Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ahogy néztem regelni kell.chonggy írta:www.soundclick.com/kovlaj
tudja valaki,hogyan lehet innen letölteni az albumokat...mert azt irja a myspace oldalán,innen le lehet..
Tim írta:Szerintem próbáld meg itt:Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség,esetleg a fordulhatsz a miskolci Munkaügy Bírósághoz azt hiszem..Illetve ha tanácsra van szükséged,akkor írj be ebbe a blogba,biztos szívesen segítenek mivel pont az ilyen ügyekkel foglalkoznak:Munkahelyi Terrorblaugrana1201 írta:Egy elég kényes kérdésem lenne!!!Milyen e mail cimre tudnák levelet küldeni ha a munkáltatóm alatt szeretném vágni a fát?ugyanis miskolcon dolgozom a *****ba és a szombat éjszakás műszak után(amiért már feljelentették-őket ugyhogy ezt már nem merik) kezdik a vasárnapot is kötelezővé tenni![]()
Ez már hónapok óta igy folyik ugyérzem most rajtam a sor tegyek vmit.csak egy e mail kellene de hiába keresek nem találok semmit.nem tudom hogy hány loldal látogató dolgozik vagy járt már ilyen cipőbe de ha tudtok Barcasok segitsetek.lehet hogy tényleg nem ez a legmegfelelőbb hely ahova irnom kellene de semmi más nem jut már eszembe.Ez a hely a modern rabszolgatartó társadalom intézménye!!!és ami sos az sok
Sok sikert,és ne hagyd magad!
Szerintem próbáld meg itt:Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség,esetleg a fordulhatsz a miskolci Munkaügy Bírósághoz azt hiszem..Illetve ha tanácsra van szükséged,akkor írj be ebbe a blogba,biztos szívesen segítenek mivel pont az ilyen ügyekkel foglalkoznak:Munkahelyi Terrorblaugrana1201 írta:Egy elég kényes kérdésem lenne!!!Milyen e mail cimre tudnák levelet küldeni ha a munkáltatóm alatt szeretném vágni a fát?ugyanis miskolcon dolgozom a *****ba és a szombat éjszakás műszak után(amiért már feljelentették-őket ugyhogy ezt már nem merik) kezdik a vasárnapot is kötelezővé tenni![]()
Ez már hónapok óta igy folyik ugyérzem most rajtam a sor tegyek vmit.csak egy e mail kellene de hiába keresek nem találok semmit.nem tudom hogy hány loldal látogató dolgozik vagy járt már ilyen cipőbe de ha tudtok Barcasok segitsetek.lehet hogy tényleg nem ez a legmegfelelőbb hely ahova irnom kellene de semmi más nem jut már eszembe.Ez a hely a modern rabszolgatartó társadalom intézménye!!!és ami sos az sok
Sőt,van egy olyan magyar film is,aminek a címe:MichaaBee írta:ha már itt tartunk akkor: "a kaja meg lett éve vagy meg lett edve?"
Elvben egyiksem helyes, de régen használták úgy is, hogy "meg lett éve". Az "edve" viszont nem tudom, hogy honnan jön.![]()
ha már itt tartunk akkor: "a kaja meg lett éve vagy meg lett edve?"
Szotya, oszt kész.Fernando írta:Szotyola vagy "szotyoládé"? Magas röptű viták folynak egyik barátommal erről. Ő az utóbbit preferálja...
Ez attól függ h mely Magyarország szegmensében élsz itt a Nyírségben egyszerűen szotyi de szerintem szotyolaFernando írta:Szotyola vagy "szotyoládé"? Magas röptű viták folynak egyik barátommal erről. Ő az utóbbit preferálja...
szotyola eggyértelmű..Fernando írta:Szotyola vagy "szotyoládé"? Magas röptű viták folynak egyik barátommal erről. Ő az utóbbit preferálja...
lui1698 írta: Elvileg, ha integrált a hálókártyád akkor az alaplap lemezén van a telepítője. Nézd meg azon.
Elvileg, ha integrált a hálókártyád akkor az alaplap lemezén van a telepítője. Nézd meg azon.Puyol05 írta:hát az egész x-pt felraktam, meg megpróbáltam a cd-t is felrakni, amit a modemhez kaptam, de a végén azt írta ki, hogy nincs kapcsolat, vagy valami hasonlót. de pedig kapcsolat az biztos, hogy van, mert most is itthonról írok, csak a laptopról... szóval nem értem...lui1698 írta: A hálócuccot telepítetted?
hát az egész x-pt felraktam, meg megpróbáltam a cd-t is felrakni, amit a modemhez kaptam, de a végén azt írta ki, hogy nincs kapcsolat, vagy valami hasonlót. de pedig kapcsolat az biztos, hogy van, mert most is itthonról írok, csak a laptopról... szóval nem értem...lui1698 írta: A hálócuccot telepítetted?
A hálócuccot telepítetted?Puyol05 írta:Olyan gondom van, hogy most tettem újra az egész gépet. friss oprendszer, meg minden, csak az a baj, hogy nincs net. egyszerűen nem akarja felismerni a modemet. vkinek vmi ötlet![]()
sűrgős lenne...
Ja ja lehet. Haveromnál jártak a csúnya rendör bácsik és elvittek mindent szöröstül böröstül. Azóta összerakott egy gépet és linux megy rajta mert az jogtiszta és azon nézegettem múltkor az "MSN"-t. Másképp néz ki kicsit gagyibb. De mükszik.kudu írta:emesene a program neve, a linuxon belül kell feltelepiteni az alkalmazásoknálcsababarca írta:Egy gyors kérdés.
Linuxos gépre lehet telepíteni msn messengert?
gondolom nem,de azért jó biztosra tudni