Mozi & Filmek
- lui1698
- Llegenda del Barça
Hullámtörés (Breaking the Waves)
Lars von Trier számomra a Melankóliával, de főleg a Dogville-lel bizonyította, hogy nagyon ért a nyomasztó hangulatú, lassú történetek vászonra történő komponálásához. Ezt a tényt erősíti 96-ban készült filmje a Hullámtörés is.
A film egy ködös és kifejezetten barátságtalan szigeten játszódik, ahol megismerkedhetünk Bess-szel, az őszinte érzelmű, egyszerű lánnyal és férjével az olajfúrón dolgozó Jan-nal.
Kettejük esküvőjével nyit a film, és már rögtön az első jelenetekben szembesülünk azzal a közösséggel amiben Bess felnőtt.
Ez a közösség bizony egy a dogville-ihez hasonló, mélyen vallásos, konzervatív társaság.
A film előrehaladtával lehullik a közösség tagjairól a rózsaszín fátyol, és felszínre kerül a képmutató, önző magatartás amit Trier a Dogville-ben teljes egészében szétszed.
A film fő témáját a két szerelmes házasságának kezdeti szakasza, majd a később bekövetkező tragédia utáni próbatételek adják.
Az események hatására az amúgy jólelkű lány, a film végére a teljes erkölcsi romlás áldozatává válik, s a történések előrevetítik a tragikus végkifejletet.
Emily Watson szenzációs volt, akit még kiemelnék Dodo szerepében Katrin Cartlidge aki szintén nem mindennapi volt.
Összességében el lehet mondani, hogy egy ízig-vérig Trier filmmel van dolga annak aki leül megnézni.
Társadalomkriktika, erős szexualitással történő polgárpukkasztás, gyönyörű szerelmi történet, erős drámai vonal, jó alakítások és egy balegyenes a végén, hogy ne tudj felkelni a székből egy darabig.
Nem rövid film, és talán hangulatom miatt, de itt-ott picit untam, ezért most ez csak egy:
7.5/10
Javasolnám annak aki megnézésre szánja rá magát, hogy eredeti nyelven tegye, mert Watson kisasszonynak sajnos elég irritáló a szinkronja.
Lars von Trier számomra a Melankóliával, de főleg a Dogville-lel bizonyította, hogy nagyon ért a nyomasztó hangulatú, lassú történetek vászonra történő komponálásához. Ezt a tényt erősíti 96-ban készült filmje a Hullámtörés is.
A film egy ködös és kifejezetten barátságtalan szigeten játszódik, ahol megismerkedhetünk Bess-szel, az őszinte érzelmű, egyszerű lánnyal és férjével az olajfúrón dolgozó Jan-nal.
Kettejük esküvőjével nyit a film, és már rögtön az első jelenetekben szembesülünk azzal a közösséggel amiben Bess felnőtt.
Ez a közösség bizony egy a dogville-ihez hasonló, mélyen vallásos, konzervatív társaság.
A film előrehaladtával lehullik a közösség tagjairól a rózsaszín fátyol, és felszínre kerül a képmutató, önző magatartás amit Trier a Dogville-ben teljes egészében szétszed.
A film fő témáját a két szerelmes házasságának kezdeti szakasza, majd a később bekövetkező tragédia utáni próbatételek adják.
Az események hatására az amúgy jólelkű lány, a film végére a teljes erkölcsi romlás áldozatává válik, s a történések előrevetítik a tragikus végkifejletet.
Emily Watson szenzációs volt, akit még kiemelnék Dodo szerepében Katrin Cartlidge aki szintén nem mindennapi volt.
Összességében el lehet mondani, hogy egy ízig-vérig Trier filmmel van dolga annak aki leül megnézni.
Társadalomkriktika, erős szexualitással történő polgárpukkasztás, gyönyörű szerelmi történet, erős drámai vonal, jó alakítások és egy balegyenes a végén, hogy ne tudj felkelni a székből egy darabig.
Nem rövid film, és talán hangulatom miatt, de itt-ott picit untam, ezért most ez csak egy:
7.5/10
Javasolnám annak aki megnézésre szánja rá magát, hogy eredeti nyelven tegye, mert Watson kisasszonynak sajnos elég irritáló a szinkronja.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez lesz az, köszi 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- miihii
- KHAL
visca el barca írta:keresek egy filmet...
ilyen b-kategorias tini thriller-horror, vmi olyasmi a története, hogy pár tini elmegy vmi luxushajóval a tengerre, aztán egyesével szépen beugrálnak a nyílt vizbe, fürdőzni.
annyi apro hibával h elfelejtik leengedni a létrát és nem tudnak sehogy sem visszamászni a hajóra. aztán jön a pánik, miegyebek.
vki segítsen kitalálni h mi lehet ez, mert sehogy nem jövök rá. se szereplő, se évszám, se rendező, semmit nem tudok
Elsodródva
?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- visca el barca
- Presidente del Barça
keresek egy filmet...
ilyen b-kategorias tini thriller-horror, vmi olyasmi a története, hogy pár tini elmegy vmi luxushajóval a tengerre, aztán egyesével szépen beugrálnak a nyílt vizbe, fürdőzni.
annyi apro hibával h elfelejtik leengedni a létrát és nem tudnak sehogy sem visszamászni a hajóra. aztán jön a pánik, miegyebek.
vki segítsen kitalálni h mi lehet ez, mert sehogy nem jövök rá. se szereplő, se évszám, se rendező, semmit nem tudok

