Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VEB kollégát kérdezd, adott rá egy laza 10-est.bence-barca írta: Láttam, h az egyik ajánlás a La Haine.
Milyenek a vélemények róla? Mert csak 1-2 értékelést láttam. De azok lesújtottak, ugyanis szerintem az egy kifejezetten jó film értékes/ érdekes mondanivalóval!
Láttam, h az egyik ajánlás a La Haine.Faust írta:A túloldali Filmklubból:
Bakker tényleg.visca el barca írta:
ha a tévébe női teniszt látok mindig az a film jut eszembe
ha a tévébe női teniszt látok mindig az a film jut eszembekanty írta:Fiatalabb koromban többször megnéztem. Egy-két jelenet nagyon bejött.visca el barca írta: ken park nagy film![]()
Fiatalabb koromban többször megnéztem. Egy-két jelenet nagyon bejött.visca el barca írta:
ken park nagy film![]()
bár nem rolika vagyok, de elég jó lista. ezt a 21 filmet letolod egy szuszra, garantált a minimum 2 honap depressziómessideco írta: Rolikámnak![]()
Akkor én is hamarosan pótlom. Kicsit tartottam tőle az első egy óra alapján, de ha Te mondod, hogy jó, akkor jó kell legyen.visca el barca írta:kanty,
megnéztem a tropa de elite második részét.
sokkal jobb, komplexebb, érettebb, jobban megrendezett mint az első rész. ez igen. ez film volt a javából
Imádom amikor a képi világ és a zene beszél. Ezért is tetszett többek között a Sátántangó, meg a Taxidermia.Bob_Marley írta: S pl sjd is írta, filmek között nehezen tud cselekményre szövegre stb-re figyelni meg közben gondolkozni, filozofálni, na olyan filmmel készülök ami a legnagyobb hangsúlyt a képi világra a zenére helyezi, s a szereplők vívódására, történet "szinte nincs" abszolút másodlagos,
pfffmessideco írta:Ajjaj... Kezdek félni Bob filmjétől
Akárki mondta,nagy igazságot mondottFaust írta:
Szerk: Lars von Trier Birodalom sorozatáról tudna valaki írni nekem pár sort? Tegnap egész nap azt hallgattam, hogy ahogy hazaérek, tőccsem le és nézzem meg.[/color]
Én örülök mindennek, szeretem színesíteni a filmes palettámat! Meg ugye a filmklubnak ez is a lényege...Bob_Marley írta:Na ennek örülök, akkor nagy ellenvetés nincsen
Japán avantgárd 60as évekbeli film és egy francia szintén 60as évekbeli film Japánnról az a 2 film, ami még felkerült a listámra.
Eddig 3 van, előre jelzem mindegyik fekete-fehér de ez pluszban adalék, s még komorabbá, "nyomasztóbbá", filozofikusabbá teszi ezeket az alkotásokat. Szóval ne lepődjön majd meg senki hogy nem színes
Nekem nem tűnt hosszúnak. Egy elég hosszú nap után néztem meg, de nem untam, pörgött a film elég rendesen.visca el barca írta:igen, beletekergettem, elég sok politikai párbeszédet kaptam el, de nem baj jo lesz ez. főleg h olvasni kellkanty írta:A második résznek én is csak felét láttam. Abban nincs annyira sok akció, kicsit fontosabb a politikai szál, legalábbis abban az egy órában, amit láttam.
A fekete srác nem csak kommandós, hanem joghallgató is, gondolom ezért a szemüveg.![]()
Azt mire érted, hogy hülyén van felépítve a film?![]()
azt, hogy hulyén volt felépítve a film, arra értettem h sztem tul sok a petting. egy órásra nyujtották, 30 perc bőven elég lett volna.
igen, beletekergettem, elég sok politikai párbeszédet kaptam el, de nem baj jo lesz ez. főleg h olvasni kellkanty írta:A második résznek én is csak felét láttam. Abban nincs annyira sok akció, kicsit fontosabb a politikai szál, legalábbis abban az egy órában, amit láttam.
A fekete srác nem csak kommandós, hanem joghallgató is, gondolom ezért a szemüveg.![]()
Azt mire érted, hogy hülyén van felépítve a film?
Hát én nagyon örülnék neki!Bob_Marley írta:Ki az, aki szereti az ázsiai filmeket? Kis közvélemény kutatás, meg érdekelne, hogy egy "elfeledett" régió mennyire jut el általánosságban az emberekhez, mert azért vannak remek ázsiai filmek.
Mivel filmklubba lenne egy újabb pályázóm akit ajánljak, s kíváncsi vagyok mennyire vagytok nyitottak az ázsiai filmek felé
Pl. Meg ez a "nem tipikus popcorn mozi"...behalok...Darren Aronofsky, David Fincher, Tarantino, Paul Thomas Anderson , Refn, Steven McQueen, Gaspar Noé.
A második résznek én is csak felét láttam. Abban nincs annyira sok akció, kicsit fontosabb a politikai szál, legalábbis abban az egy órában, amit láttam.visca el barca írta:kanty!
kösz a tegnapi ajánlást, megnéztem az első részt, jó volt. kicsit könnyedebb, értelmetlenebb filmet kerestem, de még1x mondom jó volt. bár ahogy előzetesen olvastam a kommenteket, kicsit többet vártam. elég hulyén van felépítve a movie, mintha két kulon filmet nézntem volna. a feka gyerek nagyon hiteltelen ebben a szerepben, nagyon nem tetszett, gondolom a második részben is tolja majd. én még amugy soha nem láttam szemüveges kommandóst![]()
este meglesem a 2. részt is