Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
oh shit, teljesen kiment a fejemből. de valószínű, hogy azt hoztam volna, holnap teszem is megvisca el barca írta: Rolikám,
hol vagy drága gyermekem?vártam egy laza watfod-leszter V-t tőled 2.55-ért
Mire gondolsz? A Barca bajnoki címét inkább nem rakom meg 1,4-ért.Tromort77 írta: Lehet példát venni srácok.
Alcantara írta:Egyre többen kibicelnek, ötletelnek ebben a játékban.
Gyerekek!
Veb behozott a szezon elején egy játékot, alig volt jelentkező, most van egy rendes létszám.
Akik játszák elfogadják a Veb alkotta játékszabályt. Egyik fontos eleme, nem bíráljuk a másik tippjét, akkor sem, ha más a véleményünk.
Szerintem mondhatom a többiek nevében, nekünk így megfelel.
Csongi neked meg a színötleteidre nem tudok mit mondani. Írd meg priviben milyen legyen az adott héten a tippem színe!
Elnézést akkor. Csak be-betévedek ide, de mintha egy homár topik lenne, annyira szivárványszínű.visca el barca írta: ezek nekem szólnak, hogy tudjam, a közös szelvényre mennek.
Attól tartok, hogy Te mindegy, hogy milyen színnel írsz ebbe a topikba, a vége úgy is piros lesz.Alcantara írta: Csongi neked meg a színötleteidre nem tudok mit mondani. Írd meg priviben milyen legyen az adott héten a tippem színe!
yoloPrimitive írta: YOLO!
Lehetne egy egységes színkombinációt kitalálni:
Messias2 írta:Getafe-Sevilla V
A Sevilla rosszul kezdte a szezont, de az utóbbi időben kezd kiegyenesedni, már az 5. helyen állnak. Szerdán sikerült legyűrniük az Eibart, akik a 8. helyen állnak, tehát semmi képen sem nevezhető rossz csapatnak, valamint vasárnap ellenünk is szoros meccset tudtak játszani. A Getafe ellenben a kiesés ellen menekül, és nagyon rossz formában van. Legutóbbi 7 meccsüket elbukták.
+ A Spurs otthon nem játszik gólgazdag mérkőzéseket a nagy csapatok ellen, sőt!kanty írta:Tottenham-Arsenal mindkét csapat szerez gólt 1,65
A Spurs hétközben nem szerzett gólt, de az azt megelőző 7 PL-meccsen betalált, otthon pedig az előző 10 meccséből 8-szor. Összességében meg a második legtöbb gólt szerezték holtversenyben a bajnokságban.
Az Arsenal az előző 11 idegenbeli meccséből 9-szer tudott gólt szerezni. Idegenben a második legtöbb gólt szerzik a bajnokságban, csak a Leicester előzi meg őket.
Ha az egymás ellenit nézzük, akkor az előző négy meccsen mindig volt gól mindkét oldalon.
Mivel mindkét csapatnak kell a három pont ezért egy hajtós, viszonylag sok gólos meccsre számítok - feltéve, ha Giroud nem hagy ki mindent.
Amúgy a francia góljára is érdemes talán tenni, kb. 10 meccse nem lőtt egyet sem.![]()
Áááááááá, Guardiola felrázza őket!!!!!!visca el barca írta:sima 0-0(nem vicc, én játszom 7végén az egyik szelón 11.25x-ért)
Ne görcsölj már ezen a 7végi szelón, én 10E nyerhettem volna ha ma a FIORENTINA - NAPOLI meccsen lesz 3 gól és 20 E ha GUIMARES - SPORTING-on lesz 3 találat.Az elsőt a AEK Athén - Panathinaikosz, a másikat a Juventus - Internazionale vitte.Ez van, EUROBARCA tippeim: 2/1 (német 1/0, francia 1/1).balinteer írta:Így akartam megtenni, de szombaton csak 1.60 volt rá, ezért nem fért bele.
nem. inkább vegyél a gyereknek abból a 200 Ft-ból egy fagyitvarnagykrisztian írta:Hétközi fordulót csinálunk?