Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Am sztem szóba jöhet mert nekem régen volt ugyanez a probléma aztán egy kiadós vírusirtás megtette a hatását de persze benne van az is hogy vban vinyó gondok vannak.gekkodan írta:
Bad Sectoros a vinyód. Attól még mert tud másolni, 1-2 cluster nem jó benne. És ilyenkor a windows sem látja a valós adattartalmat és méretet.
A vírus szóba sem jöhet. Ez innen 99%-os bizonyossággal hardware-gond.
Bad Sectoros a vinyód. Attól még mert tud másolni, 1-2 cluster nem jó benne. És ilyenkor a windows sem látja a valós adattartalmat és méretet.Barcaádám írta:hát a helyzet hogy csak a c 29,2 gb és a windows on és a programokon kívül(+játékok mentései,programok cuccai stb) más nincs rajta..
és vinyó tuti nem rossz mert akk rosszul másolna és nem tudna tömöríteni szerintem..
az meg mi h más használja a gépet??![]()
![]()
más meghajtóval probléma egy szál se
a vírusírtó(avast) meg talált 2 trójait de nem a cn hanem a dn
vegyetek új vinyót...ez így elsőre kuka...Barcaádám írta:van egy elég komoly gondom.Egyszerűen a C meghajtómról eltűnik a hely és most ott tartok hogy van olyan hogy nincs hely a c-n..0 bájt...
van amikor valahogy kiküszködtünk egy kis helyet az is eltűnt..
nem nem tudunk mint lemezkarbantartózni, van egy jó kis takarítóprogram(Auslogics) azt is elindítottuk sokszor már de már az se tud mit eltávolítani..már az én felhasználomnak az application data-ját is átmásoltuk másik meghajtóra de akkor is volt 1 gb szabad hely de 2 nap alatt 200 mb lett belőle..
akinek ötlete van, tud segíteni azt kérem segítsen nagyon fontos lenne mert ez nem csak hogy idegesítő de korlátozza is a gépet...
előre is hatalmas köszönet!!
Ctrl-Shift = Messenger Plus "hibernálás". Ez pedig annak a jele szokott lenni. Azért rakták a progiba, hogy mondjuk ha irodába munkaidőben msn-ezel, akkor 1 kombinációval el tudod dugni az összes MSN-ablakot.LM10 írta:http://kepfeltoltes.hu/090915/110462162 ... es.hu_.jpg
A jobb alsó sarokban mindig megjelenik az a kis ikon amit bekarikáztam. De csak akkor, hakilépek a Batman-ből? És ha utána rákattintok akkor bejön az msn logo. Ez miért van így? Am akinek megvan a játék, és van hozzá működő crack-je, annak is a játék indításakor bejön az a kis fekete-fehér ablak a játék mellett?
Ha jó tudom, ez az MSN zárolásának a jele, nekem is van egy két játékom ami után ez történik. Igazából a megoldást én se tudom.LM10 írta:http://kepfeltoltes.hu/090915/110462162 ... es.hu_.jpg
A jobb alsó sarokban mindig megjelenik az a kis ikon amit bekarikáztam. De csak akkor, hakilépek a Batman-ből? És ha utána rákattintok akkor bejön az msn logo. Ez miért van így? Am akinek megvan a játék, és van hozzá működő crack-je, annak is a játék indításakor bejön az a kis fekete-fehér ablak a játék mellett?
Hát, nem kötekedésből, de a Loki meccs legyen most fontosabb:P de élőbe semmi nem közvetíti tudtommal, majd a Loki meccs utána meg a gólösszefoglaló után felvételről nyomatja a Digi... Remélem nem fogom megtudni az eredmény alakulását közbe, mert úgy akarom majd megnézni rendes minőségbePrimitive írta:Hali!
Pécsett sulizom, és nem rég óta vagyok itt, olyan kérdésem lenne, hogy van e olyan kocsma, vagy valami meccsnézős hely, ahol a Barca meccsét adják? Mert az a gáz, hogy mindenki a Loki meccsére van rápörögve, amit valamilyen szinten meg is értek...Viszont szivesebben nézném az Ibra vs. Eto'o csatát..
Nos, aki tud valami ilyen helyett Pécsett, pls írja már be, köszi!
danikaa10 írta:Tudna valaki adni nekem, egy nem torrent oldalt, ahonnan filmeket tudnék letölteni ingyen?
Nmevágom ezeket a beállításokat...a régi routernél csak volt egy illesztő cd-je ott felhasználó és jelszó ami a neté volt és kész...itt meg külön felhasználónév meg jelszó is van a routernek, h belépjek oda a beállításokhozGuardiola írta:A routereket nem kell installálni, mármint a számitógép oprendszere alá, szóval a cd-n található progik inkább firmware updatek lehetnek, vagy egyéb kisegítő soft.LM10 írta:Már előrébb vagyok a router ügyben: a böngészőbe be kellett verni, h 192.168.1.1 és kért egy user namet és egy jelszót. Azt megadtam és bejött a routernek a beállításai:
http://kepfeltoltes.hu/090912/121990515 ... es.hu_.jpg
Már lenyomtam egy quick installt is, meg csinálgattam beállításokat is, de még mindig nemjó...mi lehet itt a gond?
A gond amiért nem megy a routerrel a neted lehet pl. az is, hogy a szolgáltatód mac-addresst ellenőriz, emiatt meg kell próbálni klónozni a hálókártyád mac addressét, hogy a routernek is legyen ugyanaz.
Ha ez nem oldja meg a problémát akkor a szolgáltatódtól függően kell egyéb beállításokat alkalmazni a routeren.
Ilyen lehet WAN-nál Dynamic Ip, Static Ip PPoE stb.
Dynamicnál Mac addresst klónozás segíthet.
Staticnál -ip-t kell beállítani ,ezt abban az esetben ha a szolgáltatód fix ip-t adott. Ha igen a szerződésen rajta lesz esetleg a Local Area Connection/Properties/TCP-ip -nél meg tudod nézni hogy van-e beállítva fix ip. Ha van akkor azt át kell másolni a routerbe valamin át kell állítani automatikra mert akkor a gép új belső ip-t kap amit a router oszt ki neki.
PPoE - itt felhasználónevet és jelszavat kell megadni.
A fenti három a legelterjedtebb. Nézd meg a szerződésed hátha kapsz valami infót, hogy melyiket használja a szolgáltatód és aszerint állítsd be.
A routereket nem kell installálni, mármint a számitógép oprendszere alá, szóval a cd-n található progik inkább firmware updatek lehetnek, vagy egyéb kisegítő soft.LM10 írta:Már előrébb vagyok a router ügyben: a böngészőbe be kellett verni, h 192.168.1.1 és kért egy user namet és egy jelszót. Azt megadtam és bejött a routernek a beállításai:
http://kepfeltoltes.hu/090912/121990515 ... es.hu_.jpg
Már lenyomtam egy quick installt is, meg csinálgattam beállításokat is, de még mindig nemjó...mi lehet itt a gond?
Milyen kicsi a világ, én is dabasi vagyokcsababarca írta:Ez komoly kérdés?Perrero írta:Tud valaki olyan sparról, ahol a cigis izé az még a pénztárnál van, nem pedig "arrébb"![]()
nálunk Dabason egyébként a pénztárnál van...legalábbis a hét elején még ott volt.
Ez komoly kérdés?Perrero írta:Tud valaki olyan sparról, ahol a cigis izé az még a pénztárnál van, nem pedig "arrébb"