Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem regisztrálj a www.kezilabdaforum.com nevű fórumra, amely a Veszprém saját fóruma és nézzél körül a topikokban, hogy hátha van ilyen, amely ezzel foglalkozik, vagy a Veszprém honlapján esetleg lehet valamilyen shop-féle kattintási lehetőség is.albicelesteX írta:üdv!Nagyon fontos lenne, hogy valaki tudna e abban segíteni, hogy hol tudnék MKB Veszprém mezt vásárolni?!Ajándék lenne és minél hamarabb kellene!Tudom már beírtam,de nem jött válasz!Hátha majd most!Előre is köszi!
http://www.mkbveszprem.hu/webshop/albicelesteX írta:üdv!Nagyon fontos lenne, hogy valaki tudna e abban segíteni, hogy hol tudnék MKB Veszprém mezt vásárolni?!Ajándék lenne és minél hamarabb kellene!Tudom már beírtam,de nem jött válasz!Hátha majd most!Előre is köszi!
Hamis A Pest - Vác útvonalon, és egyben a magyar vasút történelmében az első szerelvényt a "Pest" és "Buda" mozdonyok húzták (Klainkovszky Ottó, ill. Pesti Ferenc irányításával). A Derű nevű mozdony az első magyar mozdonymodell volt (1:4 ma-ban), amire azonban nem kaptak megrendelést a Nagy testvérek Gróf Széchenyi István pártfogoltjaiként sem.levproff írta:Az 1846-ban felavatott Pest-Váci közötti vasútvonal első mozdonya a "Derű" volt.
Igaz Hamis
köszönöm szépen mindenkinekbarca99 írta:....
Capon írta:Srácok!
DVD-t akarok kiírni és nem nagyon akar összejönni. Hibának A Winrar-t írja, hogy csak próbaverzió van. Ez most miért lett hirtelen neki probléma?
Operával próbáltam, de nem ment, firefoxxal jóMR. TROMORT777 írta:Poldi: Nem tudom miben probáltad, de elvileg csak explorerben működik.
majd írj hogy működik-edavi10 írta:
Nagyon szépen köszönöm!
erre kéne nekem is..gergo9 írta:Hát én az ultrasurfel csak annyit csináltam ha justinos steamet akartam nézni akkor megnyitottam megjelent egy kis lakat a böngésző jobb alsó sarkában és ugy nem dobott ki a szokásos elértük a 100 felhazsnálót az ön országából blablabla........:Poldi:.. írta:
vagy van egy jó link és letöltöttem az utlrasurf-ot és mit kell vele csinálni?
Másra nemtudom hogy jó e........:D
Hát én az ultrasurfel csak annyit csináltam ha justinos steamet akartam nézni akkor megnyitottam megjelent egy kis lakat a böngésző jobb alsó sarkában és ugy nem dobott ki a szokásos elértük a 100 felhazsnálót az ön országából blablabla........:Poldi:.. írta:
vagy van egy jó link és letöltöttem az utlrasurf-ot és mit kell vele csinálni?
hellodavi10 írta:Valaki?davi10 írta:Hello!
Nem tudjátok, hogy a yv.hu/ yourvideo.hu oldalról hogy lehet 3gp vagy mp4 formátumban leszedni videókat?
Eléggé kéne.