Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bumm.a vége meg....,na de vajon mi is a vége???
Faust írta:
Nincs határ
(Unthinkable, 2010)
Erről viszont még nem is hallottam előtte, és nagyon kellemes meglepetés volt. A történet szerint egy terrorista(...) három nukleáris töltetet helyez el három amerikai nagyvárosban(......), majd feladja magát. A történet egyszerű: ha nem teljesítik a követeléseit, robbannak a bombák.
Igen ám, de a követeléseit nem hajlandó elmondani, csak a robbanás előtti napon. A terrorelhárítás és az FBI tehetetlen, ezért egy "H" kódnevű vallatót (Samuel L. Jackson) vetnek be Younger (Brian Clough, akit a Damned United óta egyre több helyen fedezek fel) ellen. Kíméletlen módszerei miatt folyamatos összetűzések tarkítják a vallatást, egyre nagyobb harc alakul ki az FBI, a hadsereg parancsnoksága, és H között.
Nagyon okosan felépített film, és elég kemény vádirat az amerikai terrorista elhárításról, nagyon tetszett a mű.[/color]
7,5/10
[/color]
Egy interjúban megkérdezték Noé-t, hogy szerinte hatásosabb-e besszíva megnézni a filmet, azt mondta, hogy nem hiszi. Fiatalabb korában párszor szívott be, aztán nézett filmet, de állítása szerint nincs sok értelme, mert nem emlékezett utána a filmre.visca el barca írta:de ha te szippantsz be, ugy tuti jo leszkanty írta:Van egy elég kemény hangulata, ha beszippant, akkor élvezni fogod, ha nem akkor három óra kínszenvedés lesz.
de ha te szippantsz be, ugy tuti jo leszkanty írta:Van egy elég kemény hangulata, ha beszippant, akkor élvezni fogod, ha nem akkor három óra kínszenvedés lesz.
Érdemes. Nem biztos, hogy tetszeni fog, de hamar nem felejted el. Visszafordíthatatlan-t, ha láttad, akkor tudod kb. mire számíthatsz. Van egy elég kemény hangulata, ha beszippant, akkor élvezni fogod, ha nem akkor három óra kínszenvedés lesz.Messa írta:Enter The Void-ot megéri megnézni? Gondolkodom rajta egy ideje, hogy érdemes-e leszedni, hallottam róla sok jót és rosszat egyaránt.
7,5-8.sjd írta: Kanty, ez nálad hány pontos alkotás?
Nekem ez lett volna az egyik ötletem az itteni filmklubba (szerencsére van még éppen elég), szerintem is nagyon jó film. Az enyhe Prison Break utánérzés miatt is tetszett.Faust írta:211-es cella
(Celda 211, 2009)
Nálam 1>4>2=3 a sorrendozsimiki írta: Amerikai Pite 4
Nagyon rendben volt, kb olyan jó mint az 1 (nekem a régi 3asnál így volt a sorrendem: 3, 1=2)
remélem még lesz egy 5. is, bár nehéz lesz folytatni, max talán ha Kulagép, vagy Stifler megnősül, és ez a sztori a középpont...
Miért nekem?messideco írta: Rolikámnak
Én láttam őket és valóban kb beleférnek a kívánságműsorbamessideco írta:Az egyik filmklubos filmünk a 2 Coelhos tökéletesen ilyen.
Layer Cake, Revolver, Smokin Aces, A biznisz, ezeket nem láttam, de állítólag hasonlítanak
Hadd ajánljam egyik nagy kedvencemet hasonló témában: A nagy balhé. 39 éves film, de egy igazi klasszikus. Sok film "lopott" belőle ezt-azt. Úttörő a maga módján. A szereplők pedig fenomenálisak.noname írta: Szóval ezek jutnak eszembe és tudtok-e még ajánlani?