Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
LM10
Director del Fútbol

2009.12.20. 19:30:47

Srácok.Vettem egy HP Deskjet f2480-as készüléket, ami nyomtat,fénymásol és szkennel is. Lenne pár gondom:

1. Nincs hozzá nyomtatóprogi amiben lehetne nyomtatni, csak windows alap cuccal nyomtatok képeket, szöveget meg ugye wordben.

A fénymásoláshoz még be sem kell nyomni a számítógépet az OK.

2.Sehol nem találok olyan pontot ahol lehetne szkennelni.

Külön nyomtatóprogi nem volt hozzá, csak ijen beállításszerű menü.

Aki tud pls segítsen
El fanático
Entrenador del Barça

2009.12.19. 20:37:10

Titinho írta: Közben találtam még egy konfigot, ezzel a videókártyával amit te is javasoltál:
:wink:
A gépemet én a www.extremdigital.hu oldalról szedtem össze és a futárszolgálat házhoz hozta - mondjuk ez akkor jó, ha össze tudod magnak rakni vagy ismersz valakit, aki ért ehhez. Sőt, azóta a sógorom gépét is onnan rendeltük, komplett mindent az utolsó billentyűzet-gombig.
Körülnéztem a neten - tesztek, hogy képben legyek, aztán rendeltem.
Nem csalódtam. Olcsóbban jöttem ki, mintha itt helyben vettem volna ugyanezt a konfigot.
Kép
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.19. 11:36:24

tomabence írta:Sziasztok Srácok.
Van 1 olyan gondom, hogy a számítógépem nem tudja lejátszani a telefonnal felvett videó fájlokat ( alapértelmezett lejátszó programokkal Wplayer, Winamp ) Óriási segítség lenne , ha elküldenétek 1 olyan program linkjét amivel ezeket meg tudom nézni ( esetleg még szerkezteni is /jó lenne/ ) .
Vaqy egyszerűbb lenne ezeket átkonvertálni ( azt sem tudok, szóval abban is elkél a segítség :lol: ) ?!?!

Bízok bennetek, itt sosem akad megválaszolatlan kérdés 8)
Előre is köszi a segítséget :)
Próbálkozz az FDDShow Codeccel,(ha a telód MPEG4 be vesz fel, akkor FFDShow MPEG-4 félét szedj le) esetleg Nero Media Player.

Google-be beirva megtalálod őket :)

Titinho!

Ha nem sikerül, itt egy hely ahol tutira olcsó és tutira megkapod futárral, ami nemsok pénz!

http://hardverapro.hu/apro/gianni_bazar ... -7216.html

Sok sikert :D
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
tomabence
Jugador d'estrella

2009.12.19. 11:05:52

Puyol05 írta:
Van 1 olyan gondom, hogy a számítógépem nem tudja lejátszani a telefonnal felvett videó fájlokat ( alapértelmezett lejátszó programokkal Wplayer, Winamp ) Óriási segítség lenne , ha elküldenétek 1 olyan program linkjét amivel ezeket meg tudom nézni ( esetleg még szerkezteni is /jó lenne/ ) .
Vaqy egyszerűbb lenne ezeket átkonvertálni ( azt sem tudok, szóval abban is elkél a segítség :lol: ) ?!?!

1. sztem a gépeden van Windows Media Player Classic. ha nincs szedd le innen. az lejátsza, és ha jól tudom még hangot is ad hozzá. de ez nem biztos, csak a kép.

2. ha ez nem jönne be, akkor töltsd le a Format factory-t innen. ezzel mindent át tudsz konvertálni amivé csak akarod. olyan szerkesztgetős progit olyat nem tudok.

remélem segítettem :wink:

Letöltöttem a Mplayer Classicot az sajnos nem segít. Azt írja ki hogy "Cannot render file " . És nem játsza le.

De most töltöttem a konvertálóprogramot. Remélem az segíteni fog. Elég ütős videókat csináltunk haverommal :lol: :lol: .