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem hinném, meg úgy azért elég shit. Go moziLM10 írta: Valahonnét már lelehet tölteni?

A Csodálatos Pókember végét nem teljesen értettem. Most az ki volt ott a cellában Connors-szal 

- Primitive
- Entrenador del Barça
A nevem Khan!
Óriási film. Elég kényes témát boncolgat!
Megindító sztori.. És mint vajdasági magyar, én is át tudom érezni a kisebbség helyzetét! Még ha a film nem is a kisebbségről, hanem inkább az általánosításokról szólt.
Érdemes rászánni azt a 2,5 órát. (Mandira csak nekem jön be?
).
Jó film!!
Óriási film. Elég kényes témát boncolgat!

Érdemes rászánni azt a 2,5 órát. (Mandira csak nekem jön be?

Jó film!!

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Castiel
- Capitá del Barça
Tegnap megnéztem A lány és a farkas c. filmet, s a benne szereplő Henry detto Muniesa! Legalábbis nekem egyből ő jutott eszembe a gyerekről! 
amúgy nekem bejött a film. Pedig mindenki leakatr beszélni, hogy nem jó, stb... nekem tetszett a modern piroska és a farkas
Annyi hogy azt a farkast, megcsinálhatták volna olyan Van helsingesre

amúgy nekem bejött a film. Pedig mindenki leakatr beszélni, hogy nem jó, stb... nekem tetszett a modern piroska és a farkas

Annyi hogy azt a farkast, megcsinálhatták volna olyan Van helsingesre

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Snowtown (2011)
Hát ez borzalmas volt.
Az ausztrál kriminológia egyik legsúlyosabb esetét dolgozza fel a film, ami önmagában több lenne, mint érdekes, de a film annyira szétesett koncepciójú, kapkodó, rosszul rendezett, és végtelenül unalmas, hogy a végén már azt várod, bárcsak a téma se érdekelt volna. A zenén kívül csak Daniel Henshall alakítása emelhető ki pozitívumként, egyébként a karakterek abszolút semmilyenek. Főleg a főszereplő Jamie irritált a folyamatos bőgő tekintetével és rángatózó szájával.
Jól indult a film, a téma nagyon érdekelt, de a megvalósítás tragikus.
4,5/10
Hát ez borzalmas volt.

