Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rózsafüzér...nemrég jött + édesanyám a kórházból és most eléggé Istenhívő lettem.Imádkoztam,imádkozok minden este.Tim írta:Rózsafüzér,kép dolfiról..furcsa ízlésed van. Csak nem valami házioltár készül?barca28 írta: Nem tud valaki olyan festményt ami a Führert ábrázolja?
Rózsafüzér,kép dolfiról..furcsa ízlésed van. Csak nem valami házioltár készül?barca28 írta: Nem tud valaki olyan festményt ami a Führert ábrázolja?
Nincsen veled semmi probléma barátom!Énis ilyenre gondoltam akkor lehet rosszul fogalmaztam feleteszem ujra a kérdést.El fanático írta:Srácok, lehet nekem vannak szövegértési nehézségeim, de nálam az "Adolf Hitleres festmény" nem azt jelenti, hogy olyan festmény, amit a Führer festett, hanem azt, hogy olyan festmény, ami őt ábrázolja...
Hali, O'neil és Esprit boltokban tuti találsz!albicelesteX írta:Köszönöm Srácok!
Másik kérdés!Téli sapkát keresek, nem tudom mi annak a fazonnak a neve ami után kajtatok!Az a lényeg,hogy ilyen kötött vagy milyen és van neki elől ilyen "simli"-je!![]()
Tudom, hogy nem túl egyértelmű, deszerintem sokan vágjátok milyenre gondolok!Az érdekelne ha valaki tudja miről beszélek!Akkor mondja már meg hol találok olyat,vagy legalábbis, hogy mi a neve a fazonnak, hogy tudjam mit keressek!köszi!
![]()
linkalbicelesteX írta:Köszönöm Srácok!
Másik kérdés!Téli sapkát keresek, nem tudom mi annak a fazonnak a neve ami után kajtatok!Az a lényeg,hogy ilyen kötött vagy milyen és van neki elől ilyen "simli"-je!![]()
Tudom, hogy nem túl egyértelmű, deszerintem sokan vágjátok milyenre gondolok!Az érdekelne ha valaki tudja miről beszélek!Akkor mondja már meg hol találok olyat,vagy legalábbis, hogy mi a neve a fazonnak, hogy tudjam mit keressek!köszi!
![]()
Szerintem a gördeszka Skateboard. Nem biztos.Fernando írta:Hogy van a gördeszka németül? Sehol se találomElőre is kösz, ha valaki segít
gördeszkának? betenneBenjinho94 írta:megkérdeztem egy deutsche haverom, és asszonta nincs rá külön szavu, szal ők is annak mondják.Fernando írta:Hogy van a gördeszka németül? Sehol se találomElőre is kösz, ha valaki segít
Rollbrett...Fernando írta:Hogy van a gördeszka németül? Sehol se találomElőre is kösz, ha valaki segít
megkérdeztem egy deutsche haverom, és asszonta nincs rá külön szavu, szal ők is annak mondják.Fernando írta:Hogy van a gördeszka németül? Sehol se találomElőre is kösz, ha valaki segít
ha találsz majd szóljál nekem isalbicelesteX írta:Köszönöm Srácok!
![]()
ilyenre gondolsz nem? linkalbicelesteX írta:Köszi szépen!Ez az!Csak olyan kéne mint a lonsdale amit belinkeltél csak, hogy ne legyen neki olyan része ami így fel van hajtva!Tudom,hogy nem egyértelműen magyarázom,de ezeket a gondolatokat nehéz szavakba önteni!
Ha nem tartott sokáig a letöltés, akkor nem érdemes kódra vadászni, hanem töltsd le újra...albicelesteX írta:Szevasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy töltöttem Rapidshare-ről és kér valami kódot a kicsomagoláskor!Az miért van?Illetve azt a kódot honnan lehet megszerezni?