Segítség kéne
Lefagyott az Ipod nanom (8G,új fajta) mit tudok tenni?????????? valakinek volt már ilyen???????
Na megoldódott ha valkinek lenne még ilyene akkor nyomja meg a Menü és középső gombot egyszerre.
Na megoldódott ha valkinek lenne még ilyene akkor nyomja meg a Menü és középső gombot egyszerre.
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
mi anak a számnak a címe, aminek ez a refrénje, hogy? : "számomra a barátság a legbiztosabb alap 100 nő elhagyhat az igaz testvér marad"
nagyon fontos lennem de a google nem tud segíteni
nagyon fontos lennem de a google nem tud segíteni

♥fcbarca.♥
-
- Capitá del Barça
Itt megtalálodEtooka írta:Hali,
Az lenne a kérdésem, hogy nem tud-e valaki egy olyan torrentoldalt, ahol le tudom tölteni a Pes 5-öt?
Előre is kösz.

Hali,
Az lenne a kérdésem, hogy nem tud-e valaki egy olyan torrentoldalt, ahol le tudom tölteni a Pes 5-öt?
Előre is kösz.
Előre is kösz.
.
- ..:Poldi:..
- Banner mester
http://www.youtube.com/watch?v=GoCOg8ZzUfghorvimate9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=aXcQCoHN ... re=related
Ennek a videónak a nem tudja eseteleg valaki a benne lévő szám címét és előadóját??Köszi
hatalmas zene

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=aXcQCoHN ... re=related
Ennek a videónak a nem tudja eseteleg valaki a benne lévő szám címét és előadóját??Köszi
Campeones 2009
- Banner mester
én is akartam kérdezni, de beírtam a google-ba, ahogy kezdődik.bojanfan írta:valaki enm tudja mi a címe annak a zenének, ami a dreher reklámba van?
"Tell me, Tell me..."
és tádámmm
http://www.youtube.com/watch?v=zO9I61gYlms

A google fordító szerint a megfejtés:"no pot saltar madridista"ramboatesz írta:Segítség! Csinálni akarok egy pólót, amin Piqué képe van csegevarásítva, alatta megy a 'Ki nem ugrál Madridista' mondat, katalánul. Csak a gáz az, hogy nem tudom ezt katalánul. Ha esetleg vki tudná, az küldje már el! Örökké hálás leszek, sőt, ha kifizeti, neki is megcsináltatom a pólót.
Mivel általában nem 100% a fordítás azért illik fenntartásokkal kezelni..

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A torrent file-okban gyakran (ha nem mindig) van serial, de nem kell letölteni mindent, utorrenten meg lehet oldani, hogy csak az nfo kiterjesztésű lófingot szedd le, akkor meg az lent is van kb fél perc alatt, abban meg benne van a serial.bali 15 írta:Amúgy egy játékhoz kell (Transformers2). Az öcsémnek kell. Itt rinyál hogy csináljak valamit.. Azt hiszed nem tettem meg azt amit mondtál?
.
De csak ilyen torrent warez oldalak jöttek ki ahol le kellene tölteni a teljes játékot....

-
- Barça C
Segítség! Csinálni akarok egy pólót, amin Piqué képe van csegevarásítva, alatta megy a 'Ki nem ugrál Madridista' mondat, katalánul. Csak a gáz az, hogy nem tudom ezt katalánul. Ha esetleg vki tudná, az küldje már el! Örökké hálás leszek, sőt, ha kifizeti, neki is megcsináltatom a pólót.
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
Tessék:
EH35-CXC3-636C-1P11-EE42
És kellemes játékot
EH35-CXC3-636C-1P11-EE42
És kellemes játékot

Amúgy egy játékhoz kell (Transformers2). Az öcsémnek kell. Itt rinyál hogy csináljak valamit.fcbarca0827 írta:Mihez kell?bali 15 írta:Srácok tudtok egy olyan oldalt ahol lehet serialt, cd kulcsot találni.
A serials.ws-en kívül?
Egyébként én úgy szoktam, hogy beírom annak a bizonyos dolognak a címét + hogy serial, vagy CD-key a Google-ba és egyből kidob egy csomó találatot!

De csak ilyen torrent warez oldalak jöttek ki ahol le kellene tölteni a teljes játékot....

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Meg tudná valaki mondani, hogy a vistán a minialkalmazásokban az időjárást, hogy tudom átállítani Budapestre, mert ha simán csak azt írom be, nem ugrik át a jelző Bp-re, hanem Redmondon marad.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Mihez kell?bali 15 írta:Srácok tudtok egy olyan oldalt ahol lehet serialt, cd kulcsot találni.
A serials.ws-en kívül?
Egyébként én úgy szoktam, hogy beírom annak a bizonyos dolognak a címét + hogy serial, vagy CD-key a Google-ba és egyből kidob egy csomó találatot!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Srácok tudtok egy olyan oldalt ahol lehet serialt, cd kulcsot találni.
A serials.ws-en kívül?
A serials.ws-en kívül?
- Banner mester
Ami az aktív extrában megy zene, amikor a csaj beszél? Jacko szám, de nem tudom melyik. egy lassabb
http://www.youtube.com/watch?v=fssYqXC0dYA
megvan.. You're not alone
http://www.youtube.com/watch?v=fssYqXC0dYA
megvan.. You're not alone

- vargaakos
- Capitá del Barça
Neten nem találtam meg viszont ma este 23:00-tól a Sport 1-en ismétlik! És épp most megy a Sport 2-nLM10 írta:Tegnap lemaradtam a zuhanyhíradóról a SPORT1-en, és azt kérdezném, hogy a neten meglehet vhogy nézi az ismétlést? Előre is kösz!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ezzel a problémával nem tudok mit kezdeni: "A Windows Media Player nem tud DVD-videót lejátszani.Szükség lehet a Windows képernyő beállításainak módosítására. Nyissa meg a Vezérlőpult képernyőbeállítási segédprogramját, és próbálja csökkenteni a képernyőfelbontást és lejjebb állítani a színek minőségét."
Ez amit leír nem segít...11es verziót használok,ha valaki tud segíteni írjon.
Ez amit leír nem segít...11es verziót használok,ha valaki tud segíteni írjon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
OUT file miatt nyanús... esetleg próbáld meg, hogy leszeded a HJSplit nevű programot (google, ingyenes, pár mega), elindítod és join... betallózod a 001-es file-t és összeilleszti neked.bali 15 írta:Letöltöttem a Prototype nevű játékot. Tudjátok így darabokban (warez).
Na és tudjátok egyesíteni kellett a darabokat. És az a baj hogy a Daemon Tools nem olvassa. Amúgy az egyesítés után egy OUT fájl lett belőle.
Azt nem olvassa a Daemon?
De az is lehet, hogy elég a 001 file-t megnyitni winrar-ral és kicsomagolni az egészet.
Próba szerencse.

ha OUT lett belőle, akkor nem jól egyesítetted...bali 15 írta:Letöltöttem a Prototype nevű játékot. Tudjátok így darabokban (warez).
Na és tudjátok egyesíteni kellett a darabokat. És az a baj hogy a Daemon Tools nem olvassa. Amúgy az egyesítés után egy OUT fájl lett belőle.
a .001 kiterjesztésű file-t társítsd a winrar-hoz és azzal csomagold ki

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Próbáld meg nem Damonnal, hanem Alcohol 120-szal olvasni, de vigyázz, mert nekem vista alatt összeomlott a rendszer az alcoholnál.bali 15 írta:Letöltöttem a Prototype nevű játékot. Tudjátok így darabokban (warez).