Az ausztrál kriminológia egyik legsúlyosabb esetét dolgozza fel a film, ami önmagában több lenne, mint érdekes, de a film annyira szétesett koncepciójú, kapkodó, rosszul rendezett, és végtelenül unalmas, hogy a végén már azt várod, bárcsak a téma se érdekelt volna. A zenén kívül csak Daniel Henshall alakítása emelhető ki pozitívumként, egyébként a karakterek abszolút semmilyenek. Főleg a főszereplő Jamie irritált a folyamatos bőgő tekintetével és rángatózó szájával.
Jól indult a film, a téma nagyon érdekelt, de a megvalósítás tragikus.
4,5/10

- Deus
- Boixos Nois
Börtönregény - Get the Gringo
Áááá... Mikor láttam ilyen jó akciófilmet Mel Gibson főszereplésével? Modern „Visszavágó” újragondolás, mexikói köntösben. Mivel ugyanaz a karakter, aki mindent megold PROFI módon. Minden benne van a filmben ami kell. Elégé tempósan halad a film, nincs szünet! Színészekkel nem volt gond, mindenki hozta a formáját.
Aki szereti a Visszavágó c. filmet, annak holtnyugodtan ajánlom!!!
9/10
Áááá... Mikor láttam ilyen jó akciófilmet Mel Gibson főszereplésével? Modern „Visszavágó” újragondolás, mexikói köntösben. Mivel ugyanaz a karakter, aki mindent megold PROFI módon. Minden benne van a filmben ami kell. Elégé tempósan halad a film, nincs szünet! Színészekkel nem volt gond, mindenki hozta a formáját.
Aki szereti a Visszavágó c. filmet, annak holtnyugodtan ajánlom!!!

9/10

Köszi! Igen!gergo9 írta:ez lesz az
http://www.filmkatalogus.hu/Jatszma--f1301
-
- Director del Fútbol
ez lesz az
Egy kis segítséget kérek! Egy film címet keresek. Rég láttam és csak emlékképeim vannak, de valami olyasmiről szól, hogy egy sikeres és nagyon jó módú emberkének a tesója a szülinapjára olyan "nememlékszem mit" ad ajándékba, amit felhasználva majdnem öngyilkosságba menekül, de ez csak a végén derül ki, mikor a mélybe akarja vetni magát, mert azt hiszi, hogy tönkre ment az élete. Bocsi, ha érthetetlen voltam... Köszi, ha tudtok segíteni.
Tegnap, vagy mikor volt a premier a moziban. Nem hinném, hogy máshol meg lehet már nézni.S.Agüero írta:Ha már ennyire dicsérgetitek a A Csodálatos Pókember-t én is megnézném. Van már szinkron hozzá? Csak mert nem szeretem az ilyen "látványos" filmeket feliratosan nézni.Ha van szinkron hozzá, akkor egy linkkel is megdobhatna valaki.
Köszi!
Természetesen online akarnám megnézni, nem letölteni.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ha már ennyire dicsérgetitek a A Csodálatos Pókember-t én is megnézném. Van már szinkron hozzá? Csak mert nem szeretem az ilyen "látványos" filmeket feliratosan nézni.
Ha van szinkron hozzá, akkor egy linkkel is megdobhatna valaki.
Köszi! 

A Csodálatos Pókember
(The Amazing Spiderman, 2012)
Jó volt.
Sokkal jobb, mint bármelyik régi darab, minden szempontból. Garfield tökéletes mint Peter Parker, ellentétben Takonyarcú Tobey-val, sokkal hihetőbb és szerethetőbb a karaktere, ráadásul jobb színész is.
Szerencsére nem vesződtek annyit az eredettörténettel, sok dolgot átírtak, és az egész filmrejellemzően van pár banális dolog pl. a darus rész valami elképesztően erőltetett baromság, de összeségében egy nagyon látványos, szerethető filmről van szó. A 3D-t itt is teljesen feleslegesnek éreztem, 1-2 jeleneten kívül abszolút semmilyen, eddig nem láttam túl sok 3D-s filmet, de egyedül az Avatarnál éreztem azt, hogy ott ki van használva a technológia, nem csak pár másodpercekre raknak be olyan részeket, amikor berepül valami a kép(ed)be.
Aminek nagyon örültem, hogy a készítők megtalálták a tökéletes összhangot Peter és Pókember, azaz a magánéleti/szerelmi szálak és az akció között, Raimi ezt rontotta el anno a második részben. Mindenből elég van, minden a helyén. Jameson nekem hiányzott, mert hatalmas karakter mind a filmekben, mind a képregényben is.
A Gyík is jól néz ki, és végre nem hal meg a gonosz a film végén, el sem hiszem, hogy ezt is megéltem egy Pókember filmben.
Nem szaporítom tovább a szót, annyit azért nem lehet róla írni mert nem egy mély film, de nagyon tetszett. Bár azt meg kell jegyeznem, hogy fogadni mertem volna, hogy James Horner a zeneszerző, amikor meghallottam a film alatt a TITANIC ZENÉJÉT. A stáblistát böngészve be is bizonyosodott. Elképesztően kamu az emberünk. De ezen kívül sem éreztem túl erősnek a muzsikát.
A világot nem váltja meg, de nem is az a célja. Ajánlom mindenkinek.
Szerk: és Emma Stone szinkronhangját agyon kéne lőni, nem tudom, ki volt az.
8/10
(The Amazing Spiderman, 2012)
Jó volt.

