Fekete-fehér képet szeretnék nyomtatni ... csak túl halvány.
Valakinek van már ilyenbe tapasztalata?

A gond szerintem alapvetően nem a Firefox, hanem maga a windows. Nekem a róka még sose halt le Mac Os X alatt pl..:Poldi:.. írta:Egyik haveromnak állandóan összeomlik a Mozilla Firefox.. de a csökkentett mód is . Mi lehet a gond?
Köszi szépen! És milyen gyorsan!Titinho írta:Parancsolj: www.totalbarca.comColos írta:Sziasztok!
Egyszer valaki belinkelt egy blogot, melyen angolul összefoglalták a főbb spanyol sajtótermékek aznapi híreit (Marca, El Mundo, Sport). Nagy segítségemre lenne!
Előre is köszi!
Volt egy másik is, csak az megszűnt. Ez van helyette, de szinte ugyanaz.
Csumi.
Parancsolj: www.totalbarca.comColos írta:Sziasztok!
Egyszer valaki belinkelt egy blogot, melyen angolul összefoglalták a főbb spanyol sajtótermékek aznapi híreit (Marca, El Mundo, Sport). Nagy segítségemre lenne!
Előre is köszi!
Az baj....socio66 írta: még egy 5310-es Nokiát kellene függetleníteni.
gyere msnre, megkapodkanty írta:Sajna nem látt(hatt)am a tegnapi Erdei meccset.
![]()
Valaki tud segiteni, h honnan töltheném le? Lehetőleg magyar kommentárral.![]()
Előre is köszi.
LG Secret,de az már nem aktuális,még egy 5310-es Nokiát kellene függetleníteni.El fanático írta:Milyen telód van? Elvileg te magad is meg tudod csinálni, ha van olyan simed is, ami másik hálózaté, nem a telefon által elfogadotté...socio66 írta:Elvileg illegális,de ki lehet üttetni egy telefont pl. egy használt-mobil kereskedésben?
Mennyibe kerül ez és mennyi időt vesz igénybe?
Gondolom van olyan,aki már csinált ilyet.
Az újabb telók viszont ugrókódosak, tehát ha cserélgeted a kártyákat, akkor újra és újra ki kell kódolni...
Milyen telód van? Elvileg te magad is meg tudod csinálni, ha van olyan simed is, ami másik hálózaté, nem a telefon által elfogadotté...socio66 írta:Elvileg illegális,de ki lehet üttetni egy telefont pl. egy használt-mobil kereskedésben?
Mennyibe kerül ez és mennyi időt vesz igénybe?
Gondolom van olyan,aki már csinált ilyet.
Ezer köszönet barátommiihii írta:Itt elég részletesen le van írvamaister6000cm3 írta:Valaki tudna segíteni, tudom hogy valamikor téma volt hogyan kell aláírásképet beilleszteni, de akkor amikor részletesen le volt írva nem foglalkoztam vele, de most szeretnék egyet csinálni.előre is köszi
![]()
KATT
Itt elég részletesen le van írvamaister6000cm3 írta:Valaki tudna segíteni, tudom hogy valamikor téma volt hogyan kell aláírásképet beilleszteni, de akkor amikor részletesen le volt írva nem foglalkoztam vele, de most szeretnék egyet csinálni.előre is köszi