Köszi szépen matyi02 hogy érdeklőpdtél a haverodnál,de már nincs szükségem a rzsafüzérre sikerült beszereznem egy másikat.mégegyszer köszi és bocsi hogy csak most szólok.barca28 írta:matyi02.felvettelek msnre.valamit életjele adj magadról dobtam pü-t és irtam üzenetek mindenkinek topicba is.tényleg fontos lenne az a rózsafüzér.kösziköszi előre is
Segítség kéne
- barca28
- Jugador d'estrella

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

- barca28
- Jugador d'estrella
matyi02.felvettelek msnre.valamit életjele adj magadról dobtam pü-t és irtam üzenetek mindenkinek topicba is.tényleg fontos lenne az a rózsafüzér.kösziköszi előre is

R.I.P. Ocskay Gábor.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
halialbicelesteX írta:Szevasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy töltöttem Rapidshare-ről és kér valami kódot a kicsomagoláskor!Az miért van?Illetve azt a kódot honnan lehet megszerezni?
általában akkor találkozok ilyennel,ha rákeresek cuccokra,és kidob egy-egy fórumot,ahol a csávó belinkelte a rapidshare-s linkeket,és odaírja a kódot is.
szóval ha te nem így találtál rá,akkor próbálj így is rákeresni, mert amúgy nem találod ki a kódot.
(persze lehet van más módja is, én eddig ilyen formában találkoztam kódossal, szerencsére aki feltette,oda írta,h mi a kód)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- miihii
- KHAL
Előfordul,h jelszóval van védve a cucc.Ezt általában fel is tűntetik ott,ahol van a RS-es hivatkozás.albicelesteX írta:Szevasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy töltöttem Rapidshare-ről és kér valami kódot a kicsomagoláskor!Az miért van?Illetve azt a kódot honnan lehet megszerezni?
Tehát,ha mondjuk egy oldalon van pölö egy film,amit leszednél,akkor elvileg ott van(nak) a RS-es link(ek),és alatta a rarpass.Esetleg a hozzászólásokban.Ha pedig nincs,akkor a feltöltőnél kell megérdeklődnöd.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- albicelesteX
- A Vadász
Szevasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy töltöttem Rapidshare-ről és kér valami kódot a kicsomagoláskor!Az miért van?Illetve azt a kódot honnan lehet megszerezni? 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
viszont azon még jobban meglepődne,ha a lányból ugrana ki egy torta...bár a hatása ellentétes reakciókat váltana kiTim írta:
Én megpróbálnék beszervezni egy leányt aki vállalja,hogy kiugrik egy böszme nagy tortából egy szál tangában..Szerintem a srác még évek múlva is emlegetné

remélem segíthettem, am így,h mi nem ismerjük annyira az illetőt,nehéz mit mondani. vagy megegyezhettek a társasággal,h látszólag összevesztek vele,és lefújjátok a buliját,és amikor mégis megtartjátok, "visszanyeri" a barátait

na jó nyitok egy ilyen irodát...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- miihii
- KHAL
Vagy legyen egy csippésdél boj egy szál tangában.Azt meg garantált,h egész életében megemlegetnéTim írta: Én megpróbálnék beszervezni egy leányt aki vállalja,hogy kiugrik egy böszme nagy tortából egy szál tangában..Szerintem a srác még évek múlva is emlegetné

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Én megpróbálnék beszervezni egy leányt aki vállalja,hogy kiugrik egy böszme nagy tortából egy szál tangában..Szerintem a srác még évek múlva is emlegetnéCali írta:Egyik barátomnak két hét múlva lesz a 18. születésnapja és meg szeretnénk lepni egy nem hétköznapi ajándékkal. Azért mégiscsak a 18. A társaság kb 10-12 főből áll, akiktől kapná az ajándékot.
A bajunk annyi, hogy mindene megvan és semmi értelmeset nem tudunk neki kitalálni. Ha valakinek van bármilyen ötlete ezzel kapcsolatban, az leírhatná ide!

- barca28
- Jugador d'estrella
Nha ez érdekel köszi szépen.tudnék beszélni a haveroddal?msn vagy valami ha igen dobj egy pü-t léci.matyi02 írta:barca28 írta:Nekem olyan problémám lenne, hogy rózsafüzért szeretnék vásárolni.Ha valakinek esetleg van a fórumon és már nem kell neki szivesen megveszem..de ha tudtok linket adni vagy bármit ahonnét tájékozodni tudok azt is nagy segitségnek veszem.
Fontos lenne.
Előre is köszi mindekinek!
Hello nekem 1ik haverom megválna sajátjától.
1000Ft-ot kér érte.

R.I.P. Ocskay Gábor.

-
- Director del Fútbol
Start menü-kellékek-parancssorLM10 írta:van Bommel problémája ez a netével kapcsolatban:
ezt írja ki az explorerem: Winsock szolgáltatási katalógussal probléma van. Az msn működik ugy-ahogy, de se az xplorer se a mozilla nem
Valaki tudja mi lehet a probléma?
Itt Doc/Settings mappában a saját felhasználófiókjában kell lennie
Itt írja be: netsh winsock reset
Lefut majd kilépsz gépet ujraindít és elvileg jó lesz.
Mi is valami egyedire gondoltunk, pontosan olyanra, amit leírtál. De nem jut eszünkbe semmi. Hobbija a foci, a "kedvenc csapata" a Barca, de ő nem követi a mérkőzéseket és szerintem a híreket se olvassa. Csak ha kérdezik, akkor azt mondja, hogy a Barca a kedvence... Összesen olyan 18 ezer forint lenne, amit kiadnánk.El fanático írta:Ilyenkor kell a kreativitásCali írta:Egyik barátomnak két hét múlva lesz a 18. születésnapja és meg szeretnénk lepni egy nem hétköznapi ajándékkal. Azért mégiscsak a 18. A társaság kb 10-12 főből áll, akiktől kapná az ajándékot.
A bajunk annyi, hogy mindene megvan és semmi értelmeset nem tudunk neki kitalálni. Ha valakinek van bármilyen ötlete ezzel kapcsolatban, az leírhatná ide!Jobb is, ha valami igazán különlegessel, személyessel lepitek meg, amiről később is eszébe juthat, kiktől kapta és milyen apropóból. Mi a hobbija, milyen zenekart, focicsapatot...stb. szeret?
Milyen összeghatárig terveztek?