Szerencsére nem vesződtek annyit az eredettörténettel, sok dolgot átírtak, és az egész filmrejellemzően van pár banális dolog pl. a darus rész valami elképesztően erőltetett baromság, de összeségében egy nagyon látványos, szerethető filmről van szó. A 3D-t itt is teljesen feleslegesnek éreztem, 1-2 jeleneten kívül abszolút semmilyen, eddig nem láttam túl sok 3D-s filmet, de egyedül az Avatarnál éreztem azt, hogy ott ki van használva a technológia, nem csak pár másodpercekre raknak be olyan részeket, amikor berepül valami a kép(ed)be.
Aminek nagyon örültem, hogy a készítők megtalálták a tökéletes összhangot Peter és Pókember, azaz a magánéleti/szerelmi szálak és az akció között, Raimi ezt rontotta el anno a második részben. Mindenből elég van, minden a helyén. Jameson nekem hiányzott, mert hatalmas karakter mind a filmekben, mind a képregényben is.
A Gyík is jól néz ki, és végre nem hal meg a gonosz a film végén, el sem hiszem, hogy ezt is megéltem egy Pókember filmben.
Nem szaporítom tovább a szót, annyit azért nem lehet róla írni mert nem egy mély film, de nagyon tetszett. Bár azt meg kell jegyeznem, hogy fogadni mertem volna, hogy James Horner a zeneszerző, amikor meghallottam a film alatt a TITANIC ZENÉJÉT. A stáblistát böngészve be is bizonyosodott. Elképesztően kamu az emberünk. De ezen kívül sem éreztem túl erősnek a muzsikát.
A világot nem váltja meg, de nem is az a célja. Ajánlom mindenkinek.

Szerk: és Emma Stone szinkronhangját agyon kéne lőni, nem tudom, ki volt az.
8/10

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A legjobb dobás
Első hallásra tuti mindenkinek az ugrik be, kiscsávó középiskola/egyetem ő a legbénább jön valami misztikus cipő aztán ő lesz a legjobb
Hát nem ilyen bugyutaság.
Remek sportfilm, kosárlabdáról szól.
Kicsit Carter edző beütése van, de ez ugye 86os film.
Norman Dale (Gene Hackman) megérkezik kisváros középiskolás csapat (64 tanulója van a sulinak és az elején 5en vannak a kosárcsapatban majd később se sokkal többen
), eddig főiskolán volt edző majd ott leütötte az egyik játékosát és eltiltották minden főiskolai csapattól 12 évvel később csöppenünk bele ahogy edző lesz.Indiana a helyszín ez azért fontos, mert az ottaniak a mai napig imádják a kosárlabdát, s úgy tartják az a játék bölcsője.Mindenki utálja az új idegent blabla, végén persze eljutnak az állami döntőbe és nyernek.
De abszolút tele van értékes dolgokkal, apa-fia kapcsolat egy mellékszálban, szerelmi vonala, meg hát ugye alapból a hogyan alakul kis egy kis közösség.
A film igaz történet alapján készült de persze vannak változások:
http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/hoosiers.php
7/10 sok új dolog nincs benne, de szép történet, s aki szereti a sportfilmeket jó kikapcsolódás.
Első hallásra tuti mindenkinek az ugrik be, kiscsávó középiskola/egyetem ő a legbénább jön valami misztikus cipő aztán ő lesz a legjobb

