Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Leon
Director del Fútbol

2015.09.22. 13:00:08

Remélem még jó sok ilyet beenged az Eu: =D>

http://ripost.hu/cikk-50-kurd-megoleseb ... =hirkereso" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.21. 16:58:40

palesz77 írta:Most látom csak Bob művét, nagy szemét vagy hallod.. :lol: :lol: Zseniális, kár, hogy nem 1 hónapban fogadtatok.. :lol:
Nagy szívatás nincs benne, nem akartam wilder lenni. :lol:

A fagyi úgyis visszafog nyalni valamikor. Azért remélem nem Pedro-val, az nagyon presztízs fogadás. :D
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.21. 16:24:58

Most látom csak Bob művét, nagy szemét vagy hallod.. :lol: :lol: Zseniális, kár, hogy nem 1 hónapban fogadtatok.. :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2015.09.21. 12:58:14

PCsabi írta:Hello!
Nem is rossz. :mrgreen:
A zene a legjobb. :lol:
PCsabi
aka Game90

2015.09.21. 02:16:30

Hello!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Leon
Director del Fútbol

2015.09.20. 18:28:57

Szerintem ez kimeríti a bizarr fogalmát:

http://rtl.hu/rtlklub/hirek/temetobe-csapodott-meghalt" target="_blank

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
palesz77

2015.09.19. 11:10:13

kanty
Llegenda del Barça

2015.09.18. 17:50:14

Leon írta:Ki akar pár perc alatt 1millió dollárt keresni? :mrgreen: :shock:

https://www.youtube.com/watch?v=c-PC9CGpqSE" target="_blank
Ha jól tudom 7 éve megy a műsor és ő az első, aki végigment. Tényleg elképesztő a tag. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
palesz77

2015.09.18. 17:35:00

Leon írta:Ki akar pár perc alatt 1millió dollárt keresni? :mrgreen: :shock:

Azért nem gyengén küldi a csávó, milyen erős kézfogása lehet.. :D A nagyobb látványosság kedvéért mutatni kéne egy átlagembert is, ahogy próbálkozik leküzdeni az akadályokat, megnézném mondjuk, hogy 1:30-nál, vagy 2:50-nél hány másodpercig bírnánk mi, mert hogy egyen se mennénk át közülük, abba szinte biztos vagyok.. :D
Leon
Director del Fútbol

2015.09.18. 14:47:15

Ki akar pár perc alatt 1millió dollárt keresni? :mrgreen: :shock:

L4wandowski

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.18. 12:39:10

tudja vki mi lehet az a cucc, amit rátett a rendőr csóka a gyerek nyakára? vhogy egyből koki lett tőle
vhol 0:30 környékén
https://www.youtube.com/watch?t=1&v=eTm2Gbz9l30" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.17. 20:50:01

Tim írta:
Normandia írta: Mégis mit kellene tenni, hogy mindenkinek jó legyen?
Nincs olyan megoldás sajnos ami mindenkinek jó lenne.
Először is regisztrálni kell mindenkit,nem csak itt hanem az összes olyan országban,ahol először
beléptek az unióba. A második rész az már igazán problémás,valamiképp el kellene különíteni
a menekülteket,azoktól akik szerencsét próbálnának az új világban. Ez nagyjából megoldhatatlan abban az esetben ha az illető semmilyen papírral nem rendelkezik. Ugyanakkor sokkal több tolmácsra lenne szükség,normális tájékoztatásra,(ez minden országra vonatkozik),szervezett ellátásra(az például nonszensz hogy facebook-on szerveznek a rendőröknek kaja gyűjtést mert az állam nem gondoskodik róluk..), egészségügyi ellátás, stb..Szóval keserves ügy lett ebből,és egyenlőre nem teljesítünk túl jól,mint ahogy a többi ország sem.
Hasonlót írtam én is, hogy gyakorlatilag ki kell jelenteni, hogy dublini egyezmények meg anyám kínja dolgok megbuktak. X ember romba döntötte az EU hivatalát. És azért ez is rohadt elgondolkodtató ám.
Kép
Kép
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2015.09.17. 20:43:00