És köszii a gyors segítségedet. Remélem beválik :)
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.12.19. 10:39:26

1. sztem a gépeden van Windows Media Player Classic. ha nincs szedd le innen. az lejátsza, és ha jól tudom még hangot is ad hozzá. de ez nem biztos, csak a kép.

2. ha ez nem jönne be, akkor töltsd le a Format factory-t innen. ezzel mindent át tudsz konvertálni amivé csak akarod. olyan szerkesztgetős progit olyat nem tudok.

remélem segítettem :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
tomabence
Jugador d'estrella

2009.12.19. 10:15:51

Sziasztok Srácok.

Titinho
Director del Fútbol

2009.12.19. 10:12:05

retek írta:Ha már ilyen olcsót nézel, kapásból GT220, ugyanis árba nemsokkal több, mégis majd 2x ilyen gyors.
Köszi szépen az infókat! :wink: Hát igen...videókártyában nem vagyok valami penge. :)
Közben találtam még egy konfigot, ezzel a videókártyával amit te is javasoltál:

GIGABYTE GA-G31M-ES2C
Intel Celeron E3200 Dual-Core Box (2,4GHz/1MB/800MHz)
10/100 Integrált hálókártya
2GB DDR2 800MHz KINGMAX
SAMSUNG 500GB 7200RPM SATA-II 16MB CACHE
GeForce 220GT PCIe 512MB HDMI
LG-H22N
Integrált 5.1 hangkártya
M-Tech M23 Midi 400W fekete
Gigabyte KM5100 bill. + egér

Ez lenne összesen: 80.640 Ft

Nem kell nekem egy nagyon bivaly gép. Netezek, dolgozok is néha rajta, meg azért menjen rajta egy FM10 vagy egy Pes09/10.

Csak egy gond van ezzel a konfiggal, hogy Szekszárdon van a boltjuk. :? Majd írok esetleg rájuk egy mailt, hogy postai utánvétellel meg lehet-e oldani a vásárlást, ha nem akkor rotty.

Köszönöm egyébként a válaszokat. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
LM10
Director del Fútbol

2009.12.18. 15:42:59

Srácok. Újfogom majd a napokban telepíteni az XP-t és az lenne a kérdésem, hogy mikor újratettem ,utána a routert ismét bekell állítanom?Mert sztem nem,hisz a többi gépeken akkor is kell lennie netnek, ha az enyém nem üzemel, vagy nemígyvan?
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2009.12.18. 12:58:01

miihii írta:
FtcSikiHun írta:sziasztok, én vagyok az caskbarca csak letiltottak már vagy 2 hónapja, és nem engednek vissza szóval csináltam egy újat, Üdv.Mindenkinek
Udv!
Sztem ezt nem kellett volna.Egyreszt ujraregelni tiltas alatt,masreszt meg reklamozni is.
Sanszos,h igy lesznek szankciok,de te tudod... :wink:

upsz, akkor lehet, hogy elcsesztem :? a francba :evil:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.18. 01:11:26

vargaakos írta:
vargaakos írta:
vargaakos írta:...
Mi a neve a hang progidnak?
SoundMAX
Közben próbálom amit linkelt Fecoo.
Felraktam de semmi... :? Szerintem nem a driverrel van a gond. Azonbelül vmi beállítási probléma lehet, de a sötétben tapogatózva nehezen találom meg h mi az.
Sikerült megoldani, köszi a segítséget!
próbálkozz a speaker beállításainál. nemtom h van e.
nálam is az volt a gond.
át kellett állítani, hogy a kék színű dugónál legyen line out.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Devid16
Jugador d'estrella

2009.12.18. 01:06:00

üdv
egy olyan kérésem lenne hogy megtetszett a tvben egy sorozat...tuti gimi(one tree hill) a címe...és ezt szeretném elkezdeni az elejétől...ehhez kérném a segítségeteket, hogy ha valaki tudna egy letöltő oldalt ahonnan le lehet szedni (ha lehet torrent) akkor azt esetleg el tudná küldeni?

