Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Képtelen vagyok logikusan megindokolni azt a jelenetet, amikor az elvileg halott Bruce Wayne összemosolyog az őt meggyászoló Alfreddel...lui1698 írta:Hogy érted, hogy kiverte a biztosítékot? Kicsit bővebben kifejtenéd?
Ez is médin ázsia, de jóféle:Varatrix írta:Valaki tud jó filmeket sorozatgyilkos témában? Inkább krimi kategória mint Triller. Jó sztorit szeretnék nem értelmetlen öldöklést, mint a Zodiákus és a Hetedik. És igen imádom a Dextert!
Köszi, majd meglesem.
Sorry! Jogos, de gondolhatod ha láttad a filmet hogy jó sztorija van. Bár az élet alkotta.visca el barca írta:most a zodiákus neked jó sztori vagy értelmetlen öldöklés?nem tudom kivenni a hsz-ből
most a zodiákus neked jó sztori vagy értelmetlen öldöklés?Varatrix írta:Jó sztorit szeretnék nem értelmetlen öldöklést, mint a Zodiákus és a Hetedik. És igen imádom a Dextert!
Én is így vagyok a filmmel.Nem sok pozitívum maradt meg bennem róla.Az általad említett tényezők viszont igenvisca el barca írta:én tavaly néztem meg a wathcmen-t, de szörnyű. soha többethosszú, unalmas, látványtalan semmi az egész
Hát igen a Batman visszatér hangulata brutális. Én nagyon imádom. Szerintem annak van a legjobb hangulata az összes Batman film között. Pingvint ezért is bírom nagyon.kurdt írta:Ha az új Batmanekről beszélünk, akkor ez biztosan igaz, de valószínűleg a régieknél is nyomasztóbb (bár ha megvan a hangulat, akkor azért a Batman visszatér sem kis hatást tud kiváltani...).Faust írta:Szerintem a Holló nyomasztóbb mint a Batman.![]()
És egy ismerősöm esküdözik, hogy a Watchmen is az, nyilatkozni erről nem tudok, mert még nem láttam - bár neki is elég érdekes kialakult képe van a filmvilágról...![]()
A Watchman pedig nem lenne rossz, de fölöslegesen hosszú (és még van egy négy órás extended cut is, abba már bele sem merek gondolni). Nyomasztónak pedig semmiképp nem nevezném, egyszerűen egy sötétebb hangulatú akciófilm...
Na mindegy, egy óra múlva kezdődik a TDKR, remélem jó lesz (nem kell jobbnak lennie a Dark Knightnál, de a Beginsnél azért legyen már jobb...)
Ha az új Batmanekről beszélünk, akkor ez biztosan igaz, de valószínűleg a régieknél is nyomasztóbb (bár ha megvan a hangulat, akkor azért a Batman visszatér sem kis hatást tud kiváltani...).Faust írta:Szerintem a Holló nyomasztóbb mint a Batman.![]()
És egy ismerősöm esküdözik, hogy a Watchmen is az, nyilatkozni erről nem tudok, mert még nem láttam - bár neki is elég érdekes kialakult képe van a filmvilágról...![]()
az biztos, hogy sok sok film nyomasztóbb a BatmannélSzámomra igazán csak az első rész volt nyomasztó, ezt elsősorban a helyszíneknek tudom be, miután a második-harmadik részre ezt megváltoztatták, már annyira nem hagyott ilyet érzést bennem. De drámainak valóban drámai, az biztos.REMY írta: az egész trilógiát ilyen drámaira és nyomasztóra csinálták. Ennek le kellett volna esni az első résznél is.
Faustnak viszont igaza van, ezernyi nyomasztóbb film van ennél.
Számomra igazán csak az első rész volt nyomasztó, ezt elsősorban a helyszíneknek tudom be, miután a második-harmadik részre ezt megváltoztatták, már annyira nem hagyott ilyet érzést bennem. De drámainak valóban drámai, az biztos.REMY írta: az egész trilógiát ilyen drámaira és nyomasztóra csinálták. Ennek le kellett volna esni az első résznél is.
Nekem tetszett, nálam simán megért egy 8-ast. Lehet, hogy ezt kéne ajánlanom a filmklubban?REMY írta:Olvastam pár hsz-t a filmmel kapcsolatban máshol és ott is sok embernek nehéz szülés volt. Lehetséges, hogy egy újranézés segítene a dolgon. De azt majd valamikor ......
Én is épp valamelyik nap néztem meg, és valahogy így gondolom.S.Agüero írta:...
Nincs kedvenc, mármint 1 filmmessideco írta:Két ősrégi film beszerezve, kezdődhet a maraton
Remy, ha már itt vagy: melyik a kedvenc filmed. Egyfilmet kérnék