hank1ee írta:Capon írta:
Megnézném azt a találkozást meg beszélgetést amit egy sorozatgyilkossal fojtatnátok
Igazi egysoros lenne, jaj ne könyörgöm ne...
Hát kb. Egyébként aki azt írja, hogy szereti őket, konkrétan kedveli a személyiségüket, vagy csak érdekesnek tartja azt az elmezavart, amiben szenvednek?
értelemszerűen mondjuk a sitten találkoznék velük vagy vmi biztonságos környezetben... annyira bátor nem vagyok
hm, nem tudom, egyszerűen csak érdekelnek. vhogy mindig lekötnek ezek a beteges sztorik, akár valós, akár csak valami fikció és a tévében megy. vannak köztük amugy tényleg beteg állatok (pl gacy aki leginkább kisfiúkat gyilkolászott, aztán elásta a háza alá őket -
az egyetlen dolog amiben bűnösnek vallotta magát, hogy engedély nélküli temetőt üzemeltetett...), egészen normális emberek, akik semmi jelét nem mutatják h szociopaták lennének (pl. bundy), meg van a másik kedvenc kategóriám, a tényleges elmebetegek, mint pl ed gain, aki nem igazán gyilkolászott (asszem' 2 esetet varrtak a nyakába), hanem csak úgy szimplán kiásta a hullákat a temetőben aztán lámpernyőt meg székhuzatot csinált a bőrükből... vagy mondjuk női mellbimbókkal díszített övet
szóval semmi esztelen rajongás (de

), csak úgy egyszerűen lekötnek ezek a sztorik, mindig csíptem az ilyen megdöbbentő dolgokat.
itt egyébként nagyon sok ilyen van, érdemes olvasgatni aki csípi a témát
http://www.sorozatgyilkosok.hu/" target="_blank