előre is köszi ha valaki tudna segíteni

peace
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.12.18. 00:53:03

Eazzy írta:Hali!
Kérnék egy kis segítséget azoktól akik olvastak már Gabriel Garcia Márquezt!
Nem a 100 év magányra lennék kíváncsi!
Azon kívül milyen regényét érdemes olvasni?
A szerelem a kolera idején nekem nagyon tetszett, nem véletlen sztem, h pont ezt filmesítették meg. Mondjuk, aztán az más tészta, h a film nem az igazi ( http://filmbuzi.hu/archives/2008/02/23/ ... ra-idejen/ ), de a könyv nagyon jó szvsz... :wink:
Esetleg a Macondóban hull az eső, ami egy novellagyűjtemény, ami nekem szintén bejött, de az előző olvasmányosabb tán.
http://moly.hu/konyvek/gabriel-garcia-m ... ull-az-eso
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
miihii
KHAL

2009.12.18. 00:27:06

FtcSikiHun írta:sziasztok, én vagyok az caskbarca csak letiltottak már vagy 2 hónapja, és nem engednek vissza szóval csináltam egy újat, Üdv.Mindenkinek
Udv!
Sztem ezt nem kellett volna.Egyreszt ujraregelni tiltas alatt,masreszt meg reklamozni is.
Sanszos,h igy lesznek szankciok,de te tudod... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2009.12.17. 22:03:22

sziasztok, én vagyok az caskbarca csak letiltottak már vagy 2 hónapja, és nem engednek vissza szóval csináltam egy újat, Üdv.Mindenkinek

Nem tudna nekem valaki egy olyan avatart csinálni amin rajta van: FCBarcelona címer,Ferencváros címer és a Magyar címer, örök hálám üldözné, nagyon megköszönném :) Kérem :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Eazzy
Entrenador del Barça

2009.12.17. 21:59:47

barca28 írta:

...
Most fölsoroltad a regényeit. Ezzel nem tudok mit kezdeni, én is megtaláltam ezt wikin, én is vicces címűnek véltem az utolsót.
DE: a kérdésem azokhoz irányúlt, mint ahogy fel is tettem, akik olvastak már tőle könyvet, így tudnak mondani véleményt, hogy ezt elolvastam, ezt érdemes, vagy nem érdemes. Másrészt nővéremnek lesz karácsonyi ajándék, nem az utolsó az, ami illene oda.

Szóval továbbra is várom a tippeket akik OLVASTÁK is. Köszönöm.
vargaakos
Capitá del Barça

2009.12.17. 20:34:04

vargaakos írta:
vargaakos írta:...
SoundMAX
Közben próbálom amit linkelt Fecoo.
Felraktam de semmi... :? Szerintem nem a driverrel van a gond. Azonbelül vmi beállítási probléma lehet, de a sötétben tapogatózva nehezen találom meg h mi az.
Sikerült megoldani, köszi a segítséget!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.17. 20:32:33

vargaakos írta:Most raktam új windowst. Felraktam a drivereket mégsincs hang. Mi lehet ennek az oka? Asus P4S800-as alaplapom van integrált hangkártyával. Egy fülhallgatót és egy 5.1-es Orion hangfalszettet használnék.

http://letoltokozpont.hu/letoltes_drive ... &k=13&g=19

szedd le ezt, ebben ha minden igaz, jó a driver ;)
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.17. 20:27:47

vargaakos írta:
vargaakos írta:Most raktam új windowst. Felraktam a drivereket mégsincs hang. Mi lehet ennek az oka? Asus P4S800-as alaplapom van integrált hangkártyával. Egy fülhallgatót és egy 5.1-es Orion hangfalszettet használnék.
Senki? :? Túl nagy a csend sajnos :(
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.17. 20:26:18

