2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De, 100!Fecooo írta: ha jól tudom Dario Srna volt,de nem 100...
okés...kösziFecooo írta:ha jól tudom Dario Srna volt,de nem 100...2barcafan2 írta:Ezt a topikot érzem a legmegfelelőbbnek arra hogy megkérdezzem: Nem tudja valaki hogy a tegnapi meccsen hogy hívták azt a játékost aki összefejelt messivel???...
ha jól tudom Dario Srna volt,de nem 100...2barcafan2 írta:Ezt a topikot érzem a legmegfelelőbbnek arra hogy megkérdezzem: Nem tudja valaki hogy a tegnapi meccsen hogy hívták azt a játékost aki összefejelt messivel???...
köszi a tippet így már műxikFecooo írta:
nekem anno a motorolám csinált ilyesmit...
próbáld meg úgy, h a szám elé beírod a +36(3-2-7)0-at (értelemszerűen, amelyikről szó van)
néhány telefon nem ismeri fel a nevet, ha nincs előtte a megfelelő azonosító.
pl én 30-as vagyok és megszokott, h ha olyan vkit akarok beírni a telókönyvbe, aki szintén 30-as akkor nem kell a 0630-at a szám elé rakni. ez sok telónál műxik, viszont vannak kivételek. egyszerűen írd elé vagy a 06x0-et, vagy a +36x0-et, sztem ez lesz a megoldás
torrentkiller írta:Sziasztok
pár hete vettem egy samsung s5230as telót, de csak most érek rá vele bíbelődni. Na szóval elég zavaró, hogy ha hívnak csak a számot írja ki, pedig benn van a névjegyzékben az illető. Hiába állítom be hogy mutassa a hívó adatait, akkor is csak a szám jelenik meg, a név nem.
Na szóval ha valakinek van valami ötlete akkor az ossza meg velem is.
kössz előre is....
http://www.barcaloco.com/roster/Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Nem ismer valamelyőtök egy oldalt, ahol meg lehetne nézni a csapat játékosainak "igazolványképét"???
Minden szezon előtt készül mindenkiről hivatalos fotó, de én csak az utóbbi egy-két szezonban készülteket találom. A 2004-2005-ös és a 2005-2006-os kellene nagyon!
Előre is köszönöm a segítséget!!
"A Barcelonát szépen sallangmentesen húzták ki, most a Real Madrid után egy kicsit turkálni kellett..."skadi írta:aztán az aktívban elemzik is felvételröl...
komolyság van
élöben asszem a digisport, és a tv2netes változataCsoka írta:Nem tudja vki hogy a BL sorsolást melyik csatorna nyomatja?