Remek sportfilm, kosárlabdáról szól.
Kicsit Carter edző beütése van, de ez ugye 86os film.
Norman Dale (Gene Hackman) megérkezik kisváros középiskolás csapat (64 tanulója van a sulinak és az elején 5en vannak a kosárcsapatban majd később se sokkal többen

De abszolút tele van értékes dolgokkal, apa-fia kapcsolat egy mellékszálban, szerelmi vonala, meg hát ugye alapból a hogyan alakul kis egy kis közösség.
A film igaz történet alapján készült de persze vannak változások:
http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/hoosiers.php
7/10 sok új dolog nincs benne, de szép történet, s aki szereti a sportfilmeket jó kikapcsolódás.

- davi10
- Llegenda del Barça
Borotvaélen
Szórakoztató volt, tetszett, izgalmas is volt valamilyen szinten, de túl sok kiemelkedőt nem nyújtott.
És a csajnak akkora kannái vannak, hogy .....
7/10
Szórakoztató volt, tetszett, izgalmas is volt valamilyen szinten, de túl sok kiemelkedőt nem nyújtott.
És a csajnak akkora kannái vannak, hogy .....

7/10

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
A csodálatos Pókember
Jó féle
Engem könnyen meglehet venni egy jó képregény adoptációval. És ez ismét sikerült.
Számomra a Batman mindent visz. Utána a Bosszúállók következik ami tényleg egy nagyon jól összerakott film volt. Aztán jön a Pókember. Anno a 2002-es filmet heti rendszerességgel néztem meg, mert nagyon tetszett. A folytatását már csak 2-3x láttam, míg a 3. részt 1x... az egy igazi trágya film lett.
Emellett ugye van Vasember, Amerika kapitány, Hulk, Zöld lámpás, Thor (csak a közel múltból) Ezek mind nézhetőek, de ezeket nálam túlszárnyalta jóval ez a film.
Sajna nem jártam még nagyon utána a dolgoknak a Pókemberrel kapcsolatban és elég hiányosak az ismereteim. Csak a rajzfilmből és a mostani filmekből vannak ismereteim.
A film több kérdést is felvetett.
Annyit tudunk, hogy egy tudományos kiállításon csípte meg egy sugárfertőzött pók Petert. DE ez konkrétan hol történt? Mert itt Connors jelen volt azaz a Lizard. A régi filmben egyáltalán nem. Más körítést kapott az egész.
Elméletileg a Pókember kissé vicces figura. Szeretett szórakozni az "áldozataival" Ezt a rajzfilmben is láthattuk. És ebben is nagyon jól hozta ezt az alakítást. Ellenben a régivel. Ott kissé merev volt Peter.
A következő kérdés, hogy hol ölték meg a nagybácsiját? A régiben kirángatták a kocsiból és lelőtték. Itt az utcán sétált és szembe találkozott a gyilkossal aki elejtette a fegyvertét, majd egy kis bunyó után lelőtte. Itt nem volt ketrec harc. A régiben igen. Persze nem is azt akartam látni amit a régiben csak ezek új körítést adtak az egésznek.
Nagyon nem akarom összehasonlítani az újat a régivel, mert az teljesen más stílusban mutatta be a Pókembert. De szerintem ez sokkal jobban hasonlított az eredeti pókemberhez. Garfield nem volt rossz a szerepben. És külön örülök annak (nem spoiler mert előzetesekből tudni lehetett), hogy Gwen Stacy-t rakták bele Mary-Jane helyett. Ő ugye az első csaja volt, akit később a Goblin megölt
A filmnek egész jó hangulata volt. Tipikus Marvel hangulat áradt belőle. Az ellenfele a Lizard nagyon jól ki volt dolgozva. Viszont pár jelenetet kiszedtem volna a filmből mert elég gagyira sikerültek. 1-2 helyen a CGI is gyenge volt, de a többségben jól megoldották.
A történetet nagyon jól felvezették, szinte az egész filmen keresztül. Egyértelmű a folytatás, de ez várható is volt. A VÉGÉN NE GYERTEK KI A MOZIBÓL MERT VAN PLUSZ JELENET!
Külön örültem azoknak a jeleneteknek amikor ...
elárulta, hogy ki is ő valójában.
Egyenlőre ennyi, aztán várom majd az értékeléseket
9/10 (lehet kövezni a pontszám miatt)
Ha már képregények, nagyon várom az új Superman filmet és a Flash filmet is. Ja és persze hónap végén Batmant
Jó féle