hali!
a psp-re szeretnk feltenni játékot de vmiért nem engedi, és ezt írja ki: I/O eszközhiba miatt nem lehetett végrehajtani a kérést.
mi a probléma, és miért van ez?
a psp-re szeretnk feltenni játékot de vmiért nem engedi, és ezt írja ki: I/O eszközhiba miatt nem lehetett végrehajtani a kérést.
mi a probléma, és miért van ez?
Visça el Barça!
- El fanático
- Entrenador del Barça
Ilyenkor kell a kreativitásCali írta:Egyik barátomnak két hét múlva lesz a 18. születésnapja és meg szeretnénk lepni egy nem hétköznapi ajándékkal. Azért mégiscsak a 18. A társaság kb 10-12 főből áll, akiktől kapná az ajándékot.
A bajunk annyi, hogy mindene megvan és semmi értelmeset nem tudunk neki kitalálni. Ha valakinek van bármilyen ötlete ezzel kapcsolatban, az leírhatná ide!

Milyen összeghatárig terveztek?

ha bemész egy ilyen egyházi üzletbe, ott annyi van, hogy belefulszbarca28 írta:Nekem olyan problémám lenne, hogy rózsafüzért szeretnék vásárolni.Ha valakinek esetleg van a fórumon és már nem kell neki szivesen megveszem..de ha tudtok linket adni vagy bármit ahonnét tájékozodni tudok azt is nagy segitségnek veszem.
Fontos lenne.

én is ilyen boltban vettem. de már láttam bizsusnál is.
Egyik barátomnak két hét múlva lesz a 18. születésnapja és meg szeretnénk lepni egy nem hétköznapi ajándékkal. Azért mégiscsak a 18. A társaság kb 10-12 főből áll, akiktől kapná az ajándékot.

- matyi02
- Entrenador del Barça
barca28 írta:Nekem olyan problémám lenne, hogy rózsafüzért szeretnék vásárolni.Ha valakinek esetleg van a fórumon és már nem kell neki szivesen megveszem..de ha tudtok linket adni vagy bármit ahonnét tájékozodni tudok azt is nagy segitségnek veszem.
Fontos lenne.
Hello nekem 1ik haverom megválna sajátjától.
1000Ft-ot kér érte.

- kennyke04
- Entrenador del Barça
rózsifüzcsid akkor márvisca el barca írta:azt hát...
nah ne is idegesítsetek ...
amugy elképzelem ahogy egy fél emo fél csirkefa.zfej bemegy vmi kegytárgy boltba és flegmán odaszól a hatvan éves eladó néninek:
- csá! nincs vmi trendi rózsafüzéred?

csinált vmit mostanába a net konfiggal? pl torrenten aktív akart lenni és állítgatott vmit...LM10 írta:ezt írja ki az explorerem: Winsock szolgáltatási katalógussal probléma van. Az msn működik ugy-ahogy, de se az xplorer se a mozilla nem
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- LM10
- Director del Fútbol
van Bommel problémája ez a netével kapcsolatban:
ezt írja ki az explorerem: Winsock szolgáltatási katalógussal probléma van. Az msn működik ugy-ahogy, de se az xplorer se a mozilla nem
- visca el barca
- Presidente del Barça
azt hát...
amugy elképzelem ahogy egy fél emo fél csirkefa.zfej bemegy vmi kegytárgy boltba és flegmán odaszól a hatvan éves eladó néninek:

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
Divat rózsafüzér?
Nah bazz, ma is tanultam vmit...
Az eszem eldobom.... vegyél hozzá egy divat feszületet is...
most miért? menő papok közül 10ből 9 csak ezt ajánlja
Ozsi
Nah bazz, ma is tanultam vmit...

Az eszem eldobom.... vegyél hozzá egy divat feszületet is...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

egyszer már leírtam, lehet hogy nem ebbe a topikba, hogy (nekem) rendkívül bosszantó, hogy ennek a beíró ablaknak a gördülő sávja minha valami gumi rángatná felgördül abban a pillanatban ha elkezd az ember írni!
nem itt!! ez éppen nem is aktív.
nem lehetne ezt megoldani??? előre is köszi!
nem itt!! ez éppen nem is aktív.
nem lehetne ezt megoldani??? előre is köszi!
- barca28
- Jugador d'estrella
Igazából nem ilyen hagyományos fehér rózsafüzérre gondoltam amit a templomba szoktak felvenni,hanem ilyen úgymond divatosabbra.Tényleg fontos lenne!!!!!!marci. írta:Ilyen templomba valót?

R.I.P. Ocskay Gábor.

- barca28
- Jugador d'estrella
Nekem olyan problémám lenne, hogy rózsafüzért szeretnék vásárolni.Ha valakinek esetleg van a fórumon és már nem kell neki szivesen megveszem..de ha tudtok linket adni vagy bármit ahonnét tájékozodni tudok azt is nagy segitségnek veszem.
Fontos lenne.
Fontos lenne.

R.I.P. Ocskay Gábor.