* 1955 – Söpredék (La hojarasca)
* 1961 – Az ezredes úrnak nincs, aki írjon (El coronel no tiene quien le escriba)
* 1962 – Mamá Grande temetése (Los funerales de la Mamá Grande)
* 1962 – Egy kék kutya szemei (Ojos de perro azul)
* 1962 – Baljós óra (La mala hora)
* 1967 – Száz év magány (Cien años de soledad)
* 1970 – Egy hajótörött története (Relato de un náufrago)
* 1975 – A pátriárka alkonya (El otoño del patriarca)
* 1978 – Hihetetlen és szomorú történet az ártatlan Eréndiráról és
lelketlen nagyanyjáról (La increíble y triste historia de la cándida Eréndira y de su abuela desalmada)
* 1981 – Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája (Crónica de una muerte anunciada)
* 1985 – Szerelem a kolera idején (El amor en los tiempos del cólera)
* 1986 - Titokban Chilében (Clandestine in Chile)
* 1989 – A tábornok útvesztője (El general en su laberinto)
* 1992 – Tizenkét vándor novella (Doce cuentos peregrinos)
* 1994 – A szerelemről és más démonokról (Del amor y otros demonios)
* 1996 – Egy emberrablás története (Noticia de un secuestro)
* 2002 – Azért élek, hogy elmeséljem az életemet (Vivir para contarla)
* 2004 – Bánatos ku*váim emlékezete (Memoria de mis putas tristes) .

Én az uccsót olvasnám a helyedbe
:lol: :wink:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
vargaakos
Capitá del Barça

2009.12.17. 20:25:19

Senki? :? Túl nagy a csend sajnos :(
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2009.12.17. 20:19:05

Hali!

retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.17. 16:50:23

El fanático írta:
Titinho írta:Szerintetek ez jó...?

* Videokártya: nVidia Geforce GT210 512MB DDR2 - 3 év garancia
Az összes többi igen, de ez a videókártya.... :roll: A helyedben CSAK akkor venném meg ezt az alsó kategóriás cuccot, ha csupán netezésre használod a gépet, a komolyabb játékok ezzel felejtősek.
Azért, az hatalmas tulzás, hogy csak internetezésre való.
Ha hiszitek hanem, aki nem megszállott, annak megfelel ez is, más kérdés, hogy az én 8500GT-m tud ennyit. Ettől eltekintve ezen is fut minden amit szeretnék, csak éppen nem 60fpsel, és nem 16x -os élsimitással.

Ha már ilyen olcsót nézel, kapásból GT220, ugyanis árba nemsokkal több, mégis majd 2x ilyen gyors.

Amit ajánlani tudok, és nagyon olcsó, ehez képest pedig elég bika, Ati 4850, ez egy ideig kifog elégíteni !
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
vargaakos
Capitá del Barça

2009.12.17. 16:47:41

Most raktam új windowst. Felraktam a drivereket mégsincs hang. Mi lehet ennek az oka? Asus P4S800-as alaplapom van integrált hangkártyával. Egy fülhallgatót és egy 5.1-es Orion hangfalszettet használnék.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vargaakos 2009.12.17. 20:25:03-kor.
Kép
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.12.17. 16:28:21

El fanático írta:
Két eset lehetséges: 1. a játék-verziód nem okés - töltsd le az egész játkot újra - vagy:

2. tölts le egy másik crack-et és próbáld újra, ha nem akkor 1-es verzió. Ha még úgy sem, akkor passz.
hát az első esetet azt passzolnám, mert nem szeretnék még egyszer több mint 10 gigát letölteni.

ami most az indító exéje már az sem a "sajátja", mert a sajátjával nem csinált semmit, ezért leszedtem hozzá egy másikat. de akkor megpróbálkozok vele még egyszer, és leszedek egy másikat.

köszi a választ :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Válasz küldése