Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
gergo9
Director del Fútbol

2009.09.16. 15:39:15

gekkodan írta:
Bad Sectoros a vinyód. Attól még mert tud másolni, 1-2 cluster nem jó benne. És ilyenkor a windows sem látja a valós adattartalmat és méretet.

A vírus szóba sem jöhet. Ez innen 99%-os bizonyossággal hardware-gond.
Am sztem szóba jöhet mert nekem régen volt ugyanez a probléma aztán egy kiadós vírusirtás megtette a hatását de persze benne van az is hogy vban vinyó gondok vannak.
Esetleg egy teljes formázás megteheti hatását (nem gyorsformázás hanem a normál) mert az elvileg megjelöli hogy melyik szektor használhatatlan és az OS sem meg te sem fogod tudni használni de működőképes lesz. Mentsd le adataid vmire aztán próbáld meg ezt ha nem műkszik akkor tényleg kuka :) :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.09.16. 15:40:40-kor.
socio66

2009.09.16. 15:32:49

[quote="Perrero a fifa topikban"][/quote]
Nem,nem ez a probléma,de azért kösz,hogy leírtad.
Egyébként,ha már itt tartunk,kifejtem a problémát,hátha valaki tud segíteni.
Szóval;
letöltöttem az egyik régebbi msn-t,feltelepítettem,bejelentkezésnél kiírja,hogy van már újabb változat,telepíti-e,mondom ja.
Eddig oké,máskor is így csinálom.
De utána hibát jelez.
Ha pedig a legújabb msn-t próbálom letölteni,akkor írja,hogy le kellene tölteni valami windows live dolgot,amihez ad oldalt is,azt azonban nekem nem hozza be.
http://download.live.com/?sku=messenger
ezt az oldalt adja be,innen kellene letölteni a cuccot és itt,ha rámegyek a 'letöltés'-re jobb oldalt,akkor nem hoz be semmit.
Ötletek?
Ez valami böngészőhiba?
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.15. 20:14:06

Barcaádám írta:hát a helyzet hogy csak a c 29,2 gb és a windows on és a programokon kívül(+játékok mentései,programok cuccai stb) más nincs rajta..

és vinyó tuti nem rossz mert akk rosszul másolna és nem tudna tömöríteni szerintem..

az meg mi h más használja a gépet?? :-k :-k
más meghajtóval probléma egy szál se

a vírusírtó(avast) meg talált 2 trójait de nem a cn hanem a dn
Bad Sectoros a vinyód. Attól még mert tud másolni, 1-2 cluster nem jó benne. És ilyenkor a windows sem látja a valós adattartalmat és méretet.

A vírus szóba sem jöhet. Ez innen 99%-os bizonyossággal hardware-gond.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.09.15. 20:13:54

Pálinkás jó estét mindenkinek!

Krojf kománknak kellene kiírnom nagyon várt zenéit, azok közül is azokat, amelyeket csak digitálisan lehetett megszerezni. Érthető okokból nem silány minőségű cd-lemezre szeretné kiíratni, amihez nekem is segítségre lene szükségem. Audio lemez készítéséhez volna valami extra lemez, vagy egy drágább sony is megteszi?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.09.15. 20:10:54

hát a helyzet hogy csak a c 29,2 gb és a windows on és a programokon kívül(+játékok mentései,programok cuccai stb) más nincs rajta..

és vinyó tuti nem rossz mert akk rosszul másolna és nem tudna tömöríteni szerintem..

az meg mi h más használja a gépet?? :-k :-k
más meghajtóval probléma egy szál se

a vírusírtó(avast) meg talált 2 trójait de nem a cn hanem a dn
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
soadroli
Llegenda del Barça

2009.09.15. 20:01:48

[quote="Barcaádám"][/quote]
Szerintem egy komoly vírusírtót indíts el...lehet hogy mások is használják azt a gépet...(nem családtagokra gondolok :lol: ) :wink:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.15. 19:57:55

Barcaádám írta:van egy elég komoly gondom.Egyszerűen a C meghajtómról eltűnik a hely és most ott tartok hogy van olyan hogy nincs hely a c-n..0 bájt...

van amikor valahogy kiküszködtünk egy kis helyet az is eltűnt..

nem nem tudunk mint lemezkarbantartózni, van egy jó kis takarítóprogram(Auslogics) azt is elindítottuk sokszor már de már az se tud mit eltávolítani..már az én felhasználomnak az application data-ját is átmásoltuk másik meghajtóra de akkor is volt 1 gb szabad hely de 2 nap alatt 200 mb lett belőle..

akinek ötlete van, tud segíteni azt kérem segítsen nagyon fontos lenne mert ez nem csak hogy idegesítő de korlátozza is a gépet...

előre is hatalmas köszönet!!
vegyetek új vinyót...ez így elsőre kuka... :(

Yaya Touré - a szikla.

