MatyiG írta:Amúgy meg rekordot állítottam, 7 nap alatt hatszor voltam moziban: Gotti, Kutyaparádé, Kszi Simon (ííí, de kínos volt), Felelsz vagy mersz, Sicario 2 és Jurassic World.
És ezek közül melyik volt jó?

Jurassic World: agy nélkül, cgi-t nézni nagyon jó, de 1 iq pontot is felhasználsz, már röhögsz. Példa: létrehozzák a tökéletes ragadozót, aki full okos meg minden (minden dns-e a gyilkolásért van) -> 7 éves kislányt nem tudja elkapni, 10 méterre volt tőle

Megcsinálták az első részből, hogy a dínó fejjel nekimegy az ajtónak, itt nem a sütőajtónak, hanem ilyen ledobó izének, lendületből nekifut és nem törik be a faajtó

és még millió ilyen.
Viszont volt benne egy jelenet amit megkönnyeztem, még a film első harmadából.
Sicario 2: úgy ültem be, hogy nem láttam az első részt

Frankó volt így is, imádom a mexikói határnál lévő helyeket. + a kislány nagyon bomba lesz (nem vagyok pedó hagyjatok

)
Felelsz vagy mersz: agy nélküli ismét, nagyon kevés pénzből csinálták és rengeteget hozott, egyszer otthon érdemes megnézni, többet nem fogod. A végét pedig úgy elcseszték ahogy lehet (szerintem), mert folytatásosra hagyták, de nem lehet folytatni logika szerint

Amúgy fiatalok vannak benne: jóképű majom, csini ribi, csini nem ribi, néger, meleg, ázsai, minden
Kszi Simon: tini gyerek coming out-ja. Amúgy nem volt unalmas, végén még izgultam is

Otthon nézős. A főszereplő srác a Comedy central family-n lévő Melissa & Joey sorozat tinije, szerintem ezzel a filmmel (+ ő volt az egyik gyerek a Jurassic World 1-ben) szépen elkezdte a karrierjét, jó színész már most.
Kutyaparádé: szigorúan otthon, ocsmány cgi pár helyen, néhol vicces (viccek felét kb ellőtték az előzetesekben).
Gotti: na erről nehéz. Nem vagyok oda a maffiózós filmekért, viszont ez megfogott. Nem a maffia életet mutatta be, szimplán Gotti életét (meg a fiáét). Travolta eszméletlen mit játszik, régen láttam ilyen jól színészkedni + a maszkok amiket kapott, fú nagyon komolyak.
Ez amúgy igaz történetet dolgoz fel, New York legnagyobb maffiózója volt ez a John Gotti, hasonlóan csípte a nép, mint Escobar-t, akinek lassan jön filmje, várom

Néhol bevágtak eredeti akkori híradós képeket, videókat, nagyon feldobták ezek a filmet.
Összegzés: igaz sztoris kemény fiúkat / maffiózókat aki csípi akkor ajánlom a Gotti-t moziba + a Jurassic World-öt a látvány miatt.