Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kiírásskadi írta:helló!
tud valaki coopban játszható "lövöldözös"
játékot xbox360ra?
és ha azt is el tudnátok mesélni részletesen , hogy lehet kiírni,
hogy müködjön is, az maga lenne a gyönyör
(pls ne:a google a barátod... próbáltam)
Nod32, szerintem ez jelenleg a legjobbPerrero írta: nem nagyon használok vírusírtót -arra is jöhetnek tippek
ez nem megoldás?skadi írta:helló!
tud valaki coopban játszható "lövöldözös"
játékot xbox360ra?
és ha azt is el tudnátok mesélni részletesen , hogy lehet kiírni,
hogy müködjön is, az maga lenne a gyönyör
(pls ne:a google a barátod... próbáltam)
Szerintem is felesleges ilyet rendelni, fogod anyukád/barátnőd harisnyáját abból levágsz aztán simán jó aztán az meg megvan fillérekből egy nike pipáért én biztosan nem adnék ki annyi pénztLM10 írta:Srácok! Tud valaki olyan oldalt, ahol ijesmi "hajpántot" lehet rendelni...csak ez gumiból van..
kudu írta:Tudom, biztos volt már ez a kérdés[size=0](de nem dob rá ki semmit a kereső)[/size], de mondjatok már egy olyan progit, amivel úgy tudok lementeni youtube-os videót, hogy akár videóként, akár mp3-ként le tudjam menteni jó minőségben.
Előre is köszi!
(ctrl) + (+)Predator írta:Sziasztok!
Na hát az a helyzet,hogy valamit félrenyomtam,mert azóta,mióta történt akárhányszor megnyitom az oldalt minden sokkal kisebb...a betűk,az ikonok,a képek,a szövegek,minden...tudja esetleg valaki,hogy hogy lehetne visszaállítani vagy mindenkinél ilyen?
Köszi!
Asszem Alt Gr/Ctrl és egéren görgő kombóvalPredator írta:Sziasztok!
Na hát az a helyzet,hogy valamit félrenyomtam,mert azóta,mióta történt akárhányszor megnyitom az oldalt minden sokkal kisebb...a betűk,az ikonok,a képek,a szövegek,minden...tudja esetleg valaki,hogy hogy lehetne visszaállítani vagy mindenkinél ilyen?
Köszi!