Barcaádám
Capitá del Barça

2009.09.15. 19:55:31

van egy elég komoly gondom.Egyszerűen a C meghajtómról eltűnik a hely és most ott tartok hogy van olyan hogy nincs hely a c-n..0 bájt...

van amikor valahogy kiküszködtünk egy kis helyet az is eltűnt..

nem nem tudunk mint lemezkarbantartózni, van egy jó kis takarítóprogram(Auslogics) azt is elindítottuk sokszor már de már az se tud mit eltávolítani..már az én felhasználomnak az application data-ját is átmásoltuk másik meghajtóra de akkor is volt 1 gb szabad hely de 2 nap alatt 200 mb lett belőle..

akinek ötlete van, tud segíteni azt kérem segítsen nagyon fontos lenne mert ez nem csak hogy idegesítő de korlátozza is a gépet...

előre is hatalmas köszönet!!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.15. 18:25:38

LM10 írta:http://kepfeltoltes.hu/090915/110462162 ... es.hu_.jpg

A jobb alsó sarokban mindig megjelenik az a kis ikon amit bekarikáztam. De csak akkor, hakilépek a Batman-ből? És ha utána rákattintok akkor bejön az msn logo. Ez miért van így? Am akinek megvan a játék, és van hozzá működő crack-je, annak is a játék indításakor bejön az a kis fekete-fehér ablak a játék mellett?
Ctrl-Shift = Messenger Plus "hibernálás". Ez pedig annak a jele szokott lenni. Azért rakták a progiba, hogy mondjuk ha irodába munkaidőben msn-ezel, akkor 1 kombinációval el tudod dugni az összes MSN-ablakot.

Katt rá 2x :wink:

Yaya Touré - a szikla.

danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.15. 18:20:56

LM10 írta:http://kepfeltoltes.hu/090915/110462162 ... es.hu_.jpg

A jobb alsó sarokban mindig megjelenik az a kis ikon amit bekarikáztam. De csak akkor, hakilépek a Batman-ből? És ha utána rákattintok akkor bejön az msn logo. Ez miért van így? Am akinek megvan a játék, és van hozzá működő crack-je, annak is a játék indításakor bejön az a kis fekete-fehér ablak a játék mellett?
Ha jó tudom, ez az MSN zárolásának a jele, nekem is van egy két játékom ami után ez történik. Igazából a megoldást én se tudom. :roll:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.09.15. 18:19:05

http://kepfeltoltes.hu/090915/110462162 ... es.hu_.jpg

kennyke04
Entrenador del Barça

2009.09.14. 18:15:13

Primitive írta:Hali!

Pécsett sulizom, és nem rég óta vagyok itt, olyan kérdésem lenne, hogy van e olyan kocsma, vagy valami meccsnézős hely, ahol a Barca meccsét adják? Mert az a gáz, hogy mindenki a Loki meccsére van rápörögve, amit valamilyen szinten meg is értek... :roll: Viszont szivesebben nézném az Ibra vs. Eto'o csatát..

Nos, aki tud valami ilyen helyett Pécsett, pls írja már be, köszi!
Hát, nem kötekedésből, de a Loki meccs legyen most fontosabb:P de élőbe semmi nem közvetíti tudtommal, majd a Loki meccs utána meg a gólösszefoglaló után felvételről nyomatja a Digi... Remélem nem fogom megtudni az eredmény alakulását közbe, mert úgy akarom majd megnézni rendes minőségbe :?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Primitive
Entrenador del Barça

2009.09.14. 18:01:15

Hali!

Pécsett sulizom, és nem rég óta vagyok itt, olyan kérdésem lenne, hogy van e olyan kocsma, vagy valami meccsnézős hely, ahol a Barca meccsét adják? Mert az a gáz, hogy mindenki a Loki meccsére van rápörögve, amit valamilyen szinten meg is értek... :roll: Viszont szivesebben nézném az Ibra vs. Eto'o csatát..

Nos, aki tud valami ilyen helyett Pécsett, pls írja már be, köszi!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
lui1698
Llegenda del Barça

2009.09.14. 14:43:19

danikaa10 írta:Tudna valaki adni nekem, egy nem torrent oldalt, ahonnan filmeket tudnék letölteni ingyen?

www.pirateclub.hu
http://eastside.protect.hu/
http://forum.dwportal.hu/
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.14. 14:34:00

Tudna valaki adni nekem, egy nem torrent oldalt, ahonnan filmeket tudnék letölteni ingyen?
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.09.13. 14:01:54

Guardiola írta:
LM10 írta:Már előrébb vagyok a router ügyben: a böngészőbe be kellett verni, h 192.168.1.1 és kért egy user namet és egy jelszót. Azt megadtam és bejött a routernek a beállításai:

http://kepfeltoltes.hu/090912/121990515 ... es.hu_.jpg

Már lenyomtam egy quick installt is, meg csinálgattam beállításokat is, de még mindig nemjó...mi lehet itt a gond? :?
A routereket nem kell installálni, mármint a számitógép oprendszere alá, szóval a cd-n található progik inkább firmware updatek lehetnek, vagy egyéb kisegítő soft.
A gond amiért nem megy a routerrel a neted lehet pl. az is, hogy a szolgáltatód mac-addresst ellenőriz, emiatt meg kell próbálni klónozni a hálókártyád mac addressét, hogy a routernek is legyen ugyanaz.
Ha ez nem oldja meg a problémát akkor a szolgáltatódtól függően kell egyéb beállításokat alkalmazni a routeren.
Ilyen lehet WAN-nál Dynamic Ip, Static Ip PPoE stb.