Normandia írta: Mégis mit kellene tenni, hogy mindenkinek jó legyen?
Nincs olyan megoldás sajnos ami mindenkinek jó lenne.
Először is regisztrálni kell mindenkit,nem csak itt hanem az összes olyan országban,ahol először
beléptek az unióba. A második rész az már igazán problémás,valamiképp el kellene különíteni
a menekülteket,azoktól akik szerencsét próbálnának az új világban. Ez nagyjából megoldhatatlan abban az esetben ha az illető semmilyen papírral nem rendelkezik. Ugyanakkor sokkal több tolmácsra lenne szükség,normális tájékoztatásra,(ez minden országra vonatkozik),szervezett ellátásra(az például nonszensz hogy facebook-on szerveznek a rendőröknek kaja gyűjtést mert az állam nem gondoskodik róluk..), egészségügyi ellátás, stb..Szóval keserves ügy lett ebből,és egyenlőre nem teljesítünk túl jól,mint ahogy a többi ország sem.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.17. 20:41:59

Normandia írta:Srácok, egyik pártban sem bìzok és a politikusoktól határtól és országtól, párttól függetlenül hányingerem van, de mégis hogy a fenébe lehetett volna és lehetne megoldani a jelenlegi káoszt? Ránkszabadult és hála a német és osztrák kijelentéseknek, ránkszabadìtottak több százezer menekültet, akik nem akarnak regisztrálni, csak menni, mert nekik ezt igérték. Ha kényszerìtjük őket, akkor mi vagyunk az antidemokratikus, szìvtelen magyarok, ha engedjük, akkor meg miért nem tartjuk be a törvényeket, ha a hadsereget akarjuk bevetni az ellenzék lőparancsokról hadovál. Mégis mi f..zt kellene tenni, hogy mindenkinek jó legyen?
Én, amit hibának látok az az hogy, tologatják jobbra-balra a dolgokat. Pár egyezményt meg megállapodást át kell értékelni és megváltoztatni itt kezdődne a dolog. Kvótarendszer is csakúgy működhetne, ha mindenhova egyenlő feltételeket biztosítanak, mert különben jön az hogy xy egyik nap azt mondja, hogy akkor ő átmegy Belgiumba. Németek akik kavarnak itt, de őket meg történelmi okok miatt még meg is értem. Merkel politikájában eléggé benne van, hogy jaj Istenem nehogy azt mondják rólunk, hogy nácik vagyunk. Felelőtlen kijelentéseket tesz néha pl a szír beengedés. Fogadják be nem azzal van a gond, hanem a problémát a magnál kell kezelni. Azt a szír régiót rendbe kell tenni. Aztán ezt a rohadt regisztrálást meg valahogy meg kell oldani. És szerintem megoldás lehetne, hogy azok az államok, akik tagjelöltek az Unióba azok végezzék ezeket és kapnának érte valami "jutalmat". Adósságcsökkentés, gazdasági kedvezmény, EU-s tőke vagy bármi. Így lenne érdekük ebben, mert most mi van? Mindenki tologatja tovább a dolgot és mi itt a schengeni határnál meg a káosz közepén állunk. Így talán az EU-ba valóban olyan emberek jönnének, akikre amúgy szükség is van. Azt látni kell, hogy a népességfogyás komoly probléma és amúgy ez a népvándorlás ha megfelelően lenne kezelve, akkor megoldást jelenthetne pl későbbi gazdasági dolgokra. Ezeket nálam sokkal de sokkal okosabb emberek jobban tudják, hogy mik a megoldások és a felvázolt dolgokat sem én találtam ki, de abban egészen biztos vagyok, hogy kerítések meg vonatok nem megoldás. És abban is biztos vagyok, hogy egész egyszerűen az EU egy totális katyvasz jelenleg. Nézzünk már körbe mi van? Gyakorlatilag az EU regisztrálási folyamata összeomlott. És mindenki mutogat a másikra, jelenleg ránk mutogatnak. Jól jellemzi a dolgokat, hogy a németek, osztrákok szinte óránként mást mondanak. Ez itt a legnagyobb baj, nem az hogy jön x ember. Megbénult az Európai Unió amiben laknak 500 millióan nem tudom mennyi de úgy azt mondom 2-3 százezer embertől. Ezért írtam tegnap is, hogy aki illegálisan jön megy ide-oda azt elítélem mert nem jó, de maga azt, hogy valaki elmenekül, vagy gazdasági bevándorló vagy teszem azt népesség sűrűség miatt jön azt humánus oldalról nézve meg abszolút megértem és meglehetne ezt oldani (én nem hiszem el hogy nem lehet), de jelenleg egymásra mutogat mindenki. Megoldást keressünk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.09.17. 20:47:44-kor.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.17. 20:05:08

Nero. írta:Amúgy szerintem mi megoldottuk a mi részünket. Hozzánk már nem tud bejönni egy se, ha csak az osztrákok nem ide toloncolják őket vissza.
Ide fogják, mert itt regisztráltak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.17. 19:52:53

Amúgy szerintem mi megoldottuk a mi részünket. Hozzánk már nem tud bejönni egy se, ha csak az osztrákok nem ide toloncolják őket vissza.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.16. 20:44:19

Alcantara írta:Bob, arról mi a véleményed ,amit más országokban történő dolgokról írtam.?Csak azért, mert az is valós dolog.

