Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudod az ilyen tipusú filmek kellenek a népnek, legalábbis nekem.Csak mozisan van fent, már pár hete. De én valahogy nem csípem ezeket az erőltetett vígjátékokat, bár megnézem.
Talán nem is a vígjáték a legjobb szó ezekre a filmekre, a bugyuta sokkal találóbb.
Csak mozisan van fent, már pár hete. De én valahogy nem csípem ezeket az erőltetett vígjátékokat, bár megnézem.FtcSikiHun írta:Ne pazarold az időt. Biztos, hogy még sehol sincs fent.ozsimiki írta:
nah, utánanézek,aztán jelentkezek.
Valljuk be őszintén Ed Wood rendezőnek is borzalmasan rossz volt,és forgatókönyvírónak is. Sajnálatos módon erről hajlamos vagyok elfeledkezni,valószínűleg a Tim Burton film miattFaust írta:Délután a hőségtől és az unalomtól szenvedve sikerült végignéznem a Filmboxon a 9-es terv a világűrből c. parádésan [auto_cenzúra] remekművet.A szándékosan zs kategóriás szinkron is hatalmasatdobott rajta, tényleg elképzelhetetlenül rossz a cucc. Párszor azért felröhögtem, de asszem ez az első film, amire imdb-n egy jó nagy egyest dobtam.
9/10ozsimiki írta:És ez neked nem elég?Kash írta: Itt egy előzetes, csakhogy tudjátok, mire gondolok.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=s2hHYlCl_tQEz alapján már akár pontozhatnád is, sőt nagyobb élmény így, mintha megnézed.
szerk:
még nem beszerezhető, legalábbis leghíresebb magyar oldalon nincs fent még.
Ne pazarold az időt. Biztos, hogy még sehol sincs fent.ozsimiki írta:
És ez neked nem elég?Kash írta: Itt egy előzetes, csakhogy tudjátok, mire gondolok.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=s2hHYlCl_tQ
Ezt addig vártam, h jöjjön a "boltba", amíg teljesen elfeledkeztem róla. Már jön is lefeléDeus írta:Detachment
A villám nekem nagy kedvenc volt anno.P.U.Y.O.L. írta: de biztos vagyok benne, hogy ha valaki most látná először, akkor nem tetszene neki. Ilyenek pl. a Barbár fivérek, Labirintus (David Bowie-val), A Villám, Darkmen és még lehetne sorolni...
Ezeket látta valaki?
Én végig szakadtam rajta,pedig egy héten belül kétszer is megnéztem és másodikra is ütöttvisca el barca írta:talán mert nem vígjáték?gergo9 írta:
Nah nekem ugyanez az intácsáblesszel kb mindenhonnan ez folyik év filmje stb, én szerintem meg jóindulattal sem közepes amin talán ha egyszer elmosolyodtam.
talán mert nem vígjáték?gergo9 írta:Nah nekem ugyanez az intácsáblesszel kb mindenhonnan ez folyik év filmje stb, én szerintem meg jóindulattal sem közepes amin talán ha egyszer elmosolyodtam.Faust írta:Jó, szerintem meg a Keresztapa egy elnyújtott, fájdalmasan dögunalmas szappanopera, amit mindenkinek kötelezően és feltétel nélkül imádnia kell, mert szent és sérthetetlen, aki véletlen mást mond róla, az egy idióta és nem kell vele szóba állni többet - ettől még az értékeit maximálisan elismerem, kár vitázni ezen.
Nah nekem ugyanez az intácsáblesszel kb mindenhonnan ez folyik év filmje stb, én szerintem meg jóindulattal sem közepes amin talán ha egyszer elmosolyodtam.Faust írta:Jó, szerintem meg a Keresztapa egy elnyújtott, fájdalmasan dögunalmas szappanopera, amit mindenkinek kötelezően és feltétel nélkül imádnia kell, mert szent és sérthetetlen, aki véletlen mást mond róla, az egy idióta és nem kell vele szóba állni többet - ettől még az értékeit maximálisan elismerem, kár vitázni ezen.