Dynamicnál Mac addresst klónozás segíthet.
Staticnál -ip-t kell beállítani ,ezt abban az esetben ha a szolgáltatód fix ip-t adott. Ha igen a szerződésen rajta lesz esetleg a Local Area Connection/Properties/TCP-ip -nél meg tudod nézni hogy van-e beállítva fix ip. Ha van akkor azt át kell másolni a routerbe valamin át kell állítani automatikra mert akkor a gép új belső ip-t kap amit a router oszt ki neki.
PPoE - itt felhasználónevet és jelszavat kell megadni.

A fenti három a legelterjedtebb. Nézd meg a szerződésed hátha kapsz valami infót, hogy melyiket használja a szolgáltatód és aszerint állítsd be.
Nmevágom ezeket a beállításokat...a régi routernél csak volt egy illesztő cd-je ott felhasználó és jelszó ami a neté volt és kész...itt meg külön felhasználónév meg jelszó is van a routernek, h belépjek oda a beállításokhoz :?
martin120
Jugador del Barça

2009.09.13. 13:31:36

Amikor meg akarom nyitni a dokumentumokban a downloads mappát mindig valami ír ki: http://www.kepfeltolto.net/viewer.php?f ... 6wwfi5.jpg

Vedd ki az animált userbarodat!
S.
Guardiola
Capitá del Barça

2009.09.13. 01:06:55

LM10 írta:Már előrébb vagyok a router ügyben: a böngészőbe be kellett verni, h 192.168.1.1 és kért egy user namet és egy jelszót. Azt megadtam és bejött a routernek a beállításai:

Már lenyomtam egy quick installt is, meg csinálgattam beállításokat is, de még mindig nemjó...mi lehet itt a gond? :?
A routereket nem kell installálni, mármint a számitógép oprendszere alá, szóval a cd-n található progik inkább firmware updatek lehetnek, vagy egyéb kisegítő soft.
A gond amiért nem megy a routerrel a neted lehet pl. az is, hogy a szolgáltatód mac-addresst ellenőriz, emiatt meg kell próbálni klónozni a hálókártyád mac addressét, hogy a routernek is legyen ugyanaz.
Ha ez nem oldja meg a problémát akkor a szolgáltatódtól függően kell egyéb beállításokat alkalmazni a routeren.
Ilyen lehet WAN-nál Dynamic Ip, Static Ip PPoE stb.

Dynamicnál Mac addresst klónozás segíthet.
Staticnál -ip-t kell beállítani ,ezt abban az esetben ha a szolgáltatód fix ip-t adott. Ha igen a szerződésen rajta lesz esetleg a Local Area Connection/Properties/TCP-ip -nél meg tudod nézni hogy van-e beállítva fix ip. Ha van akkor azt át kell másolni a routerbe valamin át kell állítani automatikra mert akkor a gép új belső ip-t kap amit a router oszt ki neki.
PPoE - itt felhasználónevet és jelszavat kell megadni.

A fenti három a legelterjedtebb. Nézd meg a szerződésed hátha kapsz valami infót, hogy melyiket használja a szolgáltatód és aszerint állítsd be.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.09.13. 00:27:13

csababarca írta:
Perrero írta:Tud valaki olyan sparról, ahol a cigis izé az még a pénztárnál van, nem pedig "arrébb" :?:
Ez komoly kérdés? :D

nálunk Dabason egyébként a pénztárnál van...legalábbis a hét elején még ott volt.
Milyen kicsi a világ, én is dabasi vagyok :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
kudu
Entrenador del Barça

2009.09.12. 22:45:42

Tervben van, hogy lehet elkezdek blogot írni.
Általában magamról, de a legtöbb szerintem úgy is fociról fog szólni.

Olyat szeretnék, ami ingyenes, és elég stabil, megbízható.

Milyet tudnátok ajánlani?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.09.12. 20:52:12

Perrero írta:Tud valaki olyan sparról, ahol a cigis izé az még a pénztárnál van, nem pedig "arrébb" :?:
Ez komoly kérdés? :D

nálunk Dabason egyébként a pénztárnál van...legalábbis a hét elején még ott volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LM10
Director del Fútbol

2009.09.12. 20:46:30

Már előrébb vagyok a router ügyben: a böngészőbe be kellett verni, h 192.168.1.1 és kért egy user namet és egy jelszót. Azt megadtam és bejött a routernek a beállításai:

Válasz küldése