Itt nem kizárólag a kerítésen van a hangsúly. Ezt te sem gondolod komolyan, hogy hagyni kell őket betódulni, mint eddig, csapatosan menjenek autópályán, veteményesen, vagy éppen ahogy nekik tetszik.Itt nem pár ezer emberről van szó, akiket ha beengedünk, akkor vége a hullámnak. Ennek sosem lesz vége, milliók várakoznak jelenleg és mindenki a nagy habostortából szeretne részt az unióban, mert szerintük az nekik jár.
Németország is bezár, Ausztria is hamarosan, miként már a franciák is kijelentették ma, lezárják a határt, ha kell azonnal.

Szerinted legyen mindenki hozzánk visszatoloncolva mivel itt léptek az unióba. Agyrém!!!
Arról meg nem is szólok szinte, hogy két 8 éves gyereket dobnak át a kerítésen a betonon landolva, hogy hátha Így megnyílik a kapu.

Tényleg nem sértésnek szánom, de szerintem te álomvilágban élsz kicsit.
Amiket leírsz tisztában vagyok vele, nem gondolom álomvilág lenne, amiben élek. Azt is elismerem, hogy itt már nem csak háború elől menekülő emberekről van szó. Erőszak és mind, amit írtál sajnos valós dolgok, de ezektől függetlenül nem tartom megoldásnak, hogy "vesztegzár" alá kerüljön Európa. Törökök tudnak valamennyire ezzel mit kezdeni mások meg összevissza hadoválnak. Nekik ugyanúgy van joguk adott esetben egy jobb életre. Nem gondolom, hogy autópályán kellene menni, de ebben is az van benne, hogy gyakorlatilag kijelenthető, hogy hetek leforgása alatt mindenféle regisztrálás és eljárási gépezet szétesett. Az hogy ennyien illegálisan érkeznek természetesen én is elutasítom, de magát az hogy szerencsétlen emberek egy jobb békésebb világot keresnek azt humánus szempontokból is támogatom.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.16. 19:54:36

Kellett valami hivatalos eszköz is. Azért az elég hülyén nézne ki, ha egy 170 km.es szakaszt csak emberek védenének. Ráadásul annyira sokba nem került
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.16. 19:53:58

Bob, arról mi a véleményed ,amit más országokban történő dolgokról írtam.?Csak azért, mert az is valós dolog.

Itt nem kizárólag a kerítésen van a hangsúly. Ezt te sem gondolod komolyan, hogy hagyni kell őket betódulni, mint eddig, csapatosan menjenek autópályán, veteményesen, vagy éppen ahogy nekik tetszik.Itt nem pár ezer emberről van szó, akiket ha beengedünk, akkor vége a hullámnak. Ennek sosem lesz vége, milliók várakoznak jelenleg és mindenki a nagy habostortából szeretne részt az unióban, mert szerintük az nekik jár.
Németország is bezár, Ausztria is hamarosan, miként már a franciák is kijelentették ma, lezárják a határt, ha kell azonnal.

Szerinted legyen mindenki hozzánk visszatoloncolva mivel itt léptek az unióba. Agyrém!!!
Arról meg nem is szólok szinte, hogy két 8 éves gyereket dobnak át a kerítésen a betonon landolva, hogy hátha Így megnyílik a kapu.

Tényleg nem sértésnek szánom, de szerintem te álomvilágban élsz kicsit.
Capon
Llegenda del Barça

2015.09.16. 19:45:23

Nero. írta:Az én szememben az összes politikus egy gengszter, de az bebizonyosodott, hogy igencsak jó ötlet volt a kerítés, és hogy teljesen elhatárolódunk ettől a barbár hordától. Nagyon nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ennek a történetnek a vége, de szerintem ezt még a Jóisten se tudja.
Minden politikus egy bűnöző és ha nem lenne rossz történelmi áthallása akkor gyakrabban mondanám, hogy a Dunába kéne lőni az összeset, de ugye vannak környezetvédelmi előírások is.
A kerítés egy nagy humbuk. Szerinted hány embert gátolt meg az átjutásban? Ne vicceljünk már. Nem a kerítés állította meg a menekülteket hanem a rendőrsorfal.
Már a kerítés építése előtt mondtam, hogy ki kell küldeni a hadsereget a zöldhatárra, most pár hónapra rá a hozzáértő szakembereknek is az eszébe jutott. Ilyen zseniális agytrösztök és a szakmájukhoz értő pártkatonák ülnek ebben az országban vezető beosztásokban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.16. 19:41:26

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.16. 19:38:05

Alcantara írta:Bob ez nem politika már! Ez a kemény magyar valóság.Pár hónapja itt néhányan elég bagatell dolognak tartották ezt a kérdést, mára világosan kiderült, hogy ez egy potenciális veszély Európára nézve, főképpen a hazánkra.