Engem könnyen meglehet venni egy jó képregény adoptációval. És ez ismét sikerült.
Számomra a Batman mindent visz. Utána a Bosszúállók következik ami tényleg egy nagyon jól összerakott film volt. Aztán jön a Pókember. Anno a 2002-es filmet heti rendszerességgel néztem meg, mert nagyon tetszett. A folytatását már csak 2-3x láttam, míg a 3. részt 1x... az egy igazi trágya film lett.
Emellett ugye van Vasember, Amerika kapitány, Hulk, Zöld lámpás, Thor (csak a közel múltból) Ezek mind nézhetőek, de ezeket nálam túlszárnyalta jóval ez a film.
Sajna nem jártam még nagyon utána a dolgoknak a Pókemberrel kapcsolatban és elég hiányosak az ismereteim. Csak a rajzfilmből és a mostani filmekből vannak ismereteim.
A film több kérdést is felvetett.
Annyit tudunk, hogy egy tudományos kiállításon csípte meg egy sugárfertőzött pók Petert. DE ez konkrétan hol történt? Mert itt Connors jelen volt azaz a Lizard. A régi filmben egyáltalán nem. Más körítést kapott az egész.
Elméletileg a Pókember kissé vicces figura. Szeretett szórakozni az "áldozataival" Ezt a rajzfilmben is láthattuk. És ebben is nagyon jól hozta ezt az alakítást. Ellenben a régivel. Ott kissé merev volt Peter.
A következő kérdés, hogy hol ölték meg a nagybácsiját? A régiben kirángatták a kocsiból és lelőtték. Itt az utcán sétált és szembe találkozott a gyilkossal aki elejtette a fegyvertét, majd egy kis bunyó után lelőtte. Itt nem volt ketrec harc. A régiben igen. Persze nem is azt akartam látni amit a régiben csak ezek új körítést adtak az egésznek.
Nagyon nem akarom összehasonlítani az újat a régivel, mert az teljesen más stílusban mutatta be a Pókembert. De szerintem ez sokkal jobban hasonlított az eredeti pókemberhez. Garfield nem volt rossz a szerepben. És külön örülök annak (nem spoiler mert előzetesekből tudni lehetett), hogy Gwen Stacy-t rakták bele Mary-Jane helyett. Ő ugye az első csaja volt, akit később a Goblin megölt
A filmnek egész jó hangulata volt. Tipikus Marvel hangulat áradt belőle. Az ellenfele a Lizard nagyon jól ki volt dolgozva. Viszont pár jelenetet kiszedtem volna a filmből mert elég gagyira sikerültek. 1-2 helyen a CGI is gyenge volt, de a többségben jól megoldották.
A történetet nagyon jól felvezették, szinte az egész filmen keresztül. Egyértelmű a folytatás, de ez várható is volt. A VÉGÉN NE GYERTEK KI A MOZIBÓL MERT VAN PLUSZ JELENET!
Külön örültem azoknak a jeleneteknek amikor ...
elárulta, hogy ki is ő valójában.
Egyenlőre ennyi, aztán várom majd az értékeléseket
9/10 (lehet kövezni a pontszám miatt)
Ha már képregények, nagyon várom az új Superman filmet és a Flash filmet is. Ja és persze hónap végén Batmant
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Én a nagy műkedvelő (
) megnéztem az elmúlt 2 napban két új filmet.
Mission Impossible 4 - A fantom protokoll:
Azt kaptam, amit vártam. Akció, akció, akció, meg még egy kis akció, elvétve néhol akcióval és teljesen lehetetlen jelenetekkel. Szeressem az ilyet. Jó volt, tetszett.
Védhetetlen:
Denzel Washington továbbra is az egyik legnagyobb király.
Semmi extra nincs a filmben, de mégis baromi hamar eltelt a 110 perc. Akciójeleneteknek ez sem volt híján, de ebben valamivel reálisabb volt.
Ez is bejött. Bár olyan DW film még nem volt, ami ne tetszene. 
Spoiler:
Kár, hogy a film eleji telefonbeszélgetéstől kezdve egyértelmű, hogy a csávókám lesz a sáros, pedig akkor még nem is tudtam, miről fog szólni a film.
Vajon miért nem vagyok tagja a filmklubbnak?

