Batman maraton Vol. 7
Batman (1943)
Egy 15 részes film sorozat, mely a legelső Batman film volt a filmvásznon. 4 évvel az első képregény után már megfilmesítették. Fura lehetett akkoriban képregényhősöket látni a moziban.
Hangulatban verte az 1966-os filmet. A fekete-fehér színek sokat segítettek ebben. Gotham cityhez mindig is a sötét színek illettek.
Viszont nagyon unalmas volt. átlagban 18 percesek voltak a részek. (+ - 1-2 perc.) Nem sok minden történt, ha meg igen akkor azt az utolsó 2 percre hagyták ott mindig bunyó volt. Robin egy senki volt.... folyamat bezúzták, bár Batman sem volt az a verőlegény. Sokkal többet szerepelt Bruce és Dick, mint Batman és Robin.
A főellenség itt még nem Joker vagy a többi ismert ellenfél volt, hanem egy Japán emberke aki Zombikat csinált az emberekből egy gép segítségével, majd a saját akarata szerint irányította őket. Végül a saját csapdájába lelte halálát a krokodilok között
Összességében nem bántam meg, hogy megnéztem, mert imádom Batman mint képregényhőst és kíváncsi voltam a kezdetekre is.
5/10
Viszont az 1949-es 15 részes sorozatot kihagyom, mert nagyon gyenge minőségben tudtam csak beszerezni... és így feleslegesnek tartom a megtekintését.
És akkor következhet Nolan