Azt azért te sem vitatod, hogy nonszensz dolog ami történt eddig. Csordaként vonultak át az országon, megbénítva az autópálya, vasúti közlekedés forgalmát. Nem hajlandók semmilyen európai normát, törvényt betartani. Ennek valamikor megálljt kellett már parancsolni. A legnehezebb helyzetben vagyunk, tőlünk várnák el a regisztrációt, Görögország egészen különleges jogokat élvez az EU-ban, simán szállítják tízezrével tovább, miként a többi nem EU tagállam.

Szerinted aki az állítólagos háború elől menekül, az válogat, hogy hol szeretne élni, meghúzza vészféket, mert nem jó Németország azon része, ahová megy a vonat. Gyújtogatnak, dobálnak, német táborokban nőket, gyerekeket erőszakolnak unalmukban.Önkényesen átgyalogolnak minden országon. Egészen elképesztő ami folyik, egyelőre minket a kis számítógép előtt nem érint, de hidd el, eljön az idő hamarosan, hogy téged, engem és másokat is érinteni fog mindez.

Nem szimpatizálok egy párttal sem, de igenis valamit tenni kellett ez ellen, az meg álszent dolog, hogy mi magyarok csináljuk ezt, miközben a dánok már beszegezték a kapukat, spanyolok meg már évek óta ezt csinálják.
Egy dologban értünk egyet, hogy nonszensz. Káosz van, nincsenek papírok, a vezetők nem valódi megoldásokat keresnek. Az nem megoldás, hogy kerítés van meg katonák. A viselkedésük se megoldás erre. Úgyhogy ezért állunk most ott, hogy szükségállapot van.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.16. 19:29:20

Az én szememben az összes politikus egy gengszter, de az bebizonyosodott, hogy igencsak jó ötlet volt a kerítés, és hogy teljesen elhatárolódunk ettől a barbár hordától. Nagyon nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ennek a történetnek a vége, de szerintem ezt még a Jóisten se tudja.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.16. 19:00:52

Bob ez nem politika már! Ez a kemény magyar valóság.Pár hónapja itt néhányan elég bagatell dolognak tartották ezt a kérdést, mára világosan kiderült, hogy ez egy potenciális veszély Európára nézve, főképpen a hazánkra.

Azt azért te sem vitatod, hogy nonszensz dolog ami történt eddig. Csordaként vonultak át az országon, megbénítva az autópálya, vasúti közlekedés forgalmát. Nem hajlandók semmilyen európai normát, törvényt betartani. Ennek valamikor megálljt kellett már parancsolni. A legnehezebb helyzetben vagyunk, tőlünk várnák el a regisztrációt, Görögország egészen különleges jogokat élvez az EU-ban, simán szállítják tízezrével tovább, miként a többi nem EU tagállam.

Szerinted aki az állítólagos háború elől menekül, az válogat, hogy hol szeretne élni, meghúzza vészféket, mert nem jó Németország azon része, ahová megy a vonat. Gyújtogatnak, dobálnak, német táborokban nőket, gyerekeket erőszakolnak unalmukban.Önkényesen átgyalogolnak minden országon. Egészen elképesztő ami folyik, egyelőre minket a kis számítógép előtt nem érint, de hidd el, eljön az idő hamarosan, hogy téged, engem és másokat is érinteni fog mindez.

Nem szimpatizálok egy párttal sem, de igenis valamit tenni kellett ez ellen, az meg álszent dolog, hogy mi magyarok csináljuk ezt, miközben a dánok már beszegezték a kapukat, spanyolok meg már évek óta ezt csinálják.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.16. 17:57:09

Nincs politika az oldalon ezt tudom és politikától függetlenül, egészen elkeserítő, ami Röszkénél folyik....Rendőrség is ki van idegileg a bevándorlók is, egyszerűen tarthatatlan ez a kerítés mizéria. A dobálást és más hasonló atrocitásokat nemtől, fajtól, vallástól függetlenül elítélem. Könnygáz, szülés, ordibálás, dobálás,kerítés....Nagyon szomorú.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése