vargaakos írta:SoundMAXvargaakos írta:Mi a neve a hang progidnak?vargaakos írta:...
Közben próbálom amit linkelt Fecoo.
Felraktam de semmi...Szerintem nem a driverrel van a gond. Azonbelül vmi beállítási probléma lehet, de a sötétben tapogatózva nehezen találom meg h mi az.
Sikerült megoldani, köszi a segítséget!
A szerelem a kolera idején nekem nagyon tetszett, nem véletlen sztem, h pont ezt filmesítették meg. Mondjuk, aztán az más tészta, h a film nem az igazi ( http://filmbuzi.hu/archives/2008/02/23/ ... ra-idejen/ ), de a könyv nagyon jó szvsz...Eazzy írta:Hali!
Kérnék egy kis segítséget azoktól akik olvastak már Gabriel Garcia Márquezt!
Nem a 100 év magányra lennék kíváncsi!
Azon kívül milyen regényét érdemes olvasni?
Udv!FtcSikiHun írta:sziasztok, én vagyok az caskbarca csak letiltottak már vagy 2 hónapja, és nem engednek vissza szóval csináltam egy újat, Üdv.Mindenkinek
Most fölsoroltad a regényeit. Ezzel nem tudok mit kezdeni, én is megtaláltam ezt wikin, én is vicces címűnek véltem az utolsót.barca28 írta:...Eazzy írta:Hali!
SoundMAXvargaakos írta:Mi a neve a hang progidnak?vargaakos írta:...
vargaakos írta:Most raktam új windowst. Felraktam a drivereket mégsincs hang. Mi lehet ennek az oka? Asus P4S800-as alaplapom van integrált hangkártyával. Egy fülhallgatót és egy 5.1-es Orion hangfalszettet használnék.
Mi a neve a hang progidnak?vargaakos írta:Senki?vargaakos írta:Most raktam új windowst. Felraktam a drivereket mégsincs hang. Mi lehet ennek az oka? Asus P4S800-as alaplapom van integrált hangkártyával. Egy fülhallgatót és egy 5.1-es Orion hangfalszettet használnék.Túl nagy a csend sajnos
* 1955 – Söpredék (La hojarasca)Eazzy írta:Hali!
Senki?vargaakos írta:Most raktam új windowst. Felraktam a drivereket mégsincs hang. Mi lehet ennek az oka? Asus P4S800-as alaplapom van integrált hangkártyával. Egy fülhallgatót és egy 5.1-es Orion hangfalszettet használnék.
Azért, az hatalmas tulzás, hogy csak internetezésre való.El fanático írta:Az összes többi igen, de ez a videókártya....Titinho írta:Szerintetek ez jó...?
* Videokártya: nVidia Geforce GT210 512MB DDR2 - 3 év garancia
A helyedben CSAK akkor venném meg ezt az alsó kategóriás cuccot, ha csupán netezésre használod a gépet, a komolyabb játékok ezzel felejtősek.
hát az első esetet azt passzolnám, mert nem szeretnék még egyszer több mint 10 gigát letölteni.El fanático írta:
Két eset lehetséges: 1. a játék-verziód nem okés - töltsd le az egész játkot újra - vagy:
2. tölts le egy másik crack-et és próbáld újra, ha nem akkor 1-es verzió. Ha még úgy sem, akkor passz.