Mission Impossible 4 - A fantom protokoll:
Azt kaptam, amit vártam. Akció, akció, akció, meg még egy kis akció, elvétve néhol akcióval és teljesen lehetetlen jelenetekkel. Szeressem az ilyet. Jó volt, tetszett.
Védhetetlen:
Denzel Washington továbbra is az egyik legnagyobb király.

Semmi extra nincs a filmben, de mégis baromi hamar eltelt a 110 perc. Akciójeleneteknek ez sem volt híján, de ebben valamivel reálisabb volt.

Spoiler:
Kár, hogy a film eleji telefonbeszélgetéstől kezdve egyértelmű, hogy a csávókám lesz a sáros, pedig akkor még nem is tudtam, miről fog szólni a film.
Vajon miért nem vagyok tagja a filmklubbnak?

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- davi10
- Llegenda del Barça
Jogos, de azért ő mégis csak Megan Fox.Faust írta:
Enkór-->XXX-->rdnezés seeder szerint, és ezt is megoldom.![]()
ON
Tegnap este meg akartam nézni egy tipikus barom vígjátékot, csak kikapcsolódásnak, és erre a filmre jutottam:
Testcsere
Mivel annyira nem nézem a mostani filmeket, mert túl sok jó tapasztalatom nincs velük, és a témát is láttam már vagy 50 filmben, így nem vártam el túl sokat. Azt a nem túl sokat tökéletesen teljesítette a film. Tudtam rajta röhögni, stb.
Aki meg akarja nézni ne várjon túl sokat, de egy agykikapcsoló filmnek mindenképp ajánlható.
7,5/10

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Na, egyet beszélünk mi. Egyébként én jobban szeretem azokat a feldolgozásokat, amikben nincs semmi információ Jokerrről, imádom, mikor mindig más történetet mesél el, mikor a múltjáról kérdezik. Egyébként ha már itt tartunk, a Sötét Lovagban szerintem az összes sztori, amit magáról mesélt, igaz volt. Ez tette őt egy pszichopata állattá. Persze kizárólag csak abban a filmben.Faust írta:
Igazából sokáig a képregényben sem volt semmilyen előtörténet, megőrizendő a misztikumát a karakternek, de a rajongói nyomás miatt a DC "megrendelte", szerencsére minden idők egyik legjobb képregénye kerekedett belőle, a Killing Joke (Alan Moore írta, sóval sejthetitek).
ha lenne sok pénzem, simán megfilmesíteném azt a képregény amatőr berkekben. Imádom.![]()
A filmesítéshez meg sok sikert ( és pénzt ).

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Igazából sokáig a képregényben sem volt semmilyen előtörténet, megőrizendő a misztikumát a karakternek, de a rajongói nyomás miatt a DC "megrendelte", szerencsére minden idők egyik legjobb képregénye kerekedett belőle, a Killing Joke (Alan Moore írta, sóval sejthetitek).Jokerről egy kis helyreigazítás: Róla többféle eredettörténet is kialakult, általában a képregénytől függően. Például csak egyetlen egy történetben hívták Jack Napiernek, a legtöbb sztoriban nem tudjuk meg az eredeti nevét, sem az előéletét nem ismerjük meg, ahogyan a filmben sem.
ha lenne sok pénzem, simán megfilmesíteném azt a képregény amatőr berkekben. Imádom.

Enkór-->XXX-->rdnezés seeder szerint, és ezt is megoldom.1
2
![]()