2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Segített bizony! Kösz szépen!Boixos írta:hát ha ez segít, akkor itt van egy ilyen:LG írta:Vki esetleg tudna belinkelni egy nyomtatható táblázatot fonetikus átirásra?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetközi_fonetikai_ábécé
hát ha ez segít, akkor itt van egy ilyen:LG írta:Vki esetleg tudna belinkelni egy nyomtatható táblázatot fonetikus átirásra?
AsRock - AMD AII X2 kombó nem passzolTitinho írta:Ez szerintetek milyen? (a bruttó ár mellette)
Alaplap: AsRock G41M-GS (LGA775,FSB1333,DDR2 1066,X4500 VGA) - 11 750 Ft
Proci: AMD AM3 Athlon II X2 240 (2.8GHz 2X1024K) BOX - 15 125 Ft
kamaj írta:Ezt az offtopicból szedtembowlinggolyo írta:Helló!
A Barca hivatalos oldala küldött egy e-mailt amiben egy képernyővédőről van link. Aki szeretné annak itt küldöm a linket
Feltettem ezt a képenyővédőt, sikeresen felraktam, de az elindítás után egy nagy fehér képernyő jön be ami a képernyővédő lenne elvileg![]()
Mitől lehet ez vajon?
Amúgy a netem 1 Megás igaz nem egy szuper gyors, de mennie kéne, vagy nem?
Köszönöm előre is válaszotokat.
Ezt az offtopicból szedtembowlinggolyo írta:Helló!
A Barca hivatalos oldala küldött egy e-mailt amiben egy képernyővédőről van link. Aki szeretné annak itt küldöm a linket
Azt csak legvégső esetben tedd bajt nem okozol vele de a Directx törlése vszínűleg működni fog. Az legyen az 1.ső Sőt sztem csak azzal fog menni......Bányász írta:Szerk:
Azt hiszem akkor a driveres megoldást fogom választani.
Köszi szépen.
Na akkor még1 próba..Bányász írta:Pont ez a baj...
Ha ilyen egyszerű lenne a dolog akkor magam is meg tudnám oldani.De nem ilyen egyszerű.Letölthetem én a DirectX-et bárhonnan akkor is megkapom ezt az üzit...
De azért köszi.
DX 9.0b kell neki minimum, ez is megvan? (szerintem alapból C is van fent szóval ez nem kéne h bibi legyen) játék telepítésénél nem ajánlja fel, hogy felteszi azt ami neki tetszik? valamikor mellékelik azt isBányász írta:Pont ez a baj...
Ha ilyen egyszerű lenne a dolog akkor magam is meg tudnám oldani.De nem ilyen egyszerű.Letölthetem én a DirectX-et bárhonnan akkor is megkapom ezt az üzit...
De azért köszi.
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_p ... =1818&k=32Bányász írta:Lenne egy problémám amiben szeretném a segítségeteket kérni.Sztem valami egészen egyszerű dolog de hát ez van.
Szóval amikor el akarom indítani a Rome:Total War-t akkor megkapom ezt az üzit:
Rome:Total War failed to find DirectX9,which is required for the game to run.Please reinstall DirectX.
És szóval már minden tőlem telhetőt megtettem de semmi változás.Szóval valaki segítsen má.
HelloRajmó írta:Sziasztok!
Tudnátok egy picit segíteni? Egy ilyen laptopot szeretnék venni, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek mennyire jó, vagy nem jó. Engem speciel most a proci érdekelne, hogy arról mi a véleményetek![]()
előre is köszi a helpet