Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az szerintem az Inter elleni BL elődöntő előtt volt 2010-ben. Akkor ugye maga a klub is nagyon nagy kampányt nyomott a 3-1 után, hogy igen is meg fognak halni a játékosok a pályán. Azt egy ilyen bátvíhedposzesön szerű buli az egész.visca el barca írta:meg emlékszem vmi olyan avára is amit egy meccs előtt dobtunk be, és mindenkinél egysége volt. de, hogy hol, mikor, a franc se tudja
Hahaha, kötekedsz?visca el barca írta:
abszolút ugyanezt gondolom.
westerngom írta:én ugyanígy látom, gondolom.visca el barca írta:abszolút ugyanezt gondolom.Bob_Marley írta:Mert általában ha valamivel egyetértek akkor minek szóljak hozzá? Ezt soha nem értettem, hogy mi értelme van odaírni, hogy én ugyanígy látom, gondolom. Nagyszerű, ettől nem leszünk okosabbak vagy tágabb perspektívában látni egy adott témakör dolgait.
én ugyanígy látom, gondolom.visca el barca írta:abszolút ugyanezt gondolom.Bob_Marley írta:Mert általában ha valamivel egyetértek akkor minek szóljak hozzá? Ezt soha nem értettem, hogy mi értelme van odaírni, hogy én ugyanígy látom, gondolom. Nagyszerű, ettől nem leszünk okosabbak vagy tágabb perspektívában látni egy adott témakör dolgait.
abszolút ugyanezt gondolom.Bob_Marley írta:Mert általában ha valamivel egyetértek akkor minek szóljak hozzá? Ezt soha nem értettem, hogy mi értelme van odaírni, hogy én ugyanígy látom, gondolom. Nagyszerű, ettől nem leszünk okosabbak vagy tágabb perspektívában látni egy adott témakör dolgait.
Illuvatar volt igen. És a nehezen leírható89 is stimmel.csababarca írta:
Iluvatar volt nem?
Tuti volt ilyen nevű fórumozó, de nem tuti,hogy Deus volt az. De közben megvan, lehet Te rá gondolsz: lluisllach89.
Fernando is régen volt már itt sajna,Charlie, Vito,Drigo, Mikaos, Kalap,sorolhatnám, vannak hiányok sajna.
Bob_Marley írta:
Deus pl nagyon eltűnt, aki nem is Deus volt hanem valami I-betüs.De Illuminasch vagy valami hasonló felhasználóra emlékeztek? Ő is nagyon eltűnt, vagy levproff és sjd is ezer éve nem írt. Persze változik minden, de ha már szóba került akkor pár régi arc hiányzik.
Először is Gratvisca el barca írta:
amugy meglep, hogy majdnem 20.000 hsz-szel ozsi "vezet", pedig nekem sosem tűnt olyan aktívnak. vagy csak kopnak az emlékek![]()
Ezt is most vettem észre és csodálkozok is rajta. Valószínű akkor én szólok hozzá semmitmondóan sokszor.visca el barca írta: amugy bob majdnem 5 éves hátrányban van és ő is közelít a 10.000-hez
Na ezek után próbáld meg beírni azt valakinek ha megkérdezi ugyanezt, hogy "keress utána az Interneten".sziasztok!
új vagyok a forumon és szomuruan vettem tudomasul, hogy csak most fedeztem fel ezt a honlapot (pedig internettel foglalkozom és egész nap a gép elott ülök)
hétvégén adja vmelyik sport csatorna a meccsunket?
VISCA EL BARCA
irigy kutyák vagytok mind. mentek is tiltóra.lui1698 írta:Jó, azért azt hozzá kell tenni, hogy a 10000 nagy része az igazolások topicba írkált 7561 felállásból meg az élőbe beírt kétszavasokból áll.
Bob_Marley írta:Nem szoktam ezt figyelni, de most azért megakadt rajta a szemem. v.e.b gratulálok a 10.000 kommenthez, ez azért egy szép jubileum. Nem sok ember van a fórumon aki ennyiszer hozzászólt semmitmondóan a dolgokhoz.
Nem lennék benne biztos, hogy jól járnál azzal, ha euróba kapnád.Tim írta:Van egy fiatal grafikus leány,aki diplomamunka gyanánt tervezett egy sorozat bankjegyet, egész
pontosan magyar eurókat. Szerintem nagyon jók lettek,ha én lennék az illetékes elvtárs simán rábólintanék,bár attól tartok még a nyugdíjamat sem fogom euróban kapni..Kivéve persze ha arrébb költözöm egy házzal![]()
A bankjegyeket ITT tudjátok megnézni.