Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is, lóg is egy a szobám falán, Rivaldo:10 felirattal.palesz77 írta: Ez a kedvenc mezem a régiek közül...
Igazából már régóta semmit, volt egy nagyon rövid időszak, amíg irkáltam cikkeket.messideco írta: A szerkesztők között milyen szerepet töltesz be pontosan?
Persze, divat vagyok én is. Jelenleg épp a Realnak drukkolok, csak gondoltam learatom itt a gratulációkat, hamár régen véletlen beregisztráltam ide.bence-barca írta:Tudom ám, h megbuheráltad a rendszert. Olyan nem létezik, h ilyen régóta Barca szurkoló vagy, elvégre mindenki aki Barcás csak a triplázás óta az! Ne csalj!!
1. Grat!Taibi írta:10 éve az Eurobarcán.![]()
Taibi írta:10 éve az Eurobarcán.![]()
Ez a kedvenc mezem a régiek közül, igen pofásan néz ki, nem bánnék egy hasonlót a közeljövőben majd valamikor - volt is róla szó 1-2 éve emlékeim szerint, de aztán nem lett belőle semmi sajnos. Na mindegy, ezt csak úgy leírtam..Taibi írta:10 éve az Eurobarcán.![]()
Zenetopic, keress visszazola8787 írta:Régebben valaki belinkelt egy olyat, hogy melyik sztárokat hívnád meg a bulidba ha lenne X mennyiségű pénzed. Betudná valaki ezt ismét linkelni?
Valami olyasmi volt, hogy rengeteg híresség mellé volt írva, hogy mennyiért vállalnak bulit.
Vidd ki a tv-tshutterisland írta:13.45 : newcastle - liverpool (digi 1)
15.00 : napoli - as roma (digi 2)
18.00 : bayern - dortmund (eurosport 2)
20.00 : barcelona - celta (sport 1)
sokat leszek szabad levegőn ma délután.
Még jó, hogy nem látszik meg.shutterisland írta:pedig azt hinné az ember, hogy elég neked egy lekváros kenyér egy mandarinnal egész napra, holott hamburger bárakat tolsz be magadba.![]()
Kálvinon a Pár Perc Krumpliban 600 körül van a normál szimpla húsos hambi. Messze van az amerikai minőségtől, de a sima összedobált álhamburgernél szerintem bőven jobb azért.csababarca írta:hát itt azért nem nagyon vannak olcsóbbak, a normál szimpla húsos 900 talán.
Hú ebben jó lennék, ami felülről eltűnik jön körbe az arcomon.PCsabi írta:A Movember egy nemzetközi mozgalom, melynek keretében férfiak egy hónapig növesztik a bajszukat, hogy felhívják a figyelmet a prosztatarák veszélyeire.MQuC írta:Mi az a movember?
shutterisland írta: a hambiról nem fogok vitatkozni, neked van viszonyítási alapod, illetve amcsiban is voltál, én csak a magam szemszögéből közelítettem meg.
főleg azzal van bajom, hogy azok a bazi magas burgerek ehetetlennek tűnnek fizikailag, így is jó, ha nem csúszik szét egy origi burger, nem hogy egy akkora, be se lehet kapni, felesbe venni meg gondolom felesleges, elfelezni nem lehet.
de egyébként annyiban nem vágom a gondolatmenetet, hogy itt a black cabnél meg a többi szuperhambisnál is van gondolom 700-800-900 forintos egyszerűbb hamburger.
akkor az is rossz ?
A Movember egy nemzetközi mozgalom, melynek keretében férfiak egy hónapig növesztik a bajszukat, hogy felhívják a figyelmet a prosztatarák veszélyeire.MQuC írta:Mi az a movember?
Kocsmázás után, fél3-kor azok a legjobbakshutterisland írta:például 200 forintért vettünk helyben sütött, friss pizzaszeleteket
franc se tudja.Meg amúgy is, Budapestről beszélünk,itt más árak vannak,mint a vidéki városokban.
Köszi!La Pulga írta: Én a W35-öt mondanám, habár ott 1500 körül van, de kapsz krumplit meg salátát és a sulinkhoz is közel van. De itt nézelődj: http://varosban.blog.hu/2010/10/15/a_le ... a_toplista" target="_blank
persze,megáll,egy fagyasztott húsos, tesco bucis hambi megáll 400ban is.shutterisland írta:a hambis témához.
a don pepénél is van vagy 2000 forintért prémium burger, venne a halál.
egyrészt el sem tudom képzelni, hogy lehet egy olyan tornyot normálisan enni, másrészt pedig ha már hambi, egy dupla húsos, spéci, fullos hambi 750-nél megáll, abból egy átlagos étvágyú embernek azért egy elég, főleg ha iszik mellé pár deci üdítőt.
Én a W35-öt mondanám, habár ott 1500 körül van, de kapsz krumplit meg salátát és a sulinkhoz is közel van. De itt nézelődj: http://varosban.blog.hu/2010/10/15/a_le ... a_toplista" target="_blankbence-barca írta:Elég a kockulásból!![]()
Új témát vetnék fel vagy inkább csak egy kérdést, azt is pestiektől.
Hol lehet kapni bp-n a legjobb hamburgert, ami a következő kritériumoknak megfelel: 2000ft fölé ne menjen az ára és laktató, ergo nem kapsz egy kis hambit 3 db krumpliszelettel.