Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos megoldják. Ők felkészültek az ilyesmikre ez szinte biztos . Már azért várható volt egy hasonló incidens . Az utóbbi időben elég nagy volt a feszültség az iszlám világ és a "keresztény" ( = USA, Európa ) világ között.visca el barca írta:párizsban nagyon áll a bál. amennyire tudom nézem fél-fél szemmel a két élő közvetítést, remélem nem arról van szó, h szépen elterelik a rendőrök figyelmét, meg mindenki figyelmét aztán jön a nagy bumm.
mondjuk hihetetlen milyen káosz van. a testvérpárt több ezer rendőr vadássza, a bolti lövöldözőknél meg az élőképek szerint több 100 rendőr van... nem ugy tűnnek mint akik uralják a helyzetet...
Nekem szólt, mert mikor úgy kért, hogy kellene..., akkor "rápirítottam" . De úgy látszik továbbra sem értette meg, s maradt a kisfiús sértődöttség.messideco írta:Beszóltál? Örülj magadnak...
P.U.Y.O.L. írta:Nem gondolkodtam rajta egy fél napot, így biztos vannak olyanok, akiket kihagytam. Kíváncsi lennék éppen ezért, hogy másnál ez hogyan áll össze...
Első igazi futballélményemhez köthető mindhárom (2006os VB).zola8787 írta:Ha választhatnál 3 játékost, akik úgymond a kedvenc játékosaid, kiket választanál? Lehet már visszavonult is, a kikötés annyi ,hogy láttad játszani "élőben".
http://lmgtfy.com/?q=empty+camp+nou+video" target="_blankZBarca írta:Nem beszólásnak szántam, csak kéne néhány felvétel a Camp Nouról, amint üres/tele van.
Nem beszólásnak szántam, csak kéne néhány felvétel a Camp Nouról, amint üres/tele van.messideco írta:Beszóltál? Örülj magadnak...
TT írta:Djibril Cissé
Őt sose csíptem. (persze a tudását elismertem, de én olyan listát írtam, akikért rajongtam.)messideco írta: Zidane?
Küldtem egy püt MD.messideco írta:Lehetnél aktívabb, te salas
Van 1 darab ncore-meghívóm. Ha valakit érdekel, küldjön egy postagalambot az e-mail címével